skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kde se stala chyba??
prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 19.11.2008 do 30.12.2008, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> U-Geen: aby to člověk nemusel hledat a měl to hned "po ruce" ať má otevřenou jakoukoliv stránku na virtu?? 

-> U-Geen: už jsem to našel, ale moc praktický to není... nebylo by možný udělat takovou rozbalovací lištu jako je třeba na nečtený příspěvky nahoře??
mám dva dotazy: co to že se mi seznam přihlášených přestěhoval až dolů na konec stránky? když to bylo ve sloupečku vedle tak to bylo přehlednější...
a pak když dám téma do "oblíbených", kde ty oblíbený potom najdu? nějak je nikde nevidím, nebo to teprv ještě bude?
díky za odpověď
a pak když dám téma do "oblíbených", kde ty oblíbený potom najdu? nějak je nikde nevidím, nebo to teprv ještě bude?
díky za odpověď

Nejdou mi posílat vzkazy do inzerátů, co s tim???
ano, 30 sekundove nacitani uz neni, to mas pravdu.
-> U-Geen: tak dneska už je to s načítáním lepší, ale není to co bývalo... a co že se stalo s tím autíčkem v rohu?
-> U-Geen: ale od posledního ladění to jde podle mě dobře
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : zrychlovat uz se nijak zasadne nebude, obrazek se casem mozna opet vrati
no,
taky mam ten pocit. Je to nejaky zamrzly. Uz driv sem mel ten pocit, ale pak se to docela srovnalo. ale ted se mi stranka nacita treba minutu
a ty auta se mi taky nezobrazujou.
Jinak bych chtel podotknout, ze si zdejsich ITprukopniku kteri vytvorili tento server, ktery je fakt vyborna vec, opravdu vážím!
Web je propracovanej, a libi se mi to rozdeleni do kategorii,atd.
Jsem rad ze se o to tady starate, opravujete, predelavate, a furt se snazite to udrzet v chodu. Diky
ps:jeste taky to karaoke v Roudnici bylo výborný

taky mam ten pocit. Je to nejaky zamrzly. Uz driv sem mel ten pocit, ale pak se to docela srovnalo. ale ted se mi stranka nacita treba minutu

Jinak bych chtel podotknout, ze si zdejsich ITprukopniku kteri vytvorili tento server, ktery je fakt vyborna vec, opravdu vážím!

Web je propracovanej, a libi se mi to rozdeleni do kategorii,atd.
Jsem rad ze se o to tady starate, opravujete, predelavate, a furt se snazite to udrzet v chodu. Diky

ps:jeste taky to karaoke v Roudnici bylo výborný

Zdá se mi to nebo poslední dobou bylo nějak moc výpadků za sebou? Asi se něco předělávalo / vylepšovalo (?) nebo co, ale od tý doby mi přijde virt nějaký zabržděný a dokonce se mi úplně přestal zobrazovat v rohu obrázek náhodného auta...
Chystá se ještě další "ladění"??
Dufám že ano
neberte to jako vysírání, jen se ptám a upozorňuji na jisté nedostatky od posledního ladění...
Děkuji adminům za odpověď
Chystá se ještě další "ladění"??
Dufám že ano

Děkuji adminům za odpověď