skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Soukromé zprávy
Hele, fakt by se hodilo to potvrzovací okýnko na mazání zpráv.. zase jsem málem smazal všechny... pane hlavní?
-> Pavel P@nkáč: Jo.. to sem byl Davidm29, smazal jsem se, a nikdo mi to něvěřil
Řikal mi to tenkrát Tampajs přes ICQ, že sem trapnej jak sem si za nick napsal - zrušená registrace 

-> Pavel P@nkáč: smazal se sam
-> Pavel P..: David byl smazan uz prece? kdysi....
-> petr s: to mozna jo, ale bude to vsetko pokope na jednom mieste

-> Jožynek : To nic nebude řešit - udělá si novou registraci
-> David29 - Mrázovka: sryy nechcem zakladat new topick ale pridal by som este jednu vec: 4) urobit trebars pod odpadom dolu este jeden topick a tam pisat negativne tvrdenia ohladom: kupovania/predaja, pac tu stale niekto nieco vytvori, ze ten nezaplatil, ten neposlal co mal atd...aby to bolo vse na jednom mieste....tot moja skromna pripomienka
Takže? 

-> Fén - Neznalej a neodborník: ale kdeže..

-> Pavel P..: To by byla ale anketa s předem jasným výsledkem. :o))
-> Fén - Neznalej a neodborník: tak dejme anketu. "Kdo je pro smazání Davida29?" když bude víc pro tak Davídek dostane příjemný novoroční dáreček...

-> Pavel P..: A byla by tu nuda. :o))
-> Pavel P..:

já bych tu uvítal políčko "smazat Davida29"

Nevim proč, ale štvou mě tyto věci:
1) Když chci máznout zprávu, nešlo by potvrzovací okno? Pár už sem jich nechtěně smazal
2) Když dám "Zobrazit pouze konverzaci s:" Je nutnost, aby tam byli i ti, od kterých tam dávno nemám žádnou SZ?
3) Šiklo by se políčko: Smazat odeslané
Nešlo by s tim něco udělat?
A pak mám dotaz: Když zvolim Zobrazit pouze konverzaci s: a pak kliknu na "Smazat vše", tak se smaže VŠE, nebo jenom VŠE na stránce?
1) Když chci máznout zprávu, nešlo by potvrzovací okno? Pár už sem jich nechtěně smazal
2) Když dám "Zobrazit pouze konverzaci s:" Je nutnost, aby tam byli i ti, od kterých tam dávno nemám žádnou SZ?
3) Šiklo by se políčko: Smazat odeslané

Nešlo by s tim něco udělat?
A pak mám dotaz: Když zvolim Zobrazit pouze konverzaci s: a pak kliknu na "Smazat vše", tak se smaže VŠE, nebo jenom VŠE na stránce?