by me zajimalo jak by dopadla takova anketa proti petici, ale me jako kryptokomunistovi je to u prdele, ale hlasuju jednoznacne proti z duvodu ze to tu nema co delat, a na protest se vzdavam sexu s ovcemi do doby nez to zmizi
tak tohle je uz fakt moc... bežte s peticej do prdele..kdo se tady ma furt hadat o nejaky politice atd...na ty hle stranky to nepatří a ten kdo to sem umístil tak to udelal stejne jenom aby nasral par nejmenovanych členu...dost ubohé...
-> kaprik faster: me zas pride trapny se tady kvuli tomu hadat. proste to tady je no. kdyz ti to tak vadi tak sem nechod. nikdo te snad nenuti abys ji podepisoval ne? peace:)
ja nevim me pride ze se si nektery lidi berou vsechno moc k srdci a nedela jim to dobre, tak zacnou nadavat a stejne to vzdycky skonci tak, ze se akorat pohadate a nic nevyresite. obcas to je sranda sledovat
musim říct že se mi to moc nelíbí, tohle je web o škodovkách, jak zde často slýchávám "primárně o zadohrabech" a tohle zde asi nemá moc co dělat...Když už tak odkaz do fóra, ale tohle mi přijde trochu moc. Na druhou stranu jsou to soukromý stránky...ALe nepřijde mi to moc fér třeba vůči těm co zaplatili příspěvek na web o škodovkách a nechcou politickou agitku ať už doleva nabo doprava. Ve fóru, když jsme se o tom bavili, mi to nevadilo, kdo to číst nechtěl nemusel a navíc to byla konstruktivní debata, kde se moh každej svobodně vyjádřit. Takže moje NE banneru
A co je špatnýho na nějakým odkazu na petici? Jsou to U-geenovy stránky a nikdo nikoho nenutí se k ní připojovat. Já jsem třeba nepodepsal, protož e - proč kopat do pomalu umírajícího? :)
Mám souseda, co si hrdě na jmenovku píše titul RSDr . (z "vokovický Sorbony" :) a dokonce mu toleruju, že mi bez dovolení tyká, jak byl zvyklej z dob tajemníkování na OV KSČ :)
Jete tu chybi petice proti ODS, CSSD, Zelenym a tem zbylejm... Taky by mohla bejt proti niceni Zeme, proti radaru, proti fasismu, proti rasismu, prosti hladoveni deti v africe, proti glabalnimu oteplovani, proti diskriminaci favoritu a starsich aut, proti tyrani zvirat, proti domacimu nasili, proti sikanovani ve skolach a tak dale :)
-> U-Geen: To je taky i částečně o házení do jednoho pytle... ale co to by bylo na sakra dlouhou debatu:-) na což nemam ani chuť a ani tolik času:-D Jinak já sem proti... Když je demokracie tak by měla býti i svoboda projevu.. Ano svoboda znamená chopvat se tak abych neomezil svým chováním druhého... Ale taky to neznamená to, že když nejsme schopni se veřejně sejít a prodiskutovat co bylo jak to bylo a proč tomu taky bylo, tak je radši zakážem....
05.03.08 23:16:03 Ne že bych byl tímto nějakej ultra komunista, ale základní idea komunismu se mi docela i zamlouvá... Jinak vše je o lidech který sou tam nahoře....
-> U-Geen: Jentak mimo, stejně lidi budou muset dospět buď k čisté myšlence komunismu a nebo se zlikvidujou.... Takže buď a nebo.. Ono je rozdíl komunismus a komunismus...
-> Jakub M.: ale houby :-) jenom si mi to pripomel, muj podpis uz tam asi nekde lezi a tak sem si rek ze by bylo fajn to tu mit vedle oslavy Castra a pod. :)
hm.. a nejhorší na tom je, že jsem to celé zavinil asi já.. dal jsem to sem jako téma a vzápětí to mazal a dal do odpadu s uvědoměním si, že to není zrovna fajn tahat na virt politiku (díky COLovi)... a teď tohle...
Tvrzeni admina ze virt je nestranny,bylo ted hrube poslapano.Diskuze,které se zvrhli v politickou debatu mely porad prvky fair-play,kde každý mohl vyjádřit svůj nazor.Umistenim petice,je moje jmeno spojeno s necim s cim nesouhlasím,vim ze nemusím primo petici podpořit ale i jen umístěni zde se mě dotýka.Tohoto se nechci zúčastnit a na protest mazu sve auta.