-> U-Geen: A co ty sroty, ktery jsou ve specialech presunout do normalnich sekcich(uzovky, eMka...). A treba nektery specialy, ktery jsou v normalne dat do specialu(napr Niky, Lubos a pod)?
-> Majkl: jernže to bysekce R.I.P mudela mít zase podsekce, emko, užovka, rapid, stovka atd jinak by v tzom byl bordel. Já bych to nechal. kolikrát sem třeba majitel dva roky nechodí a auto třebo rok není a nemáš možnost to ani zjistit. Kámoš tu má rapida a je tu jen občas. rapida prodal, kola má Honza M. a rapid jel asi 300km pryč do Roudnice, jenžeani nedojel a nový majitel ho chtěl vrátit tak mu starý majitel řekl že mu klidně vrátí těch 10 000Kč a at mu pošle zpět jen doklady a doklad o eko likvidaci a nový majitel se už pak neozval a to auto bylo fakt na rozpadnutí. Stále tu je, puvodní majitel který ho sem vložil, ale sám neví co stím autem ted je. jestli jezdí, hnije nebo je ve šrotě.
-> U-Geen: osobne sa mi to nepaci ale budiz .. btw. .. tym padom som sa presunul do sekcie 100ky a je to a v specialoch su tym padom len rapidy urcene na vyvoz a ine snad neurazim splacance co mi je luto dla mna sa to malo preriedit od tych RC sraciek a bugin a tych blbosti co podla mna a dufam ze nie len podla mna tam, nemaju co robit
vzhledem k tomu ze vis tak maximalne o 10ti procentech aut ktery umrely tak je to asi tezko soudit... navic nevidim duvod, proc mit specialni sekci mrtvejch aut
Ja bych rozebrany/zniceny auta nemazal, muzou bejt taky zdrojem inspirace.. Kaipan,Raduz,atd atd... jen bych je tak jak jsou presunul napr do sekce RIP nebo tak nejakjak se o tom diskutovalouz driv...
Já vim a proto jsem toho využil. Jinak to tam bylo pěkný, byl tam ten slavnej kořala z jara? Já ho tam neviděl. Teda ne aspoň někoho kdo by se mu podobal.
-> party_boy: Pokud víš o autě, který je tu 3x, tak hoď link. Mazat auto toho, kdo sem nechodí, tak to bys promazal půlku včetně třeba toho Nikyho, což je nesmysl.