skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zmena prezyvky ?
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 09.02.2004 do 04.10.2011, založil/a
-> Mr_Kubas: slušnej čas

Jinak, teď už máš smůlu, nejde to. Leda napsat adminovi..
-> Andrej Hrubša: to nejde už pár let nikomu . . . vytáhnul sis poměrně starý téma
-> Andrej Hrubša: to uz skusas 7 rokou dobreeee a ani ti to nepojde napis -> U-Geen:
Mne to nejde sakra...

To pamataj si ma pri prihlasovani som nezakrtol pocas noveho prihlasovania a druha zmena oproti predoslym pokusom bola v tom, ze som na tel ciernej stranke s oznamom o uspesnej zmene a odhlaseni neklikol na napis ale len tak na ciernu plochu. Tak neviem co sa stalo, hlaven ze uz idem pod novou prezyvkou

Mě to funguje i s tim nevim na které straně je chyba.
Ty prdo, uz aj mne. :)
Asi to bolo tym, ze som tentoraz nezaskkrtol pamatuj si ma pri prihlasovani.
Asi to bolo tym, ze som tentoraz nezaskkrtol pamatuj si ma pri prihlasovani.
Zajímavý je že mě to funguje.
To mi povedz Ty :))).
Vleziem do:
"členství"
"zmena registace"
Prepisem si prezyvku na inu, napisem meno, heslo, potvrdim OK vypise mi na ciernu stranku hnusnym pismom :) Ze OK a ze po kliknuti sa mozem znovu prihlasit, tak posluchnem a hup a som tu zase pod svojou starou prezyvkou, do ktorej som si napisal meno, lebo pri registracii si to nenazval prezyvkou ale menom grrrrrrr :(((.
Vleziem do:
"členství"
"zmena registace"
Prepisem si prezyvku na inu, napisem meno, heslo, potvrdim OK vypise mi na ciernu stranku hnusnym pismom :) Ze OK a ze po kliknuti sa mozem znovu prihlasit, tak posluchnem a hup a som tu zase pod svojou starou prezyvkou, do ktorej som si napisal meno, lebo pri registracii si to nenazval prezyvkou ale menom grrrrrrr :(((.
proč bys nemoh?
Preco si nemozem zmenit prezyvku?