skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zneuziti loga skoda.virt.cz
-> Stepan FUN: sak prave ze je tam to logo tak ci je to ok alebo zacneme hladat pravnika 

-> Stepan FUN: Ale pro komerční účely
což v pohodě není

-> castrol: Myslím, že tohle je v poho. :-) Jelikož je to sice fotka stažená z virtu, ale je použitá včetně loga. :-D
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/.../7_540_124968__20 09-12-29_19-57-49_52.jpg
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/.../7_540_124968__20 09-12-29_19-57-49_52.jpg
je aj totok zneuzitie alebo je to v poho ?vanmoto.sk/obchod/.../859
-klb-tiahla-radenia-felici
a.html
-> U-Geen: a jo ,na totok som pozabudol to je fakt 

-> castrol: uz si nepamatujes, jak ses registroval?
-> U-Geen: mna by zaujimalo ako doticnemu napises ze mu mazes kartu ked nebude mat ani id vyplnenu ?
-> U-Geen: Dobre reseni - nejen u favoritu, ale ve vsech sekcich. To same bych udelal i s registracema...
-> U-Geen 02.03.14 16:25:51: Jo to by nebylo špatné řešení 

-> Tuner#2: spis bych tu favo sekci promazal dle neaktivity uzivatele... resp podle neaktivity vybrat a pak uz mazat dle "zajimavosti" karty - s tim, ze by se favoritakum predem poslala zprava - hele, ses neaktivni, budeme promazavat, bud se prihlas, nebo nech bejt.
-> czechino 02.03.14 13:36:10: A tu nezazivnost bude hodnotit kdo? Pro me je treba MATTESSovo spotrebak hezka vzpominka, nerad bych aby ho nejaky moderatorsky ucho neznale historie smazalo apod. To jen pro priklad...
Favo sekci bych rozhodně nemazal! Když už tak promazat karty aut kde se nic neděje a jsou nezáživné....
-> MisakusX: a jeste smutnejsi je, ze ani nema odvahu se ozvat. nu coz...
Radek: Já bych to vzal zase z opačného konce. Proč dotyčný autor prostě nenapsal sem adminovi, nebo aspoň moderátorům, jestli by jim něco takového nevadilo, že se jedná jen o recesi, a nehodlá to vyrábět sériově? Myslím, že díky tomu by to jednání pak vypadalo úplně jinak a na žádné (předpokládám spíše žertovné) zmínky právníků/ukrajinských právníků by ani nedošlo.
-> Radek Retro eLeSo: Myslím, že mícháš jablka s hruškama....
-> Radek Retro eLeSo: autorské právo autorovi vzniká vytvořením díla, nikde se neregistruje, je to něco jiného než ochranná známka
-> Tuner#2 - zrušená registrace 13.02.14 11:55:57: je mi jasný že ten prvopočátek má někdo na svědomí ale nikde nevidim žádnou ochrannou známku nebo vlastnický právo.....
to je jako kdybys chodil po Essenu a u každýho stánku jim řek že to neni originál
mě jen zaráží jak se tady kvůli logu hrozí právníkama,postihama atd.
přitom sou tady dle mě horší věci v tématech,příspěvky co nemaj smysl a zakládání každý kraviny....
no ale odpovim si odpovědí která mi bude stejně adresovaná-když se ti tu nelíbí tak sem nechod'
to je jako kdybys chodil po Essenu a u každýho stánku jim řek že to neni originál
mě jen zaráží jak se tady kvůli logu hrozí právníkama,postihama atd.
přitom sou tady dle mě horší věci v tématech,příspěvky co nemaj smysl a zakládání každý kraviny....
no ale odpovim si odpovědí která mi bude stejně adresovaná-když se ti tu nelíbí tak sem nechod'
Nedávno nějaké kvítko bylo líné si objednat od nás a chtělo si vyrábět samolepky s logem a adresou klubu doma... naneštěstí u nás by zrušení Favorit sekce jako odveta asi nebylo úplně záhodné, tak jsme to vyřešili domlluvou :)
-> Radek Retro eLeSo 12.02.14 22:00:40: Stejně jako se kopírujou fotky, muzika, video atd. ovšem jen do doby než spadne klec. Tady ani tak nešlo o kopii, ale o zneužití myšlenky loga a narušení autorského práva.
-> U-Geen: Promiň, ale musím. Hele a nebude třeba i Xantie? Na autě by se to vyjímalo 

-> Radek Retro eLeSo: nejde o samolepku ale o zparchanteni loga. Ja popravnikovi nevolam, jen by bylo treba fajn, kdyz uz nekdo upravuje moje logo, aby pozadal o svoleni.
lool a já tu samolepku viděl už v pondělí na FCB a říkal si že by to bylo prima na feldu ikdyž už to není ten pravej virt 

Právník kvůli samolepce..........zajíma
vý
Samolepky se kopírujou všude na tuny
Samolepky se kopírujou všude na tuny
-> U-Geen: Ten tvůj původní návrh (Fa+Fel) byl myslím lepší. 

asi taky vím od kud vítr vane 

-> Tomaso435: a já čekal že ty)))
-> darklord: facka kludne ale felu nechytat 

mě se to docela líbí, kdyby se to trochu zahranatilo 

wow,tak kdo v tom jede?
-> U-Geen: Tak ten kamarád to ve finále nedělal, je to jeho kamaráda a prý to zústane u tohodle jednoho výřezu.
P.S.: Pokud bys potřeboval právníka, stačí říct
P.S.: Pokud bys potřeboval právníka, stačí říct

-> U-Geen: -> darklord: Neštvěte... Předohraby a zadohraby jsou v mým vlastnictví v poměru 2:2... Takže za zrušení sekce FAV/FEL rozhodně nejsem. :-D
Ale nenaštvalo be mě to. ;-)
Každopádně spáchat tohle bez souhlasu autora považuju za dost nefér a viděl bych to minimálně na omluvu "autora" týhle verze...
Ale nenaštvalo be mě to. ;-)
Každopádně spáchat tohle bez souhlasu autora považuju za dost nefér a viděl bych to minimálně na omluvu "autora" týhle verze...
-> Tuner#2: tak jesi muzes ... :-)
ako odvetne riesenie by som zrusil faborit a felicia sekciu, zmazal vsetky tote auta a bude pokoj 

-> m8rinek: jen ukrajincu :-)
-> U-Geen: Poženeš to vejš? :D Právníka už jsi se ptal?
Vím kdo to udělal a myslím, že k šíření nedojde. Sice se nezmáme dlouho, ale myslím že zde nebude problém to stopnout hned v zárodku.
-> Stepan FUN: optimalne :-) Krajni reseni je udelat z toho favologa nesmysl odstranenim sekce favorit (stejne dochazi misto na disku, tak by to bylo elegantni reseni 2 problemu :-)
Hezky pěkně... :-/ Takže případné "nálezy" hlásit???