skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Faworit rally cross
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
detske pripominky
Zastavil:Peto-89
-> Jura_Favoryt: debylku už zem nyc nepyš nemaš my co poradyt tak fuck....decko ked zy chceš pyzat p*ĝovyni a nyc rosumne prypoj za na decke fora a tam pouĝuj take dety jak zy ti zam
-> Peto-89: jedyní, kdo tu má už od saĝátku (vys. nadpyz) debylný posnámki, jzy ti zám, tak wichladňi wole 

-> Peto-89: TAK HLADAJ! VZETKO TU US JE!
-> darklord: ja zem tu dal pryzpevok s jedneho duvodu a to , poprozyt ludy co maju zkuzenozty z upravama na ralli ĝy bi my zem nehodyly neco ĝym bi zem jak amater mohel saĝat namyzto teho my zem saĝala pyzat zkupyna chytrych ludy otem jaku slu gramatycku chibu zem použyl a vĝyl za ta pytam : oĝem je toto forum? dosvyedet za nejake ynformacye co ty pomožu v ztavbe alebo ĝytat debylne posnamki?
-> Peto-89: Pokyal za budez takto chovat v besnom syvote tak narasyz. Tu na fore ty holt z takimto pryztupom nykto neporady. Kor ked za pitaz na vec ktora us je X krat viryezena.
-> darklord: co zy na tem vole nepochopyl ked pyšu že mna problematyka gramatyckych chib nesajyma ja zem za chcel dosvyedet neco yne
a vydym to tak že na temto webe za nenajde normalni ĝlovek kteri vy poradyt , ked mate problem z gramatyku a vady vam ponekterym nejaka gramatycka chiba, je tu na nete hodne zpyzovních adrez a každa ma urĝyte zvoje forum tam za paka pryhlazte a trhajte za kdo ma vyc pravdu
-> Peto-89: tye tvoje blytki za nedaju cytat.
-> Jura_Favoryt: pytal zem za na odkasi alebo lyteraturu ne na debylne posnamki nejakych gramatyckych chib wole

-> zury: leda bi vyděl tvrdě
Hledat nezmizli je stráta ĝazu

-> MATTEZZ: Petr Z to tu kedizy ozvetloval že to bolo zprávne , pohľadaj
-> zury: i
-> OndraKrupy: ĝo je na Vidýš špatne?
-> Šulda: neslob ze na mě, ale bít tebou tak saĝnu u zebe... protože napzat zlovo "vidýš" nemá nyc zpoleĝného z vijmenovaním zlovem
Edyt: bilo to napzáno mě do yd
Edyt: bilo to napzáno mě do yd
Jura_Favoryt 15.08.11 22:19:33 napzal:
→ zury: Bože jenom to ne
to us bi zy tu clovek nemohol any vizkakovat 
→ zury: Bože jenom to ne

tak to mě ho teda windej s trenek 

-> Mr_Kubaz: nervi mám jen jedni a klyd na FK my scela vihovuje 

-> Jura_Favoryt: Bojýš ze?

-> zury: Bože jenom to ne 

-> Jura_Favoryt: ti bi zy mal doztať moderátora aj tu
-> Jura_Favoryt:
klobuk dole

-> Jura_Favoryt: vtypné a velmy víztyžné

Jeztly pýšeš do vihledávaĝe v každém zlově "dvojté vé" jako v nadpyzu, tak ze any nedyvym... Chce to přepnout s režymu debylyti do režymu normálnýho, pak najdeš vše 

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
detske pripominky
Zastavil:Peto-89