-> matoo: ja by som sa s tym tiež nechvalil...
Ing-i nadalej glupy
Mgr-magor
(neberte to osobne)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zmena nicku
-> matoo: mozes byt namysleny napriklad
a ja si dam kovoobrabac molso

a ja si dam kovoobrabac molso

-> VeTeV: tiez neviem naco je komu dobre ukazovat svoj titul v nicku, ja sa tiez nemusim titulom chvalit, co mi to pomoze? akoze budem iny?
-> Nwkt: jdi s tim do prdele
-> Syny: Ja taky nestihal, no nikdo nestihal :-) ale museli sme to dat pac jinej termin neni, az za rok.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Prodlouzeno do srpna... Nestiham :) Ze 3 lidi co tam jsme jdem ke statnicim 2 v srpnu a jedna az pristi rok :)
-> Syny: Az v srpnu?
Ja uvazoval o Bc Zaskodnik, ale prijde mi to naprd, mozna az ten ing...

Tak pokud mi to v srpnu vyjde, tak budu chtit taky nick "Ing. Syny"

-> VeTeV: Ale no tak pane inženýre 

-> Shatter: Na Bc. si musim ještě rok počkat 

-> Shatter: no podme si sem dat vsetci tituly, to bude teda pekne
-> Mr_Kubas 29.06.11 22:35:43: náhodou..vyzerá to dobre, lepšie ako Bc. 

-> U-Geen: Ha, taky jsem si psal asi před půl rokem, zda by mi šlo z nicku umazat to pitomý Mr_, který jsem si tam dal naprosto zbytečně a doteď mě to s... štve 

-> U-Geen: ďakujem za ochotu

-> U-Geen: dakujem pekne :-)
-> Tuner#2: jojo parada :-D
-> Tuner#2: jojo parada :-D
-> Ing. Duso: A už to funguje 

-> Bc. Shatter: spis sem to asi prehlid, nevim :-)
-> Bc. Duso: gratuluju :-)
-> Bc. Duso: gratuluju :-)
-> Bc. Duso: no jo ale nemuseli sme meniť nicky a chváliť sa tým jak hňupi

-> Bc. Shatter: vtedy sme boli radi ze mame Bc. no pan Boh dal aby sme isli o level vyssie :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jó ták
-> Bc. Duso: neviem či ztoho dačo bude, vybrali sme si akurát blbý čas keď sme si dali pred nicky Bc. a teraz musíme znášať následky nášho neuváženého činu

-> Bc. Duso: neviem či ztoho dačo bude, vybrali sme si akurát blbý čas keď sme si dali pred nicky Bc. a teraz musíme znášať následky nášho neuváženého činu
-> Nwkt:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nebo moc malej úplatek? 

-> Bc. Shatter: ja som to dal verejne, aby bolo podpora ludu :D, a vidim ze lud si vyziadal Ing. Duso , tak nemozem namietat :)
-> Bc. Shatter: Treba mel Evza zrovna blbou naladu 

-> Bc. Duso: čo to čo to..ja som písal priamo najvyššiemu o zmenu nicku a nebol som vyslyšaný, ak ty budeš tak ma to veľmi nasere
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no jen aby to pak nevyznelo tak ze kdyz mam v nicku Ing. tak zakonite musim vedet vsechno :D obcas se tady i ja ptam voloviny 

-> Bc. Duso: Me prijde Ing Duso lepe nez Bc. Duso, pac bakalar zas tolik moc neznamena (ikdyz jsem samozrejme rad, ze ten titul mam
)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak to si potom menim aj ja

Hmm.. tak ked ma chcete ako Ing. Duso.. tak mne osobne to nevadi :).. len aby sa na to iny tak nepozerali ze sa chvalim tym co maju aj ostatny len to nemaju zverejnene..
JJ přesně tak, pod Duško mě to bude hodně dlouho trvat než i představím pána se zelenou oužou co se nebál si udělat doma pěkný rám...
-> marek668112: Da, kdyz bude mit Evzen dobrej den
Kazdopadne bych hlasoval pro jmeno ing Duso at v tom neni bordel.

-> marek668112: Nic není nemožné. škoda.virt
-> Bc. Duso: Proč ne ing. Duso, je dobrý
-> Bc. Duso: Proč ne ing. Duso, je dobrý

-> Bc. Duso: neda sa
Neviem ci je to mozne ale rad by som zmenil nick z Bc. Duso na Dušky
Stary nick uz z hladiska Bc. (bakalar) nieje aktualny, a inzinierov je vela tak myslim ze to nema vyznam aktualizovat takze ak by to bolo mozne tak "Dušky" .. Dakujem =)
Stary nick uz z hladiska Bc. (bakalar) nieje aktualny, a inzinierov je vela tak myslim ze to nema vyznam aktualizovat takze ak by to bolo mozne tak "Dušky" .. Dakujem =)