skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Oznameni: Planovany vypadek serveru
-> Matthes, záškodník z TechWebu 20.05.11 10:13:16: Jooo už to valí, ráno po přihlášení to nešlo.
-> Tuner#2: Odesla zprava mi sla a rolovatka fachaj 

Nefungujou rolovátka, nejdou zprávy.
Dalsi bug: nainstalovan eaccelerator (mel by urychlit provadeni PHP skriptu), na puvodni verzi byl nainstalovan, na nove ne.
Opraveno generovani statistik navstevnosti AWStats (ale stejne to nikdo nepouziva :))
"Super" 

vida, lomitka to uz nepridava ;-)
"test" 

-> darklord: mne to funguje :)
-> darklord: mě zprávy fungujou... asi chyba na tvém přijímači

-> Tuxik: nejdu posielat spravy
jednak to v okne so spravou blije nejaku php chybu, a ked dam spravu odoslat prehlasi ze som uz poslal 5 sprav a mam smolu

-> Mr_Kubas: \"Čím víc proužků, tím víc Adidas.\" Známá to pravda... 

Nevím jestli za to může ta aktualizace, ale teď jsem narazil na dva příspěvky, kde se používají uvozovky a v obou případech to k uvozovkám přihodí ještě automaticky lomítka.
Viz:
skoda-virt.cz/cz/.../2011 8-pokusy-o-ftipy-o?gotopos t=2...
skoda-virt.cz/cz/.../1162 51-autolak-2?gotopost=2...
\\\\\\\"Zkouška\\\\\ \\" = tak nekecám
Čím více editace, tím více lomítek 
Viz:
skoda-virt.cz/cz/.../2011 8-pokusy-o-ftipy-o?gotopos t=2...
skoda-virt.cz/cz/.../1162 51-autolak-2?gotopost=2...
\\\\\\\"Zkouška\\\\\ \\" = tak nekecám

Kdyby se web nacital obcas pomalu ci delal jine abnormality, piste to treba sem, doladi se to.
Diiiky
Diiiky

-> Tuxik:
Já jen, že jsem tenhle obrázek ještě neviděl, většinou mi to vyplivne jen nějakej text.
Já jen, že jsem tenhle obrázek ještě neviděl, většinou mi to vyplivne jen nějakej text.
-> 1560: jeste se ladi, no :) par veci je komplet predelanejch, takze mozna jeste par mensich vypadku bude (ale uz ne celej system :))
-> castrol: no dyť , já taky :-D
-> 1560: parchanti, zabili kennyho . . teda tuxika
-> 1560: parchanti, zabili kennyho . . teda tuxika
Uz to jede snad jak ma :) Diky za spolupraci U-geenovi, Tadeasovi z Mitonu a podpore SuperHostingu
-> Tuxik: jsem to ani nepoznal. Až teď večer zapnu a ono nic. A za chvilku už to letíííííííí
-> Tuxik: Příště by se to mohlo o něco více. :o))
-> Tomaso435: no mam tu par sz 

-> castrol: koukám taky čekáš :-D
uFF! přestala mi fungovat F5 ale dočkal sem se

-> Tuxik: ale uz to facha
Ja rikal ze se to posere 

-> Tuxik: Tak sržím palce, ať to alespoň ráno už jede. Ve 20:30 odjíždím do práce, takže tu stejně nejsem. 

Super, zejtra mám zkoušku tak se aspoň něco naučim 

-> Tuxik: můžeš už od 20h, je comeback, ale zítra ráno ať už to prosím zase jede.
Takze vypadek si dame dnes
Tesite se, ze ?
Od 20:30 nebude dostupny web ani databaze, pokud se podari tak do nekolika desitek minut vse zase pojede jak ma
Drzte vsechny palce !!

Tesite se, ze ?

Od 20:30 nebude dostupny web ani databaze, pokud se podari tak do nekolika desitek minut vse zase pojede jak ma

Drzte vsechny palce !!

-> Tuxik: klidně to vypni na týden, bude na vše více času ...
-> Nwkt: pro Techweb... přišli o Synyho a už to šlo z kopce

Tak pokud to bude výpadek jen během nočních hodin a ráno už to zase pojede, tak je mi to jedno, protože jsem stejně v práci.
-> Syny: Pro koho se to posralo? 

-> Hurdis: ja tam lez (bez registrace) pred tim nez jsem objevil virt :) Pak sem to objevil tady a tehda se to cely posralo 

-> 1560: Vole

-> Hurdis:
Toho kouknutí budeš litovat :-)
Toho kouknutí budeš litovat :-)
Matthes, záškodník z TechWebu 13.05.11 12:41:35 napsal:
→ VeTeV: Haha to zas bude pulka virtu na TW a budou remcat,
ze to je nahovno
Tam jsem snad ještě nikdy nebyl. Možná s vyjímkou kliknutí na nějaký odkaz zde na foru. Měl bych někdy kouknout.
→ VeTeV: Haha to zas bude pulka virtu na TW a budou remcat,
ze to je nahovno

-> Tuxik 13.05.11 10:25:05: Takže tejden bude klid aspoň jo 

neeeeeeeeeeeeee
:D

-> VeTeV: Haha to zas bude pulka virtu na TW a budou remcat, ze to je nahovno 

-> VeTeV: tak tak 

-> Tuxik: znas se ne?
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: tim chtěl tux říci, že do tejdne by to mohlo být hotovo
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: tim chtěl tux říci, že do tejdne by to mohlo být hotovo
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: neboj nemelo by se to protahnout, vaznejsi komplikace neocekavam :)
to zas bude absťák....

Nekdy behem pristiho tydne (bude upresneno) dojde k vypadku serveru skoda-virt.cz z duvodu upgrade operacniho systemu na novejsi verzi.
Delka vypadku neni znama, predpokladam ale ze pujde o nekolik minut. K vypadku dojde ve vecernich hodinach (okolo 21:00).
Delka vypadku neni znama, predpokladam ale ze pujde o nekolik minut. K vypadku dojde ve vecernich hodinach (okolo 21:00).