skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Petr s, dnes založen druhý účet
-> David29: souhlasím
-> All: Je mi z toho špatně, nechápu

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Úplně nejlepší bude, když na to dají pozor všichni, kdo si ho budou pamatovat a případně na to upozorní moderátory/admina aby byl ten účet případně přejmenován.
-> David29: Souhlasim, lec tech moznosti je strasne moc. Mozna je lepsi kdyz na to daj moderatori pozor.
Já bych bloknul pár variant (Petr s, petr s, PETR S, petrS, petr.s, petr s. ...) aby je nebylo možnou používat - i do budoucna. At už kvůli vtipálkům, nebo jen aby byla zachována pověst pravého petra s.
-> suri 21.02.11 19:18:52: Na to bych dneska nemel silu.
-> Syny: náhoda je blbec. to je jedno.
Opravdu někoho takového nakopat někam... nevěřím, že by to byla náhoda, ale nechápu, jak tohle může někdo dělat.
A někdo s nickem taky něco jako Favo 4ever tady je taky, nemá s ním něco společného (třeba IP)?
A někdo s nickem taky něco jako Favo 4ever tady je taky, nemá s ním něco společného (třeba IP)?
-> Syny 21.02.11 19:17:30: -> suri: Login vidí každý vlevo dole v cílové adrese odkazu, když si kurzorem najedeš na to modrý kolečko "i" u příspěvku.
-> U-Geen: a nemohl bys třeba udělat něco aby se nemohl nikdo zaragistrovat s podobným nickem? Leda, že by se sem zaregistroval někdo z Petrovi rodiny, tak to povolit.
-> U-Geen: Ze by zrovna dneska, strasnou nahodou nekdo zalozil uplne stejnej nick jako mel Petr, tomu teda neverim... 

-> Syny: nejsem si jistej ze to bylo az tak schvalne, kazdopadne ten nick by asi pouzivanej byt nemel.
-> castrol: tak 1000 let aspoň, to je fakt demence toto...
-> Syny: dufam ze ma ban na velmi dlho
-> Syny: a kto by na to skočil? mal si to nechať bez banu možno by sa prezradil
Login vidi jen moderatori, proto jsem ho sem naspal... Uprimne receno to je na presdrzku... Zaregistrovat se pod stejnym nickem a pak jako mel v planu tam napsat? To muze udelat jen debil s prominutim...
to moze spravit iba bezcharakter hajzel 

To udelal nejakej curak schvalne, to proste nemuze bejt shoda nahod.
Pod tenhle nick se registrovat zrovna dnes je teda kurva nevhodný...
-> Nwkt: tak to je nejaký kokot ak je to nie náhoda
-> suri: Tak to vidí jenom moderátoři
-> Nwkt: toto poznám ale ten nick tam proste nevidím ani keď dám bez obmedzenia , asi som slepý
-> Nwkt: ten nick čo napísal Syny som nenašiel
-> suri: Nevim
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj gugle je mocná zbraň ale ponúkol len jeden odkaz -> Nwkt: a kto to vlastne je?
http://www.youtube.com/us
er/trolejbustr9 v tomhle kanalu se vyskytuje ten mejl...
To fakt udela curak tohle, to snad neni pravda.
-> Syny: čo je to za kokota ten druhý? ten nick nepoznám , to si ozaj niekto založí mail , účet na FB a registráciu tu len z nejakého neznámeho dôvodu ?
-> Jumbo: Ban do 31.12.2099. To snad neni pravda...
Login toho druhyho je "Favo 4ever"...
Login toho druhyho je "Favo 4ever"...
-> Jumbo: profil existuje a meno sedí , skôr zhoda náhod
Zdravím. Vzhledem k událostem ohledně petra s, které už asi všichni ví, jsem se díval na seznam registrovaných a uviděl jsem, že jsou tam dva:
skoda-virt.cz/cz/.../3490
a
skoda-virt.cz/cz/.../1648 2
Neřešil bych to, kdyby druhý nebyl založen dneska a neodkazoval na neexistující profil na fecebooku. Připadá mi to jako nevhodné a pokud k tomu není nějaký zvláštní důvod, doporučoval bych smazat...
skoda-virt.cz/cz/.../3490
a
skoda-virt.cz/cz/.../1648 2
Neřešil bych to, kdyby druhý nebyl založen dneska a neodkazoval na neexistující profil na fecebooku. Připadá mi to jako nevhodné a pokud k tomu není nějaký zvláštní důvod, doporučoval bych smazat...