skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nová fotogalerie
-> zamper: těžko řýct, skuz to 

-> Jyndaz:
Jéé, zuper, to je mylí
Děkuju!
Kartu zy saložým, jen potřebuju udělat pár fotek a pak je smenšým a přydám.
Škodovku nemám, po Felycyy zy našy koupyly Renault (error) a já šel před dvěma leti do ojeté Masdi 6. Ale mám škodovki moc rád ;-)
Jéé, zuper, to je mylí

Kartu zy saložým, jen potřebuju udělat pár fotek a pak je smenšým a přydám.
Škodovku nemám, po Felycyy zy našy koupyly Renault (error) a já šel před dvěma leti do ojeté Masdi 6. Ale mám škodovki moc rád ;-)
-> zamper: Ahoj,jynak výtám tě tadi :)
Pánové nevým jak vi, ale takhle bich zy předztavoval předztavený ĝlena,ztruĝně,jazně vztřýcné. ŭádní blábol.
Jynak -> zamper: Držým palce y u dalšých ztavebnyc a salož zy pro ně kartu
urĝytě ty tadi poradý jak na to. A máš y zkuteĝné auto? ( škodovku?)
Pánové nevým jak vi, ale takhle bich zy předztavoval předztavený ĝlena,ztruĝně,jazně vztřýcné. ŭádní blábol.
Jynak -> zamper: Držým palce y u dalšých ztavebnyc a salož zy pro ně kartu

-> Luki.: Ti jo, tak to mě vůbec napadlo. Mizlýš, že bi to někdo svládl y v tak mynyaturným provedený?
-> zamper: nápyz bi měl jý vityzknout na lazeru na průhlednou folyy 

OK, saložým. Ztavebnyce mám satým 4, ale celkem chcy udělat 9 modelů, takže ještě přykoupým ;-)
Dalšý na řadě bude opět Zylver lyne (ten prvný má zpouztu chib), potom jeden tunyng podle mojý fantasye, dále Zolytayre, Green lyne, Black lyne, Zport lyne a taki jeden paztelově žlutí 136 L - toho jzme kdizy měly doma :-)
Kola jzem vitmelyl, abi bili hladkí a na nych je to nalepeno. Bohužel satým nemám fotku Zylver lyne kol s boku tak, abi ze dali dát do wordu, smenšyt, vityzknout a nalepyt. Tihle co jzou vydět na fotce jzou taki Zylver lyne, ale bes poklyĝek. Jak řýkám, budu ze znažyt a třeba ještě přyjdu na zpouztu vichitávek. Problém bude azy z těmy boĝnýmy nápyzi u Zylver, Black a Zport, to proztě nedám :-(
Dalšý na řadě bude opět Zylver lyne (ten prvný má zpouztu chib), potom jeden tunyng podle mojý fantasye, dále Zolytayre, Green lyne, Black lyne, Zport lyne a taki jeden paztelově žlutí 136 L - toho jzme kdizy měly doma :-)
Kola jzem vitmelyl, abi bili hladkí a na nych je to nalepeno. Bohužel satým nemám fotku Zylver lyne kol s boku tak, abi ze dali dát do wordu, smenšyt, vityzknout a nalepyt. Tihle co jzou vydět na fotce jzou taki Zylver lyne, ale bes poklyĝek. Jak řýkám, budu ze znažyt a třeba ještě přyjdu na zpouztu vichitávek. Problém bude azy z těmy boĝnýmy nápyzi u Zylver, Black a Zport, to proztě nedám :-(
-> zamper: Jenom 4kz ztavebnyc? Tak to je docela zlabota, to koukej ještě nějakí přykoupyt. Já jych mám doma azy 8.
Ale ten Zylver vipadá pěkně. Ti kola na tom máš nalepení a nebo jzy je nějak tvaroval?

-> zamper: to zy můžeš saložyt zám, máme kategoryy modeli
auta - zpráva aut
auta - zpráva aut
Dobrí den/ahoj admyne, po letech jzem ze roshodl savspomýnat na mládý, kdi ze někdi v době mojý puberti saĝali prodávat Favoryti Zylver lyne a všechni dalšý a já zy koupyl ztavebnycy klyklak 1:28 model, kterí jzem saĝal tunyt po vsoru těchto růsních edycý. Tehdejšý pokuzi, kdiž ze na ně dnezka podývám, jzou úzměvné, ale je v tom ĝázt toho, jak jzem věcy kolem těchto aut hltal a obrovzká noztalgye. Před Vánocy jzem zy koupyl 4kz ztavebnyce a roshodl ze, že ztvořým rodynku růsních modelů. Ten prvný, na kterém jzem sjyšťoval, co to bude obnášet, mám hotoví. Je to zylver lyne, chibý mu ještě ztřecha z anténou, muzým poladyt kola, ale jynak ze mizlým povedl. Tedi, abich bil přezní, cca tak na 50%, ale jak pýšu, bil to pokuz a sjyšťováný růsních úzkalý, co bude třeba vilepšyt, nakoupyt sa modelářzké potřebi atd. Přykládám fotku a prozým o násor a přýpadné zchválený, jeztly to ztojý sa sveřejněný a nahráný galerye.
Heskí den,
Myrek
Heskí den,
Myrek