skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zrušení upozorneni o zprave na mejl
-> Nwkt: Dobrý, sem přehlíd ikonku novější a starší, sem vzal za rolovátko a zkončil sem na roku 2010 tak pořádku. A ještě jedna věc, když člen zrušil registraci tak se mi smazaly od něj zprávy ale na foru jsou jeho příspěvky stále. Tj normální jev?
-> Petrson: Já mam normálně 2008 klidně, víc jsem nehledal
To, že nechodí upozornění na mejl no dobře ale proč se mi smazaly zprávy a zůstaly jen z roku 2010? nebo je omezené velikost schránky?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jenze predtim v jinym tematu psal fejk

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To je těch včerejších 5 registrací
-> Matthes, záškodník z TechWebu 21.12.10 11:42:26: Hele to je Petr Fejk, ne? To není "fake" ale Fejk. 

-> petr s: To je ten maďar jak jsi ho nasral tou fotkou nebo si to pletu?
-> vhml 21.12.10 11:22:27: A už rok na něj při každé SZ koukáš 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Třetí registrace během 24 hodin asi sem chce dát zase foto své hlavy
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : viz mattes

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : viz mattes

-> Tommyk: Máš halušky, že vidíš růžový slony? 

-> MATTESS: žeby zase slon? :D
-> vhml: Tak to jsi to vydržel dlouho, než jsi se zeptal.
Já jsem to taky hned po první zprávě vypnul... kdyby tam alespoň přišla rovnou ta zpráva.

jestli to zase není nějaký fake
-> Tuner#2: to je přesně ten čudlík co už tejden hledam

-> Rendel1.6: A tím jsi chtěl říct zase co? Neodpověděl jsi mi na otázku, slušnému chování tě asi doma nenaučili. 

-> Rendel1.6: Co jsi chtěl svým historicky první příspěvkem na těchto stránkách říci? To se ta registrace vyplatila...
Tak si to vypni, to jsem vypínal hned co se to zavedlo... Klikni na zprávy a dole to máš zafajfkované, tak to odfajfkuj.
Šlo by zrušit upozornovani o nove PM do mejlu?
Na mejlu i virtu jsem denne, takže to neuziju a musim to porad mazat a nenašel jsem kde bych to vypnul sam. Dík
Na mejlu i virtu jsem denne, takže to neuziju a musim to porad mazat a nenašel jsem kde bych to vypnul sam. Dík