skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pozastaveni registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:petr s
-> Waldoisback 21.12.10 14:15:25: To mas kolem sebe v baraku nekolik hackeru a nebo ses trubka co ma heslo heslo?
Vypnout a zapnout 3.1.2011
-> VeTeV 21.12.10 14:11:43: Aha, takže Ty jsi taky za to tady nechávat lži bez povšimnutí? Hmm, to to tady dopadne, ale jak chcete...
13ti letý dítě se nudí, tak se potřebuje zabavit..
to že se na něj takle čertíte se mu náramně líbí, nechte ho bejt, nikdo na něj nereagujte a bude to.. on si za chvíli dá pokoj
to že se na něj takle čertíte se mu náramně líbí, nechte ho bejt, nikdo na něj nereagujte a bude to.. on si za chvíli dá pokoj
-> VeTeV 21.12.10 14:11:43: Tak bacha, ja se tady o nakym MTX nehadal, dostal banana az kdyz nedovedl ovladat emoce... A to je uplne jedno jestli z duvodu, ze si nedokazal obhajit MTX a zacal nadavat nebo z duvodu ze se mu chtelo nadavat... At se klidne hada, ale slusne! Kdyz tu nadava do kokotu a debilu, tak holt dostal (myslim od Petra) BAN a tim to zacalo... Ale to se tu muze stat kdykoliv znova a vubc to nezalezi na tom jestli se tu s nekym nekdo hada nebo ne. A kdyz je to tady delany tak, ze das BAN a behem minuty je tu mozna nova registrace, tak pak to postrada celkvoe smysl dle me...
-> VeTeV: Ty vole .. 

Waldoisback 21.12.10 14:08:28 napsal:
uz sa to riesi z majitelom stranky nebude asi stastny ked ma takych
moderatorov …
:-D :-D
Kdysi jsem jednoho člověka zabanoval za nějaký kraviny, co psal. Nelenil a podal na mne trestní oznámení za omezování osobní svobody... Nicméně soud asi naznal, že to nemá smysl řešit, už je to dva roky a pořád se nic neděje.
Stejně tak podal na provozovatele stránek stížnost, nicméně provozovatel ho poslal někam.
uz sa to riesi z majitelom stranky nebude asi stastny ked ma takych
moderatorov …
:-D :-D
Kdysi jsem jednoho člověka zabanoval za nějaký kraviny, co psal. Nelenil a podal na mne trestní oznámení za omezování osobní svobody... Nicméně soud asi naznal, že to nemá smysl řešit, už je to dva roky a pořád se nic neděje.
Stejně tak podal na provozovatele stránek stížnost, nicméně provozovatel ho poslal někam.
-> Tuner#2: uplně Tě chápu, máš plnou pravdu. Ale nenech se tím sežrat, bylo by to škoda, tedka je to už na někom jiným, co s tím udělá.....takle to dál nejde
-> Syny: Máš stejně svatou trpělivost já bych se na to už zvysoka vy.... zvlášť když je taková podpora
-> Syny:
Já do toho nemám co kecat, ale něco by se dělat mělo. Díky, že se s Petrem snažíte, ale pokud není, jak říkáš, podpora zhora, tak je to i celkem zbytečný, nemůžete to hlídat do nekonečna a dřív nebo později vám to přeroste přes hlavu.
Nevím, jestli je takový problém s tím něco dělat, nebo jestli na to není čas, nebo jestli jde o celkový počet uživatelů, připadá mi, že od všeho něco.
Blokování IP je podle mne blbost, protože to můžou odnést i jiní - sám jsem byl takto jednou kdesi zablokován - a nebylo to moc příjemné, řešit, že s dotyčným nemám nic společného (hold na jednu IP tenkrát jela polovina města).
Blokace registrací nejde dělat do nekonečna - i když je pravda, že na fóru o dopravě, kde dělám moderátora, je zvýšený výskyt takzvané kindermafie pouze o prázdninách a ve dnech školního volna, jinak je relativně klid.
Placená registrace, k tomu jsem se už vyjádřil.
Já do toho nemám co kecat, ale něco by se dělat mělo. Díky, že se s Petrem snažíte, ale pokud není, jak říkáš, podpora zhora, tak je to i celkem zbytečný, nemůžete to hlídat do nekonečna a dřív nebo později vám to přeroste přes hlavu.
Nevím, jestli je takový problém s tím něco dělat, nebo jestli na to není čas, nebo jestli jde o celkový počet uživatelů, připadá mi, že od všeho něco.
Blokování IP je podle mne blbost, protože to můžou odnést i jiní - sám jsem byl takto jednou kdesi zablokován - a nebylo to moc příjemné, řešit, že s dotyčným nemám nic společného (hold na jednu IP tenkrát jela polovina města).
Blokace registrací nejde dělat do nekonečna - i když je pravda, že na fóru o dopravě, kde dělám moderátora, je zvýšený výskyt takzvané kindermafie pouze o prázdninách a ve dnech školního volna, jinak je relativně klid.
Placená registrace, k tomu jsem se už vyjádřil.
-> Syny: Ja tvou snahu ocenuji Venco 

kdyby jste se na to vysrali od počátku, a nehádali se dle mého názoru o kravinách ala MTX, tak by byl klid... takhle se na něj nabalí 5 kamarádů a vzhledem k prázdninám a sněhu venku, se nudí a mají radost z toho jak na Vás vysírají... a vám z toho nabíhá na čele žilka a snažíte se je předběhnout... výsledek? hoven je tu mnohem víc, než kdyby jste to nechali zapadnout...a funkce smaž nečtené fachá spolehlivě, takže přečtu co mě zajímá a zbytek smažu... a upřímně, že sem přidá někdo 2-3 karty aut nemám stejně šanci zjistit, je toho už moc a mám taky jiné problémy
-> Waldoisback 21.12.10 14:08:28: LOL
-> Waldoisback: Koukam, ze sis vcera udelal nicky do zasoby (zhruba v case kdy se tady cca objevilo tema "pozastaveni registraci")... Jen si to s majitelem stranky pores a neotravuj me... Zejimalo by me kolik tvych nicku se tu jeste objevi...
-> Syny 21.12.10 14:06:18: Když je tu badna flegmatiků co si ještě rádi kopnou do těch co to tady chtějí řešit, tak asi tu fakt pro mě místo není a dělat moderátora je zbytečné...
Je mě z toho špatně co tu čtu 

-> VeTeV: No tak asi tak nějak ..
Tak ja nevim no... Misto toho aby se to nejak poresilo a zamezilo se takovymhle dementum tady delat bordel, tak nakonec vsichni reknou, ze to moc resime a at to nechame byt... Ja se tu s Petrem S snazil drobet to korigovat, ale holt takhle to nejde donekonecna, kdyz se zablokuje nick a on si behem minuty udela jinej. Tak jsem doufal trochu v podporu zhora. Ale kdyz vam to nikomu vlastne neva, tak nevim proc se tady snazime a stracime s tim cas... 

ty pyčo to je lepší než nudný seriály na TV H@vna

-> CHIP: zbytečný... jen pozoruji a říkám si, že bych chtěl mít takové jednoduché starosti...

Jak zní klasické přísloví ..
Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne Tě na svou úroveň a tam Tě převálcuje svými zkušenostmi.
Tak asi tak ..
Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne Tě na svou úroveň a tam Tě převálcuje svými zkušenostmi.
Tak asi tak ..

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a trebars rozstvrtenu ... :D
-> Syny: Treba ma rozdvojenou osobnost.
-> Syny:
TY vole to čo sa tu deje posledý týžden to je moc!

-> Syny:
To mě poser
To mě poser

Dnes bude veselo... 

-> Syny 21.12.10 13:57:10: To je větší magor než jsem si myslel 

-> Syny:
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*

Waldoisback
Ahoj,kamosi mi povedali ze tu niekto bol prihlaseny za moj nick Waldo a ako teraz citam vidim ze to bol chalan z mojho baraku lebo ma IP mojej wifiny ! takze mi laskavo vysvetlite cosa tu dialo ohladom mna a mojho auta!!!
Los dementos 
Ahoj,kamosi mi povedali ze tu niekto bol prihlaseny za moj nick Waldo a ako teraz citam vidim ze to bol chalan z mojho baraku lebo ma IP mojej wifiny ! takze mi laskavo vysvetlite cosa tu dialo ohladom mna a mojho auta!!!

-> VeTeV: Amen ..
nebo snad amen.
nebo snad amen.
-> VeTeV: amen.
-> Athlonek 21.12.10 13:35:53: Z jiného připojení ale to je jasné. Ale to obejdeš u pevné adresy mě není jasné.
-> VeTeV: Amen ..
-> Tuner#2: Na tom neni nic tak složitého, přijít sem pod jinou IP adresou.
-> Tuner#2: osobně je mě to celkem u prdele a historická zkušenost říká, že čím víc budeš s blbostí bojovat, tím víc se bude blbost exponenciálně množit... nechává mě to úplně chladným...a jsou Vánoce - máte se těšit na Ježíška, jenž vám již nyní dává pod stromeček spoustu nových témat, auto a členů a vy si toho stále nevážite...
-> VeTeV 21.12.10 13:27:47: Aby tu byl ještě větší bordel než je? Já vím, svět na tom nestojí, ale jde o princip...
-> Syny: Díky že to hlídáš.
-> Syny: Díky že to hlídáš.
-> Syny: tak se na to vyser 

RadekB 85.216.197.173 (zalozeno 21.12.2010)
Uz mi to ale prestava bavit...
Uz mi to ale prestava bavit...
-> P@nis 21.12.10 13:01:14: A jak když máš od provozovatele pevnou?
-> P@nis: Ja se v tom treba nevyznam vubec :) Osobne bych minimalne do Novyho roku zastavil registrace a byl by klid...
-> Syny 21.12.10 12:56:51: Jestli to je klasický blok IP, tak to snad umí obejít každé malé dítě...
-> Syny: jake kradnute foto ? to som ja 

-> Rendel1.6: ved si sa dnes zaregistroval 

-> Rendel1.6 21.12.10 12:56:29: Dalsi kradena fotka auto v ID?
-> Nwkt: Uz aby byla ta blokace IP :)
-> Nwkt: Uz aby byla ta blokace IP :)
-> Nwkt: jakoze ja sa po dlhej dobe regnem a mam hned dostat ban
a opakujem niesom bambino00

-> Rendel1.6: Ne, dostaneš banán Bambino
-> Rendel1.6 21.12.10 12:53:57: Vadu tady nekdo mit bude, to jsi rekl dobre 

-> Syny: hm preco mam stejne ip jako bambino00, nemate vtom vadu ?

-> Syny: to je ale nahoda 

-> petr s:
Bambino00 85.216.197.173
Rendel1.6 85.216.197.173
Zajimava shoda - coz? :)
Bambino00 85.216.197.173
Rendel1.6 85.216.197.173
Zajimava shoda - coz? :)
-> Syny: A to se dnes registroval znovu
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:petr s