-> Fén: Jak tomu neregistrovanymu ale odpovedet? To by slo tezko neverejne. Jedine to udelat jako na svarforu, ze ta zprava by prisla na mejl. S tim, ze odesilatel by posilal zpravu na virtu a nevedel presne email na ktery to jde...
Nepřijde mi normální nechávat hnusný,rozmazaný či nic neříkající fotky v určitejch tématech.Vim že toho máte hodně ale pročistit by to chtělo.To že pak mam k rozmazaný fotce pádnou připomínku,a dostane se mi od vkladatele odpovědi,že lepší mázlá fotka než žádná..........No tak pak nevim.
Omezil bych u některejch lidí nadávky,nechávání celejch sprostejch slov(páč proč se pak snažit psát slušně že)
Jinak nechápu proč se promazali příspěvky u mojeho problému.Měl sem po vyřešení sám iniciativu o smazání ale tohle je fakt o ničem.
-> Tuner#2: To, co popisuješ mi to udělá, když jsem moc rychlej a nenechám pořádně načíst celou stránku. Ale to je otázka max tří sekund.. Což tvůj problém, neřeší. To by asi jedině vyřešil jinej prohlížeč
Něco se stalo s rolovátkama jejich vzhledem a nebo je to zas jen v IE? Už delší dobu se v IE stává, že místo rozbalení se jen probarví modře a nerozbalí se ani když klikám na šipku kolkrát chci. Takže musím vstoupit do toho témat co mě to modře podbarvilo (ten nejvyšší možný) a až pak jde třeba rolovátko rozbalit. Někdy tak musím projet i víc témat ež se to zase znormální. dělá to taky ještě někomu v IE? Doma ve foxu bez problému.
-> U-Geen: Tak jsem to nemyslel. Pro mne, jako pro člověka, který absolutně ignoruje výročí, prošvihnul i vlastní narozeniny, natož aby si pamatoval data rodičů nebo ženy, je připomínka cenný údaj. U Petra obzváště, když to tak vezmu kolem a kolem, sám od sebe bych asi nikdy nepřišel na to, že nejsme vrstevníci.
To bylo to nejlepší, přehled, zkušenosti a přitom absoulutní soulad se zdejší bandou.
-> Tuner#2: Ja proti vasi diskuzi nic nemam, vsak si to vyrikejte, je mi jedno jestli to tam zustane, nebo se to presune, ale vadi mi, ze je opet videt, ze hrdinny moderator, jehoz jmeno nikdo neprizna, ale vsichni kdo jsou zasveceni vime o koho jde edituje moje temata aniz by editaci nebo presouvani potrebovaly a na druhou stranu kdyz by mel zabrat tak kdyz tam neni moje jmeno tak prdlajz.
Já bych byl rád, kdyby nedošlo k editaci (klidně nějaký přesun). Myslím, že téma je celkem závažné a pokud tohle mé napadení tady ještě bude někomu připadat jako normální, tak už vážně nevím...
Tak nejak rekneme probiha diskuze mimo tema v Dnesni nakup. Kde je nas hrdinny superman ktery vzdy moje prisvpevky velice rad zedituje aniz by bylo potreba?
-> U-Geen: pane mistr,nešlo by nějak ošetřit aby inzerenti měli v kartě vyplněný aspoň odkud jsou?abych se nehádal s každým ňoumou ať si vyplní kartu,protože některý inzeráty jsou ze začátku zajímavý než z inzerenta vypadne odkud je...
-> U-Geen: Mě se ten nápad s trikolorou taky líbí, koukal jsem na to hned po půlnoci. To jsi u toho seděl, abys to tam hned po půlnoci dal nebo to naskočilo automaticky? :)