skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dulezite: Oznameni O Vypadku
-> Tuner#2: to je smuuula co :)
-> stika87 10.09.10 00:18:13: A takovej klid tady byl 

je to tam 

-> U-Geen: moment :) druhy pokus
-> Vojťas: a vypnul a zapnul prohlizec?
tak prej nic :/ jo a ma Visty
-> U-Geen: jeeee zacina se mi matne vybavovat neco ze skoly :D diky napisu mu to
-> Vojťas: to co sem psal, ty dva radky, dat do hosts. ve woknech tusim \windows\system32\drivers
\etc\hosts, ale nejsem si jistej. a pak podekovat providerovi nebo od koho ma DNS servery :)
-> Tuxik: jo, hazi mu to 81.91.84.152, co s tim ? zacina byt nanervy

-> Vojťas: at posle IP co mu vraci ping na skoda-virt.cz
Pokud je to 81.91.85. neco tak je to stara IP
Pokud je to 81.91.85. neco tak je to stara IP
Me taky jede lip auto po tom co naberu benzin a rozjedu se 

-> U-Geen 09.09.10 13:26:12: Hele ale fakt to prostě jede lépe byť mám pocit, že dnes se to u zas malinko zhoršilo, tak teda včera to byl hukot a ani s obrázkama u aut nebyl problém, že by se otevřeli jen jako jedno bílé okno bez možnosti listovat. To samé rolovátka, žádný problém jako byl dlouhodobě před tím. Vzhledem k tomu, že ani v práci, ani doma jsem neměnil ani připojení, ani prohlížeč, ani nečistil PC je asi logické kde ke změně mohlo dojít...
-> Luky.: a tak to u me je pravda ;) zadny placebo, na draze asi proxy nemelo rado predchozi hosting 

-> Luky.: asi jako, kdyz ti zacne fungovat vrtacka lip, kdyz ji strcis do druhe zdirky dvojzasuvky :)
Tady je krásně vidět, jak funguje placebo efekt - Jůdžín tvrdí, že ke žádné změně dojít nemohlo, ale všem to jde líp 

-> U-Geen: provider unet
co s tim hosts to sem nepochopil
co s tim hosts to sem nepochopil

-> Vojťas: dat ipnu do hosts? jakyho ma poskytovatele?
88.86.120.220 skoda-virt.cz
88.86.120.221 img.skoda-virt.cz
88.86.120.220 skoda-virt.cz
88.86.120.221 img.skoda-virt.cz
Hele, problem, stika87 se vubec nemuze pripojit :) nenabehne mu ani uvodni stranka, zkouseli sme fitnu co na vetsinu problemu s dns funguje ( ping na adresu a pak http:// a ta IP co to vyhodi) ale to nejde :) nejaky napady ? :D
EDIT: byl ted tyden pryc
EDIT: byl ted tyden pryc
Potvrzuju VÝRAZNÉ zlepšení, v práci mi rolovátka vůbec nešla, trvalo asi tak pět minut než se načetlo vše, hlavne asi ten quickbar, po kliknuti na odkaz na virtu následovalo tak pěti sekundové zamrznutí prohlížeče ( FF i IE ) a pak dlouhé načítání. Nyní jede vše jak má, tak že díky
předtím to bylo utrpení pro mne 

Ta rychlost rolovátek je vážne teď mnohem rychlejší.
už to de " už to de" už to dééé !!! hmm a ted uz jenom jak si vyndat ten nuž z břicha, když už to zas běží

-> Luky. 08.09.10 12:38:42: JJ rolovátky taky třeba 2 sekundy nešli otevírat, vysvítilo se to a než se dotičilo kolečko byl jsi bezradný. Teď to lítá super. Opravdu znatelný rozdíl.
-> U-Geen: mne to ide ako vždy , teda super , díky
-> U-Geen: Možná jak se udělal reset ale zatím to jde rychleji
leda nejakej problem v peeringu (nebo jak se tomu nadava) vasich poskytovatelu a puvodniho serverhostingu, jinak neni duvod, proc by to melo behat rychleji.
Mě to taky běhá líp, zejména načítání škodaquickbaru v záhlaví. Vždycky mě to načetlo stránku, po vteřině celý prhlížeč zamrznul a třeba dvě vteřiny trvalo, než naskočil quickbar. Jakmile se objevil, zase to běhalo normálně. Teď se načte hned, takže žádné zaseknutí už se nekoná 

S tou rychlostí máte recht, karty nabíhají hned..
(ono se to snad i rýmuje
)

-> Tuner#2: Ja nevim, ale me to slo v pohode i pred tim.
-> Syny 08.09.10 12:15:16: Běhalo to pomalu i v noci, kdy tu bylo 20 a méně lidí, teď je tu 55 a lítá to...
-> Tuner#2 08.09.10 11:15:12: To bude tim, ze tu je zatim malo lidi 

-> Tuner#2 08.09.10 11:15:12: Jo tak mě to taky zmizelo a mnohem rychleji se načítá :)
A dokonce rychle, úplně zmizelo to zdlouhavé načítání u aut, kdy se točilo kolečko a když se hned kliklo na fotku, tak se otevřela jen jedna a nešlo listovat šipkama. BOMBA, spokojenost a moc děkovat!
Jo už to jede. 

me to teda jede normalne a prijde mi ze rychleji :)
-> Tuner#2 08.09.10 10:46:34: Na zkoušku sem zkusil IE a taky mi to dlouho načítalo. V Opeře fachá dobře.
Mě to taky jede normálně, skoro bych řekl líp než normálně

Ono se to rozjede, jeste se u nekterych ISP neaktualizovaly DNS zaznamy. Dejte tomu cas.
Nejede to, mám to celé rozpadlé, stránka se načítá 1min. a víc a to mě bez problémů běží i pomalý FB. Mám IE.
jet to musi zakonite stejne, server je porad stejny..
co melete jede jako nikdy 

Jo ted uz bezi dobre.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 18 lidí a pomalu se to načítá bude sranda až tu bude 90 lidí
me jede vse normalne, dokoce se mi netrepou ruce 

Nejak to tu jede bez grafickeho rozhrani. Ze bych mel prvni kyd na novem hostingu? Jestli to projde...
-> Tuxik 06.09.10 23:11:49: tak voni to zas protahli na SH takze neni problem :))
Tuxik 06.09.10 23:11:49 napsal:
Vypadek bude kratsi no :) masinu naberu rano cestou do prace, usnul jsem
u televize a kdyz jsem se vzbudil tak se mi uz nikam jet nechtelo :)

Vypadek bude kratsi no :) masinu naberu rano cestou do prace, usnul jsem
u televize a kdyz jsem se vzbudil tak se mi uz nikam jet nechtelo :)

...a nebo pokud po tom touzite muzu udelat shutdown uz ted 

Vypadek bude kratsi no :) masinu naberu rano cestou do prace, usnul jsem u televize a kdyz jsem se vzbudil tak se mi uz nikam jet nechtelo :)
nj nejdyl ve stredu to doufam vytrhnou