-> afro100: spostaku,
jinak by asi stacilo
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
víc kategorií
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyreseno
Zastavil:U-Geen
-> Syny: Zapomněl si VW 

Ja bych tu udelal sekci Seat a Citroen 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Téma už nemám... No byl to jakejsi kindermafián, tuším mu bylo nějak 14, a jeho otec zjevně taky moc inteligence nepobral. Našli mě podle mejlu (taky od té doby nemám mejl nikde uvedený, pokud to není vyloženě potřeba) a podle IP, kterou tamní moderátoři poskytli.
Téma už nemám... No byl to jakejsi kindermafián, tuším mu bylo nějak 14, a jeho otec zjevně taky moc inteligence nepobral. Našli mě podle mejlu (taky od té doby nemám mejl nikde uvedený, pokud to není vyloženě potřeba) a podle IP, kterou tamní moderátoři poskytli.
-> 1560:
Lol no dusevni ujmu musi dolozit posudkem :-D To je kktina tyjo, nemas jeste to tema? To byl nejakej malej parchant ci co? A jak te nasli?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Nedělám. Tvrdá realita.
Nedělám. Tvrdá realita.
-> panpiskot: když nevíš, jestli se tu už něco řešilo, tak použij vyhledávání a zjistíš to 

-> 1560: si děláš prdel, ne?
V tom případě bych na něj taky podal trestní oznámení pro pomluvu a utrpění duševní újmy jeho křivým obviněním!

Hele, budeš se divit, ale jednou jsem na jedno diskuzní fórum někomu slušně napsal, že nemá pravdu, a uvedl jeho příspěvek na pravou míru. Po týdnu na mne přišlo trestní oznámení od otce onoho uživatele za slovní napadení jeho syna, který tím utrpěl duševní újmu...
Hele, budeš se divit, ale jednou jsem na jedno diskuzní fórum někomu slušně napsal, že nemá pravdu, a uvedl jeho příspěvek na pravou míru. Po týdnu na mne přišlo trestní oznámení od otce onoho uživatele za slovní napadení jeho syna, který tím utrpěl duševní újmu...

tak sorry sorry no :-D nevedel jsme ze se uz diskutovalo
-> 1560: Pravo neni legrace
Ja jen kecam, pac to mam ted ve skole.

Ježiš, já to myslel z legrace.
Ježiš, já to myslel z legrace.
-> 1560: A jakou jsi utrpel ujmu? Dle me zadnou, takze ho zalovat muzes ale prohrajes.
-> David29:
Beru to jako urážku a podám na tebe trestní oznámení

Beru to jako urážku a podám na tebe trestní oznámení

-> 1560: Ber to jako vtip 

-> David29:
Děkuji.
Děkuji.
-> 1560: Ne, to je tuzing

-> Nwkt 24.03.10 20:10:10:

-> U-Geen: Tak ja nevedel jestli tu jsi a jelikoz se to resilo tak co

-> U-Geen: Tak ja nevedel jestli tu jsi a jelikoz se to resilo tak co

Navíc, co je to tuning, kde je hranice? Moje bílá zadní světla, tři Apolla, červené potahy a neorigo lak je tuning? Hm?
To už tu bylo snad stokrát... Octavia, Fabia, za chvilku někdo bude chtít Superb, Yeti, pak Seat a Citroen... A tuning je snad taky zbytečný - tam by se házelo skoro vše a byl by v tom akorát zmatek a bordel.
-> U-Geen: Neřikal jakýho admina 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: diky admine :-)
Naprdet. S temahle pleckama tahnete na forum skodahome. Uz se to resilo.
zdravim admina, co takle udělat také záložku octavia, a fabia? a možná zvášt a taky by se mohla udělat záložka tuning! jaký je tvůj názor? Dík :-D
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyreseno
Zastavil:U-Geen