-> Nwkt:
stačí si pozrieť slovenskú inzerciu a je to jasné
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Inzerce
-> ozzman1000: Dávej odkazy
-> ozzman1000: zmazaním
Zaujímal by ma názor osadenstva, moderátorov a administrátorov na vytáranie množstva inzerátov pre každý diel zvlášť. Spravidla chujovín. Bude sa to nejako riešiť?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Zkus to na TW.
Ja bych se na to vysral, uz mam zajemce
Tomaso prej veme plnej kufr.

Já bych ho zmoderoval
-> marek668112: v poho 

-> castrol: nj sekol som sa sorry...
-> marek668112: ach majster sekol si sa
-> marek668112: precitaj si to co tam je dokonca ... navyse ked zalozis inzerat, mas tam datum, kedy ho mozes znova obnovit ...
-> afro100: ja som myslel že sa to nemože...v každom inzerate je napisane
„Nevkládejte zbytečné upovací příspěvky.“
„Nevkládejte zbytečné upovací příspěvky.“
-> marek668112: debo pozri sa na datumy ... upovat sa moze raz za tyzden, tak si to spocitaj ...
skoda-virt.cz/cz/.../1466
35-diely-skoda-105-120?got
opost=2...
Ako to znie? Nevkladajte zbytočne upovacie prispevky?
Ako to znie? Nevkladajte zbytočne upovacie prispevky?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nejaky docasny zakaz prispievania do inzercie by to nespravil?
-> darklord: Ty jsi to dával do závadných? Tam jsem ani nekoukal, ale jak jsem viděl název inzerátu, tak mi bylo jasné, co to zas bude. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a ja to rad bonzujem 

-> Vojťas: Já se k tomu klidně přiznám. Týden co týden zakládá nový inzerát "Škoda díly", kde se více méně opakuje pořád to samé dokolam, akorát pokaždé zkouší něco jiného z nabídky.
Ze to Polaska jeste bavi co ?
Kdopak to ma na svedomi?

- Prosím admina o blokaci IP 90.178.105.61
Již po několikáté založil novou registraci (minimálně třetí), protože dostal ban za opakované zakládání inzerátu na rozprodej stejného Favorita (jednou dokonce i po šroubku do jednotlivých inzerátů). Vzhledem k tomu, že nic jiného než inzerci tu nevyužívá, tak by stačila blokace pro sekci inzerce. Teď naposled je to skoda-virt.cz/cz/.../1706 9 , ty předtím si už nepamatuju, ale sám jsem mu už na dvě dával ban a teď i na tuto.
Již po několikáté založil novou registraci (minimálně třetí), protože dostal ban za opakované zakládání inzerátu na rozprodej stejného Favorita (jednou dokonce i po šroubku do jednotlivých inzerátů). Vzhledem k tomu, že nic jiného než inzerci tu nevyužívá, tak by stačila blokace pro sekci inzerce. Teď naposled je to skoda-virt.cz/cz/.../1706 9 , ty předtím si už nepamatuju, ale sám jsem mu už na dvě dával ban a teď i na tuto.
-> 1560: tiez dobre 

-> 1560 09.06.11 18:55:33: to je vul

-> castrol:
Lepší "stále kvoká" než "koupím skleněnou cihlu ze dřeva", či co to psal tuhle.
Lepší "stále kvoká" než "koupím skleněnou cihlu ze dřeva", či co to psal tuhle.
-> Pavel P..:
uz nevie co tam pisat

-> Pavel P..:
On je ba BANán sám o sobě.
On je ba BANán sám o sobě.
-> Pavel P..:

ty vole.... 30krát "Stále kvoká" od Tomasa465 v inzerci mě fakt nebaví číst... to je na BANán

-> Nwkt: u nás na FK též 

-> Jura_Favorit 02.06.11 18:36:51: S oknem doknoval
-> Syny: nedělám z toho tragédii, jen hlásím a nechávám na vás, zdali a popř. jak s tím naložit 

skoda-virt.cz/cz/.../1487
28-motor-favorit-135b?goto
post=2...
skoda-virt.cz/cz/.../1487 29-prevodovka-favorit-26?g otopost=2...
skoda-virt.cz/cz/.../1487 25-levy-predni-blatnik-fav orit-1
skoda-virt.cz/cz/.../1487 27-celni-sklo-skoda-favori t-2
skoda-virt.cz/cz/.../1487 30-zadni-svetla-na-favorit a-2
a já myslel že tu měl ještě jeden kde měl vše na rozprodej . .
skoda-virt.cz/cz/.../1487 29-prevodovka-favorit-26?g otopost=2...
skoda-virt.cz/cz/.../1487 25-levy-predni-blatnik-fav orit-1
skoda-virt.cz/cz/.../1487 27-celni-sklo-skoda-favori t-2
skoda-virt.cz/cz/.../1487 30-zadni-svetla-na-favorit a-2
a já myslel že tu měl ještě jeden kde měl vše na rozprodej . .
-> Jura_Favorit: po mesici si myslim, ze to neni zadna traga...
skoda-virt.cz/cz/.../1463
05-disky-na-rapida-pneu?go
topost=2...
... aneb "Nevkládejte zbytečné upovací příspěvky."
... aneb "Nevkládejte zbytečné upovací příspěvky."

-> Nwkt:
Já bych řekl, že i po třetí.
Já bych řekl, že i po třetí.
-> Nwkt: jo, tak jsem rád, že nejsem sám, kdo má podobný pocit... Už někdy předevčírem (nebo o den dřív) jsem ho tu 100% viděl a už tehdy jsem dohledával, jestli tu není ještě jedno...
-> Jura_Favorit: Minimálně podruhý tu je
Nemůžu se zbavit pocitu, že se tento inzerát viz. skoda-virt.cz/cz/.../1485
39-p-stresni-okno-na-felic
ii-typ-vs-3 jako "právě vytvořený" ukazuje nějak moc často, resp. několikrát do týdne... Bohužel jsem duplicitní nedohledal. Ale jelikož nám na FK chtěl tento člověk své inzeráty UP-ovat co 10 hodin, než jsem mu je smazal a napomenul jej, myslím, že se mi to opravdu nezdá... 

-> U-Geen: No tak dobre ruce muze mit i nekdo nejen z fora :) A tim ze by ho mel v inzerci a pripadny zajemce se prijel podivat, tak by poznal alespon castecne jestli to je naky pako nebo nekdo kdo by se o to staral. Z lidi co chodi do tematu o Citronech pochybuju, ze to nekdo koupi.
-> Syny: no jde o to, ze ho Jirik chce prodat do dobrejch rukou a tak si to zasokroumnici ve foru... ja myslim ze to neni treba tak hrotit.
-> U-Geen 24.05.11 22:39:00: No byl by v inzerci, kde by ho pripadny zajemce hledal spis nez ve foru a ve foru by probral podrobnosti ktery by chtel pouze s odkazem - tedy nebyl by tam sloh ale jedna radka odkazujici na inzerci... Co je na tom spatne?
-> U-Geen: Tak to máte kliku,X klub sice obsahově dobrý ale co se fóra týče,není nad tadyten náš tureckej bazar

Syny 24.05.11 12:29:09 napsal:
→ MATTESS: ... a ze by klidne mohl byt v inzerci a Pipisek tam mohl hodit odkaz,
to ano…
takze by byl defacto na dvou mistech a nikoho to nestvalo :) no comment.
-> Bobesh 24.05.11 01:14:50: to vis, treba si taky jednou zalozim na skoda virtu subaru koutek :-) ba ne, Subaru Fan Club funguje dobre, nastesti.
→ MATTESS: ... a ze by klidne mohl byt v inzerci a Pipisek tam mohl hodit odkaz,
to ano…
takze by byl defacto na dvou mistech a nikoho to nestvalo :) no comment.
-> Bobesh 24.05.11 01:14:50: to vis, treba si taky jednou zalozim na skoda virtu subaru koutek :-) ba ne, Subaru Fan Club funguje dobre, nastesti.
-> MATTESS: Myslel jsem všechny kdo tamo pravidelně chodí. Je mi líto,že to vidíš takhle.
MATTESS 24.05.11 07:25:37 napsal:
S tím přínosem jsi mi skutečně rozesmál
S tím přínosem jsi mi skutečně rozesmál
-> MATTESS: nerozciluj se - praskne ti zilka a praskne to s tebou 

-> Syny: OK, když to nechává moderátory v klidu