skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vyhledavani v inzerci
Tak dík za vysvětlení.
-> Medvěd: Ale něco tam smazal
Tak to nějak nechápu. Na pátém, nebo šestém řádku je 136GL z 8.9 a poslední příspěvek ze 16.9. To je přeci víc než týden. Nemám něco špatně nastaveno?
-> Medvěd: ale to tak defacto je. jen aktivni uzivatele si inzerat mohou po tydnu posunout nahoru.
-> Medvěd: Teď je to řazení podle aktuálnosti, nejaktuálnější jsou nahoře
Tomu rozumím a chápu. Přesto bych se přimlouval aspoň podle datumu vytvoření.
-> Medvěd: Protože někteří jedinci zneužívali přidávání přispěvků a "aktualizovali" inzerát třeba 10x denně
Nějak mi uniká smysl toho, proč je inzerát, na který někdo naposledy reagoval v září na první stránce, kde bych očekával inzeráty naposledy přidané, nebo komentované.
-> Medvěd: Tak to je správně
Mám to nějaký pomíchaný. Starý, nový. Nemám šipky řadit podle data. ????
mozna by stacila funkce razeni vysledku hledani podle data, uz jsem to tu jendou psal ale nikdo se tomu nijak nevenoval... 
hiir: skoda-virt.cz/cz/.../1123 00-razeni-vysledku-hledani

hiir: skoda-virt.cz/cz/.../1123 00-razeni-vysledku-hledani
Jo jo, taky hodně prolízám inzerci a z 75% narážím na neaktuální inzeráty. Napadá mě některé z těchto řešení:
- inzeráty mazat adminem
- dát určitou platnost inzerátu (např. 2 měsíce)
- dát možnost smazání celého vlákna inzerátu zakladatelem tohoto inzerátu
To je celkem jedno jak to bude, ale určitě bych to nějak pročistil.
- inzeráty mazat adminem
- dát určitou platnost inzerátu (např. 2 měsíce)
- dát možnost smazání celého vlákna inzerátu zakladatelem tohoto inzerátu
To je celkem jedno jak to bude, ale určitě bych to nějak pročistil.

Inzerce je hezky rozřazená to se povedlo ale dle mýho se sekce KOUPÍM neměla dělit stejně jako prodám.. Měla bejt jednotná jako původně :(
chtel sem napsat, ze by to mohlo byt i zbytecny, ale myslim, ze nejlepsi by bylo seradit jen inzeraty za zvoleny obdobi a zbytek nezobrazovat 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to by bylo asi nejlepsi ze
třeba by stačilo kdyby ty výsledky vyjeli seřazený podle datumu, což asi moc není když 2009 je na začátku i na konci a mezitím všechny ostatní roky...
-> U-Geen: toz to by mohlo byt jen pridani parametru k vyhledavanymu retezcu ne?
ne, zas tolik dbs nehovim, ber to jen jako podnet
kdyz se ti to podari zlepsit, bude to supr 

-> petr s: inzerci planuju predelat, bohuzel neni cas.
-> Klubko_: Trpim tim stejne jako ty 

-> Klubko_: Ty staré by stačilo dát někde do archívu nebo smazat
delam nekde chybu, nebo je to vlastnost? Kdyz zkusim vyhledat treba "3 bodove pasy" a vyberu v rolovatku "inzerce", tak to vyhodi inzeraty, ktere obsahujou zadanej retezec, ale vetsina z nich neni aktualnich. Staci si to zkusit.
Neslo by vypisovat treba jen inzeraty za posledniho pul roku at se nemusim probirat inzeratama z roku 2005 a mezi nema hledat aktualni rok?
Neslo by vypisovat treba jen inzeraty za posledniho pul roku at se nemusim probirat inzeratama z roku 2005 a mezi nema hledat aktualni rok?