skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cena za Hodně dobrej motor
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Už mně ty názory přestaly bavyt.Doka nukaže člověk auto tak si ho nikdo nevaží
Zastavil:Tiatana
Tak kdyz to chce davat na webry a řeší zdvyhy tak asi nechce seriovej motor.....

spis je treba si polozit otazku co je dobry motor? pro nekoho motor ktery ma minimalne treba 130koni pro nekoho motor ktery bez zasahu vydrzi 200000km.. a oba maji pravdu.. pak je taky postavit a postavit.. a hlavni cast ceny tvori dily a jsou dily a dily.. kdyz nekdo osadi sadu ojnice pisty vlozky za 80000kc (a to je jen cast motoru,, dalsi dily prace atd.. ).. tak nekdo rekne ze ten dotycny je drahy a to same postavi na serii za petinu.. takze je treba si polozit otazku co tam ma byt jake to ma mit parametry a ne poridit dobry motor.. nebot dobryseriovy motor se da poridit treba za 5000..
50t. ber jako minimální základ...
rika hodne dobry a chce 1500 obsah.. tak to je asi 140koni +... takze 100tisic +....
-> Tiatana: Taky myslim,že to neni uplně dobře položená otázka
...spíš pověz,kolik seš ochotnej do toho nasypat a poté ti tu snad někdo řekne,co bys za to moh dostat..
Na momentální otázku může bejt i odpověď klidně 100tisíc..a klidně víc..

Na momentální otázku může bejt i odpověď klidně 100tisíc..a klidně víc..
50000:-)
-> Kapřík faster: 10 tisíc tak na wébry...možná 

kolik na to máš? jestli 10 tisíc tak na to rovnou zapomeň

Cauky Lidi, tak přemýšlím kolik stojí opravdu dobrý motor když si nechám postavit.! Samozřejmě na Webrech no, a když už tak vrtaní a zdvih 78 anebo 77 na 72. Jaký mate zkušenosti nebo kdo je opravdu šikovný. 

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Už mně ty názory přestaly bavyt.Doka nukaže člověk auto tak si ho nikdo nevaží
Zastavil:Tiatana