skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Příspěvek na chod - Upgrade
co tak obratit poradie fotiek pri autach (strana 1 najnovise, posledna strana najstarsie)? ked si pozeram niekoho auto a on ma viac fotiek (viac = viac stranok) tak aby som videl tie najaktualnejsie, musim sa preklikat na poslednu stranku
Zdravicko pratele :-)
Tuxik stale zije ale nema cas ani naladu resit temer nic, proto ani zde se nevyskytuje :-) Ale slibuju ze to napravim...
Nicmene server je v planu, mame ho v praci skladem a uz zalezi jen na dohode s U-geenem (napisu ti :-))
Tuxik stale zije ale nema cas ani naladu resit temer nic, proto ani zde se nevyskytuje :-) Ale slibuju ze to napravim...
Nicmene server je v planu, mame ho v praci skladem a uz zalezi jen na dohode s U-geenem (napisu ti :-))
-> Majkl: ju me taky
-> U-Geen: uz mi prisel potvrzovaci mail 

-> Pavel P..:

-> Pavel P..:

-> U-Geen: jen nekecej.... se teď určitě válíš někde na pláží pod palmama kolem se kroutěj exotický tanečnice v minisukni z rákosí, a popíjíš ledovej drink a koukáš kdy přijde další platba aby sis mohl objednat i nějakou tu hérečku na noc

-> Majkl: ajo ono je to globalny problem? :D
hm, pokakal se mi internet banking na booku, neco s tim provedem.
-> darklord: ja uz zaplatil 2.3. a porad nic :)
-> U-Geen: dva tyzdne sa blizia ;)
-> U-Geen: ajo, tak to si este pockam
-> darklord: spis kazdych 14 dni
-> U-Geen: prechadzas to kazdy vikend?
-> U-Geen: Jo díky

-> CpEaRjHaY: no trva to tak dlouho nez si na to najdu cas a s tim jsem ted na tom trochu blbe :-) o vikendu to projedu, driv fakt ne.
-> CpEaRjHaY: cca jednou týdně se to aktualizuje,říkal prezident myslím
Nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady.Jak dlouho tak trvá než naskočí zaplacení přízpěvku.Posílal sem to složenkou přes poštu??Díky

domena stoji 250KC na rok a muzu mit za @ cokoliv :) teda temer :) a opravdu me staci 2 soukrome maily, jeden firemni, taktez jsem za to maila nedelat.. zbytecny zdroje lidi a HW
-> havlik: souhlasím, že mail je zbytečný. Každý má svůj zavedený mail a já osobně o další mail nestojím

-> U-Geen: ok, díky za vysvětlení
Tak ať se to pak nějak povede a přeju dostatek elánu a chuti ke spravování virtu

-> havlik: stačí 5 normálních mailů, viď?

jako k čemu mail? myslim že je to zbytečný zatěžování a zasíraní HW mailu zadarmo je na internetu mraky a nevim jak vy ale zase tak extra nemusim mít maila s virtí adresou
-> U-Geen: s rychlosti by to neco delat chtelo... jednorazovy poplatky? proc? kdo neplati, at ma jedno auto, kdo plati at ma X aut, vic prostoru pro foto, mail, atd.....
penize jsou u me na uctu, ne u tuxe, nakup HW je v planu, ale nechci tim suplovat odladeni aplikace... takze snad nejak zjara. Otazka je co dal, protoze pocet online lidi uz neroste, takze mozna pak zrusime poplatky a budou jednorazovy.
-> Kapřík faster: Ja chapu ja jsem taky neplatic 

Ale já to nemyslím nijak zle. Obdivuju kluky, že se tu o to starají a je mi jasné, že je to stojí nemalé úsilí. Ale ta pomalost virtu je občas enormní a myslím, že skoro 33 tisíc nejsou zase tak malý peníze. Problematice serveru vůbec nerozumím, ale chtělo by to s tím něco udělat. Vím, že to Tux zkoušel různě ladit ale evidentně to bohužel pořád není ideální, tak by to chtělo přikročit k nějakému radikálnějšímu kroku.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to jsem nějak nepochopil..příspěvek je dobrovolnej
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to jsem nějak nepochopil..příspěvek je dobrovolnej

-> Kapřík faster: Ale proc to maj platiti jen nektery lidi? Co maj za vyhody? Ti co neplati by to meli mit furt pomaly...
-> Kapřík faster: Tak co si pamatuju,za tu dobu co se vybírá (příspěvky jsou dobrovolné) tak už se mozeček dvakrát zepsul. Krom toho udržet to při takovým nárustu uživatelů za poslední roky v chodu a občas to cizelovat,to stojí nejen oběživo ale i volnej čas,kterej je v dnešní době k nezaplacení. Myslíš že Tux už vzal dráhu na Bahamy?

Nedávno jsem zaplatil příspěvek na chod stránek, koukám na bilanci a momentálně je vybráno
Bilance
32750Kč
Cituji ze stránek: "Peníze zůstavají na účtu a každý měsíc se budou odesílat platby za hosting. Zbylá částka bude použita na upgrade/údržbu HW"
Co tahle tedy provést nějaký ten upgrade serveru? Protože už mě s odpuštěním štve když se mi virt každý večer načítá půl minuty? Oceňuji práci moderátorů a správců, poslední dobou se tu událo pár věcí k lepšímu, ale co zapracovat na zlepšení hardwaru a hlavně té rychlosti? Vždyť i když tu je 150 lidí online, co to dneska je? V dnešní době prakticky nic. Peníze na to vybrané jsou tak kde je chyba?
Bilance
32750Kč
Cituji ze stránek: "Peníze zůstavají na účtu a každý měsíc se budou odesílat platby za hosting. Zbylá částka bude použita na upgrade/údržbu HW"
Co tahle tedy provést nějaký ten upgrade serveru? Protože už mě s odpuštěním štve když se mi virt každý večer načítá půl minuty? Oceňuji práci moderátorů a správců, poslední dobou se tu událo pár věcí k lepšímu, ale co zapracovat na zlepšení hardwaru a hlavně té rychlosti? Vždyť i když tu je 150 lidí online, co to dneska je? V dnešní době prakticky nic. Peníze na to vybrané jsou tak kde je chyba?