skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
rychlost na virtu
prohledat
106 příspěvků (zobrazeno 101 až 106) od 09.02.2009 do 17.06.2009, založil/a beastyLA - ten první
-> gim: Heh
No a to nemluvim o tom ze je malo terminu a dalsi nesmysly... Taky to prihlasovani mohli nechat jak to bylo a ne tenhle novej debilni system.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj trvalo to pres hodinu nez sem se tam prhlasil
-> beastyLA: jinak todle je normal
-> beastyLA: jinak todle je normal
Simte ted uz je to v poho...
Horsi byl dnes skolni server kdyz sme si prihlasovali rozvrhy, to vymyslel kokot
Horsi byl dnes skolni server kdyz sme si prihlasovali rozvrhy, to vymyslel kokot

Sever nestíhá
29s trvalo založení tématu při 159 úživatelů... mám tedy problém jen já, nebo to zpoždění máte i ostatní? díky za info
mám na adminy otázku. nevím, jestli je to jen můj problém, ale při 100+ a více uživatelů on-line se mi stránky zpomalí z průměrných 4s v noci při cca50 lidech při kliknutí na jiné téma na 20s a někdy i déle., při poklesu pod 100- se tento čas zmenšuje a pod 50 lidí je to mých 4s. nevím, kde hledat problem, byl jsem za správcem sítě a mým poskytovatelem sítě, zda mi nemění rychlost a musím říct, že na mé straně problém není, rychlost je stabilní 512. normálně by mne to nevadilo, kdybych nehledal info a cekal 2Os na každé odkliknutí stránky\témata... no minimálně to zdržuje... nedá se s tím něco dělat? (pzn. nemám puštěno nic jiného, žádný youtube, rádio, tv... jen mail, ale ten nebrzdi, dle mých zkoušek, které nemají na to vliv)