skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Novinky
-> Petrson 15.10.10 12:29:32: WTF? Sis splet tema ne 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : čte, ale nekomentuje
radši 

Zajímalo by mě, jestli když se to tu jmenuje "ke stránkám a adminovi", to tu admin taky někdy čte... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : vyborna poznamka suhlasim v plnom rozsahu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: vsecko ide, ked sa chce 

-> U-Geen: Covece, neslo by ve vzkazech povolit hodnoceni prispevku?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo to by bylo fajn, urcite by to slo. Otazkou je, zda by se chtelo 

Je dobře, že už se zbytečně "neprotahují" stránky kvůli sáhodlouhým citacím.
Ale měl bych prosbu:
- Šlo by ten rámeček před rozkliknutím trochu zvětšit?
- Aby se v citaci i před rozkliknutím nezobrazovalo jen 1,5 řádku, ale 2,5 řádku
- Důvod je jednoduchý - první řádek je vždy jen jméno autora a čas citovaného příspěvku
- Když by se zobrazovalo před rozkliknutím 2,5 řádku, tak by se krátké (jednořádkové) citace vůbec nemusely rozklikávat
- Usnadnilo by to čtení účelných citací v příspěvcích, ale zároveň by to splnilo ten účel skrýt ty zbytečně dlouhé a neúčelné.
-> U-Geen: Pane vedoucí, šlo by to?
Prosím o reakci, díky.
Ale měl bych prosbu:
- Šlo by ten rámeček před rozkliknutím trochu zvětšit?
- Aby se v citaci i před rozkliknutím nezobrazovalo jen 1,5 řádku, ale 2,5 řádku
- Důvod je jednoduchý - první řádek je vždy jen jméno autora a čas citovaného příspěvku
- Když by se zobrazovalo před rozkliknutím 2,5 řádku, tak by se krátké (jednořádkové) citace vůbec nemusely rozklikávat
- Usnadnilo by to čtení účelných citací v příspěvcích, ale zároveň by to splnilo ten účel skrýt ty zbytečně dlouhé a neúčelné.
-> U-Geen: Pane vedoucí, šlo by to?
Prosím o reakci, díky.

Nenapadlo mě nikam jinam to nacpat než sem.. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví kde bych našel na netu článek o výrobě škoda 1203. Dneska mi táta řikal, že se ještě v dnešních dobách vyrábí, asi nějakých 10 kusů/rok, tak by mě to docela zajímalo a přečetl bych si otom něco, jen už nevim, kde to bylo. Hledal jsem , ale nenašel.
Dík:-)
Dík:-)
-> U-Geen: Nedalo by sa urobiť niečo čím by sa dal vybrať člen a zablokovať ho aby mi nemohol písať SZ?
-> Kaprof:

Kaprof 24.07.10 15:30:01 napsal:
→ Tomaso435: zkus někdy v tom svym fáčku zaradit
zpátečku a projet se krajinou ve stejnym uspořadání jako normalní virtaci
treba ti leccos doklapne dřív
…

→ Tomaso435: zkus někdy v tom svym fáčku zaradit
zpátečku a projet se krajinou ve stejnym uspořadání jako normalní virtaci
treba ti leccos doklapne dřív

-> Kaprof: mě to docvaklo ted podle mailu a mobilu..... nj hold pozdě 

-> Tomaso435: zkus někdy v tom svym fáčku zaradit zpátečku a projet se krajinou ve stejnym uspořadání jako normalní virtaci treba ti leccos doklapne dřív
...

-> suri:
ty vole... ahááááá 

-> Tomaso435: Blesku
-> Tomaso435: teda nie na pôvodnom nicku ale chodil sem pod nickom Herr Hamster ak sa nemýlim
-> Tomaso435: od 23.12.2009 09:34:45
-> suri: fakt???:-D od kdy?
-> Tomaso435: už je späť pekne dlho ak si si nevšimol
možná novinka dne .. idawe je zpět 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: alebo aspon keby dal do nastaveni niekde moznost tuto haluz uplne ignorovat a nezobrazovat. mna dokaze naprudit aj to ze na starnkach s novinami sa tieto debility zobrazuju aj s nejakym vycucom typu : jozko ferko misko su buzny a lubia tento clanok. 

-> U-Geen: O ikoně vpravo nahoře vim 

-> 1560: Jde to, ale musis vypinat kazdou zvlast, a jelikoz tech her tam je milion, tak to chvili trva, nez to odchytas, ale ja uz mam docela pokoj :)
-> Tuner#2:
Ty capiny jdou nějak vypnout, ne? Nebo alespoň kdysi dávno to šlo...
Ty capiny jdou nějak vypnout, ne? Nebo alespoň kdysi dávno to šlo...
-> Syny: JJ já taky. Abych každý den četl kdo je koho fanouškem to mě leze krkem. Daleko raději si přečtu, že kamarádka porodila, má zdravou dceru a mrknu na fotky a nebo dohledám kontakt na lidi z intru apod. Ale tyhle píč*viny mě tam neskutečně serou jinak by to bylo moooc dobrý a líbí se mě prapůvodní smysl.
Já bych založil assbook 

-> U-Geen: Evzo nechces se vysrat na ten fuckbook?

-> Tuner#2: aha, takze to je provazany... Ja to prave nikdy nikde nezkousel, tak ani nevim jak to funguje... Nesnasim ty zasirace na FB at uz hrama nebo cimkoliv jinym...

zatim jen na zkousku, je potreba tam par veci doladit :) ale ikonka FCB uz je tam hooodne dlouho :)
-> Luky.: ještě že takovou kravinu nemám...

-> Syny: Když na to klikneš, tak pak na FB na zdi se objeví, že se Tě líbí ta ta galerie, či článek aneb další zasírání zdi pokud to dotyčný používá všude. Pokud klikne na něco 1 - 2 za den budiž, ale měl jsem jednoho známého co klikal snad na vše, takže už je ve skrytých co ignoruju :-)
Podle toho loga f je to nějaký provázaný s fakebookem 

-> Tuner#2: Jo přesně to mám na mysli. FB nepraktikuju, takže ani nevim k čemu to je. Jen vim, že to je už skoro všude 

A to ma nejakou spojitost s FB nebo to je jen ciste prevzany od nich? To by slodat i k autum 

-> Mr_Kubas: Myslíš to se mě líbí? Jo funguje to právě jsem si kliknul na vlastní galerii :-O
-> Mr_Kubas: kde ? :-)
Zajímavá novinka ve fotogaleriích, to zas vypukne debata 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Blesk je Tvůj pomalejší brácha, viď?
JOKE!
Je to tam co vím od začátku zákazu přispívání

Je to tam co vím od začátku zákazu přispívání

Zamítnuté přispívání mají:
* jirkasim1:
* kubasim:
* Skoda_130_GL: maďar
to madar tam driv nebylo, ne?
* jirkasim1:
* kubasim:
* Skoda_130_GL: maďar

-> Miky: a proc to pises sem?
-> U-Geen:
Super rozdeleni

-> Fén: mazat... pripadne odregistrovat a zaregistrovat novy ucet, je to rychlejsie 

Jde ta historie v SZ někde vypnout, nebo to musím mazat?
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
No tak sorry no
No tak sorry no