skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nové věci na virtu...
prohledat
37 příspěvků (zobrazeno 1 až 37) od 04.01.2009 do 20.02.2009, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> suri: jo mě to jednou šlo a říkám kuurva hustě no a naposruhý už neee :_(
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: -> bflm: mne to ide ale iba do 5 písmen viacej to nevezme a píše aj hodinu saving ---
-> Luboš: nacte znova stranku
-> Nwkt: co dělá F5?
-> Nwkt: Mě to taky nešlo
-> Luboš: I když dáš F5?
-> Luboš: jj to je žertík od u gína

nově tu je oprava názvu témat, ale nějak nevím, jak to funguje. Když ho přepíšu a dám přejmenovat, objeví se SAVING... a pak je po obnově stránky název pořád stejný.
souhlasím, to upozorňování na mail je skvělé... mohl bych poprosit ještě o dání do nabídek a všude, kde je v pozadí napsáno, kdo téma založil, kolik je tam mých příspěvků? dříve to tam bylo... jinak je to fain

to upozorňování o nové SZ na mail je fajn... díky pánové
šéfe,, nebylo by možný moje oblíbený témata udělat nějak aby se mi nesekal explorer a načetlo se to rychlej než za minutu ?, at sem kde sem tak to trváá,,, a ještě postrádám to jak tu bylo dřív,,, ,,, že v tomto tématu je X příspěvků a z toho X mých,,, ;););) jo,, a lidi online, vrátit na puvodní místo,,, předem děkuji za kladné vyřízení mé žádosti

-> U-geen: Nebylo by mozne pridat moznost ankety kazdemu tematu? Napriklad zde: skoda-virt.cz/cz/.../1057
07-s-sipkovou-nebo-se-zeli
m aby jasne bylo videt kolik lidi voli to... a kolik to druhe
Tohle je zrovna blbej priklad ale snad postaci.

Nešla by ikonka IDčka dát třeba hned za šipku?
mno...ked uz nove veci na virte...nemohol by dat niekto dokopy tie clanky? zapojenie 4piestov najdem v sekcii motor
ako u blbov...dost je to tam neprehladne. viem ze autor si to zaradi kde chce, ja len ci by sa aj tam nedal urobit vetsi poriadok, popripade to nejako viac roztriedit.... ze dakovala

suuuupeeeeeer..
jenom to umistneni "id karta" je dle meho nazoru trochu od ruky.. kdyz to bylo slovne a vlevo, bylo to lepsi.. ale jinak super ze to tady zije
jenom to umistneni "id karta" je dle meho nazoru trochu od ruky.. kdyz to bylo slovne a vlevo, bylo to lepsi.. ale jinak super ze to tady zije

-> Malebolgii: na co potřebuješ vědět kdo tu je? mě tak nejvejš zajímá kdy tu byl někdo kdo mi neodpovídá na zprávu naposled.
-> Malebolgii: tak klikni na to cislo online lidi 

A já na online lidi teď nadávám ještě víc než když to bylo dole
dřív jsem aspon hodil očko a koukl kdo ze známých tu je a kdo ne a teď? Prd

Pridavam sa k bagrr-ovej pochvale 

Tak takhle vyřešit online lidi by mě nenapadlo a dávám za 1:-)
Největší bomba je opět návrat k načítání zpráv jen s jedním uživatelem! To je absolutní pecka!

-> Syny: jiny ani nepouzivam ;)
-> aDAm: Ze ty mas sedy schema ? 

až na ty ikonky no ;) ty tu sou jak pěst na oko ;) by je možna chtělo udělat BW aby víc zapadly do te místní grafiky
pocet a zoznam online ludi nieje nejaky podstatny si myslim a aspon tam na boku nezavadzia. tak ako to je, je to super
online ludi dajte spät na pravo , tak to bude lepsie , inac su zmeny super
-> Fén - Neznalej a neodborník: Taky si říkám:D když už sou ty ikonky:D a stejně banda lidí využívá neviditelnost viz ty :-P
-> Bagrr- máma mele Emu: Zrušit. :o)
ty online lidi bych taky dal na původní místo, takhle to není ani trochu přehledný

bych dal doprava aspoň počet online lidí, jak jsou teďka počet nečtených a zpávy tak k tomu

-> Fén - Neznalej a neodborník: buď zrušil a anebo přesunul na půvdní místo:D
Bych ještě zrušil ten seznam online lidí. :o)
Ale jinak je to dobrý

Hoši,děkujem!

Akorát se mi to teď zdá naohjře takový prázdný:-(
asi jo,chvíli jsem hledal vzkazy apod ale je to fajn!

Gratulace, zlepšení!