skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Stahovak na kulaky
tehne co mam ja nez se povedlo naklepnout na tehlici tak sem malem umrel... Ma strasne tlusty ty "zobacky" nahore... Z tech uz ale nezbylo skoro nic pac se omackali a odloupaly...
nu a já si ho svařil, co zbylo doma a funguje taky
Ja ma mted tenhle a jak rikam uz je skoro kaput - vymackanej jako krava...
-> Jarda: mno az na neco narazim tak jo - zatim mi po kramkach rikaj ze nemaj... A z netu se mi to objednavat nechce... Radsi bych neco konkretne na shade...
tky bych potreboval... uz je mi lito do tech tehlic mlatit kladivem a palici... vcera jsem dodal napravu na felde. az neco koupis, tak tu prosim napis zkusenosti, diky-> Syny:
-> Gryzly: mno neco takovyho si poridim taky :)
Tak jsem bylů dneska v té naší mototechně a takový jaký mám už delší dobu nemají, mají už jen univerzální něco jako je ten HS3321 za 350Kč. A jelikož nemám čím stahovat kuláky na Felicii , tak jsem si ho koupil.
-> Gryzly: No někdy to taky nejde tak v pohodě parkrát jsme měli na dílně feldu a tam se to vytahovalo dost dlouho.. Ale musim říct zlatej volkswagen a škodovka s čepama
Děláme tam často i jiný značky a zatim nejhorší peugeot a fiat renault ještě jde ale žádný sláva.. Kuláky se tam musej povolovat stranákem a to by se člověk strhnul než to povolý :)
Na Holdově fávu šli kuláky oba v pohodě musim ho pochválit
Akorát když sem sundaval brzdič sem zničil 14ku oříšek od TONY normálně prasknul :) věřim že u mojeho nářadí by se to nestalo.. Takže ta TONA zas nebude tak supr jak každej říká

Na Holdově fávu šli kuláky oba v pohodě musim ho pochválit

-> Gryzly: ten co máš ty sem si taky koupil tak jsem zvědav co vydrží, byl za lidových 40,- ve výprodeji 

-> Tampajs: tak svislák na Feldě jsem vyndal v pohodě, jeden tlačil nahoru těhlici a jeden tlačil dolu rameno a vyskočilo to pěkně.
-> David29: Nene ale pořádně poklepat těhlici a přitom tlačit rameno dolu (u feldy fava některý auta maji čepy v těhlici) A u řízení je to ještě jednoduší pořádně klepeš a on sám vyskočí.. Stahovak jsme použily jednou a taky to nepřežil.. To bylo na 405ce

-> Tampajs: Klasika...šroubovak a řach kladivem, že? 

Jde to i bez toho

-> Syny: pak jsem večer koukal na ten odkaz a jako litr za stahovák, to je trošku moc. kor když je to na jedno jediný auto.
-> charon: muzes :)
-> Bobesh: jaky? Hlavne ne nakou mrdku jako mam ted... U nas v kramku mi rekli ze je mivali ale uz nemaj ze ta firma prej krachla :D Se ani nedivim - jestli vyrabeli ten druh co mam ja
-> Bobesh: jaky? Hlavne ne nakou mrdku jako mam ted... U nas v kramku mi rekli ze je mivali ale uz nemaj ze ta firma prej krachla :D Se ani nedivim - jestli vyrabeli ten druh co mam ja

-> Syny: V Pardubicích snad ještě mají.
-> Syny: Heleď tata ma doma home made nůžkovej stahovák, stahovali se tim čepy na favu, na shade, na Golfu, na bavoru, na Tigře ... jestli chceš, tak tu to nafotim, ale až zítra odpoledne, teď už do dílny nepoletim ...
-> Gryzly: mno takovejhle mam podobnej ale z hliniku, takze si dovedes predstavit jak asi vypada po sundani 6ti kulaku :) Takovejhle bych chtel...
drážka na čep je 16mm a vnitřní dutina je přes 30mm
Univarzální jsou možná ty nůžkový, ale takový jako mám já moc univerzální není.
Todle je foto té strany omlácené kladivem.
Sorry že to je mobilem.
Todle je foto té strany omlácené kladivem.
Sorry že to je mobilem.
-> Syny: nekoukal jsem na ten odkaz, ale mám doma stahovák, mám ho asi tři roky kupoval jsem ho novej za 250Kč a stáhnul určitě víc jak tvuj.jen loni asi šest a letos už čtyři. A není to na něm poznat, je z oceli. je na klíč 22, šířku drážky ti změřím. Ale je to přímo na Š120 a na Felicii nepasuje. Chceš ho koupit? Třeba do Běšin?
Stahovak kulaku jde i pekne vyrobit - staci nejaky zelezny pajsr nebo vetsi klin nebo tyc, jeden konec rozriznes, obe pulky od sebe roztahnes, flexou zbrousis do spicky a je stahovak hotovy - pak uz jen potrebujes dobry kladivo. A funguje to spolehlive a zadara.
-> Labros: ok :) Tak ja myslel ze uz se to sehnat neda :) Tak dik...
-> Syny: tak třeba u toho prvního máš v popisu Šířka vybrání čelisti 22 mm, tak si to radši přeměř než ho budeš kupovat, jestli se ti tam čep vejde.
-> Labros: fakt jo? Jestli jo tak to je ok :)
-> Syny: jo stahováky kuláků jsou univerzální, stejný uvidíš když bude někdo měnit poloosu na baworu nebo na hondě.c)
-> Labros: tyvoe...
A ty kulaky maj vsechny stejn rozmery - jeko jestli to sou univerzalni stahovaky?

sused ma nieco ako TYP S3 ale v prevedeni ako HS3321

Těch se prodává mraky, koukni třeba do www.uni-max.cz/stahovaky-
kulovych-cepu/.../autotech
nika nebo napiš stahovák kulových čepů do zbozi.cz
-> Syny: ty tak to nevim, ale ja mam taky jeden stahovak a jsem s ním spokojeny, ten mam ještě po tatovi
Zkus třeby nějaké autoburzy, tam by mohlo něco kvalitního být
Zkus třeby nějaké autoburzy, tam by mohlo něco kvalitního být

pripdane z jakyho materialu se to dela, pac tohle hlinikovy blato co mam je k nicemu...
Prosimvas da se to jeste sehnat? Ja sice jeden mam, ale zda se mi ze to nekdo delal z tvarohu a nechal vytvrdnout na slunci... Stahnul sem s tim 6 kulaku a je to uplne na sracku... Tim jak se to naklepava na tehlici se uplne vymackaly ty plosky takze je to na par pouziti... Zajima me, zda se to jeste da koupit a pripadne kde, pac kdyz sem se na to ptal v autodilech, tak na me koukal jak na ufouna...