Alespoň si jí hned můžete vyčistit
Předem díky.Je to toto místo viz. obr. pravděpodobně je tam černý pak asi bílý pak netuším a končí to zlatým proužkem ale pro identifikaci potřebuji min. 4 barvy.

Alespoň si jí hned můžete vyčistit
Předem díky.

běž mě zjistit, jak je zapojenej přepínač, díky.
Na to co já dělám mi stačí.. Lepší než nic... Časem třeba koupim něco lepšího ale kdo nezkusil nemůže nadávat.. Dokonce znám člověka a ten už 6let používá Einhell 170ku a nikdy sem ho neslyšel že by si po výměně plastovýho trubičky ,co v ní jede drát, za bowden na cokoliv stěžoval.. Hold jste hoši moc rozmazlený

a regulaci mam plynulou ne jenom pár stupnu 

Nedokázal bych dělat s COčkem bez plynulý regulace a s tak krátkým hořákem, bez možnosti ho vyměnit za delší...a taky ten vysírající se ventil na plyn v hořáku je taky kapitola sama pro sebe... 

U toho compactu si nejsem jistý jestli má měděné vinutí
Co jsem koukal na Einhelly v OBI tak des a hruza a este me buzeroval nejakej buzerant co tam pracuje ze se tam nesmi fotit. To je ten mobil s nenapadnym bleskem, achjo 

na iskravar nejsou špatný reference, tvého výrobce neznám. kdybych měl prachy, tak sem radši koupil iskravar než einhell.

Podavac je kovovej, travo Cu, euro horak, velky civky... A este se mi nestalo ze bych ji prehral. Ani kdyz tavi na max tlustou ocel :-D Z vetraku furt foukal studeny vzduch :)
. Proto mě hodně láká tohle