skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Blok motoru 105
-> Vojťas: jen pokud je opravdu, ale opravdu pěknej a má litinový víka, pak ho přeškolit na 120...
-> myschaak AZNP K.Hora: tak se treba nekdo ozve...nebo ten stolek no
jenze se mi nechce srat s olejem.... mam v garazi zrovna uklizeno 

-> Vojťas: nadělit někomu kdo 105má nebo hutě....co s tim
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nojo, a kdyz mám dva, tak bych mohl udělat V8 

Ted koukam ze to je spatna kategorie, no vem to cert uz...
-> Vojťas: Muzes si udelat stolek do pokoje.
Hele draci, k původní otázce to není, ale název se mi hodí.
Má nějaký využití blok motoru 105 pro nějaký další úpravy? dělám čistku v garáži, a nevím co s původním motorem z mýho auta, original, čislo v TP mam vymazaný, ale přeci jen je z něho, i když je napul odstrojenej, dalo by se to v budoucnu nějak využít nebo ho můžu s klidným srdcem poslat do hutí?
Má nějaký využití blok motoru 105 pro nějaký další úpravy? dělám čistku v garáži, a nevím co s původním motorem z mýho auta, original, čislo v TP mam vymazaný, ale přeci jen je z něho, i když je napul odstrojenej, dalo by se to v budoucnu nějak využít nebo ho můžu s klidným srdcem poslat do hutí?
-> gabo00000: ani ne ;))
-> Tuxik:
BLOK MOTORU S105 K2 113000088 4233.05,-Sk 5037.33,-Sk
ks pekna cena v ke ze
BLOK MOTORU S105 K2 113000088 4233.05,-Sk 5037.33,-Sk
ks pekna cena v ke ze

-> Gryzly: to je fakt :)
-> Tuxik: tom.t ti to doveze. ;-)
-> Tuxik: hmm asi nie -> petr s: u nas je to tiez vypredaj
-> Tuxik: 105 bloky jsou o domluvě s prodavačem a narazil jsem i za 800 korun to byl doprodej
-> Dušan: sady vlozek a pistu mam 2 :-) takze diky za nabidku, ale nevyuzil bych je
-> Tuxik: pokusim se to nejak cely vyrifit, chtel bys k tomu i sadu vlozek a pistu za nejakou peknejsi cenu ? To by se mozna dalo taky sehnat
-> BeBe:
1200sk ? super cena... ale predpokladam ze neni moznost jak ho dostat sem

u nas v BA cca 1200SK
u nás za 2600.-
-> Tuxik: chápu... no když se něco objeví dám vedět.

-> Pavel P.: znas mne :) kdyz mi prdne v bedne ze chci new tak proste koupim new :) stary bloky mam dva a oba maji nejaky mouchy
ty woe za to máš 6 celejch motorů... kdysi dáááávno byl jeden novej na burze. asi za 500kč.

Nevite nekdo v jakych cenovych relacich se pohybuje novy blok na 105ku ? Mam moznost jeden sehnat za pomerne rozumny peniz ( 3500,- ) a tak bych rad vedel jestli je to hodne nebo malo :)