skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lizatko- uzovka
-> Majki: Origo Garde
-> Majki: Kvasiny
Byly i lízátka origo? Dneska jsem našel jedno s logem "K" copak to je za výroba?
-> krusa: tak jasný....škoda
-> myschaak AZNP K.Hora: Taky mě to sere, ale když je domluva jak s ……. Poslední měsíc, každej druhej den zjišťuješ co a jak a pořád se nic neděje 

-> krusa: Tak to budu řešit s tilim

-> krusa: 

Předem se všem omlouvám, kdo měl zájem, objednávku jsem zrušil tak že nic nebude. Nebavilo mě poslouchat od března furt stejnou básničku ,,Mám to hotovy a tento týden to pošlu“.
A zase to tu nějak stojí. Běšiny se blíží a lízátko nikde.
-> krusa: nn pohoda. Děkuji moc!
-> Majki: V sobotu pro ně jedu a bude jedno navíc v černé, jestli neva
-> krusa: i barvu si mužu vybrat? 

-> Majki: Jedno na víc bude tak nebude problém
-> Majki: zjistím
možnost dalšího kusu uz asi neni co? 

-> krusa: Fajn, dám si peníze bokem.

-> koště: mělo by bejt koncem tohohle měsíce, taky mě to sere jak to dlouho trvá 

Bude se teda něco konat s těma lízátkama? Potřebuju ho do 1.6. Potom ho objednávam jinde.
-> MOLSO: snad to přesně trefí
ja som zvedavy ako sa podari trafit ten RAL odtien 

Za 450,- bych to toho šel v černém. Ještě by to chtělo začít replikovat prepregy

-> krusa: klasika černý
-> krusa: Sakra já sem v pokušení!

-> myschaak AZNP K.Hora: píšu si :) a číslo barvy?
-> Vojťas: forma se bude dělat podle origo lízátka tak by to mělo přesně sednout, z formy to vyndá rovnou v barvě
tak ze bych misto opravovani stareho radsi koupil nove v barve ?
Opravdu to bude podle origo a bude stejne tak pasovat? co mam z OB tak kvuli tomu strednimu dilu sem menil padak a vlastne ho celej ostrihal...

-> krusa: tak si mě napiš jedno,ať netrhám partu
-> krusa: takže by bolo to lízatko vo farbe v celom objeme hej ? 450 nie je moc ... možno by som do toho šiel 

Tak jsem zjišťoval cenu a poslal toto:
Ahoj, ak Vás bude 5, tak by bola cena za kus 450kč, Musím formu vystužiť železom, aby sa pri tuhnutí ,,nezavrela,,- Cena formy cca 60euro. Zisti od kamarátov, akej farby chcú mať to lízatko a najlepšie, keby si mi poslal číslo farby podľa vzorkovníka RAL. Nebudem to striekať, ale rovno to nafarbené vyberiem z formy.
Tak bude někdo chtít???
Ahoj, ak Vás bude 5, tak by bola cena za kus 450kč, Musím formu vystužiť železom, aby sa pri tuhnutí ,,nezavrela,,- Cena formy cca 60euro. Zisti od kamarátov, akej farby chcú mať to lízatko a najlepšie, keby si mi poslal číslo farby podľa vzorkovníka RAL. Nebudem to striekať, ale rovno to nafarbené vyberiem z formy.
Tak bude někdo chtít???
Zatím domlouváme co a jak 

-> stepan: OK, dík za info
-> krusa 14.01.14 15:22:04: Myslim že 750kč.
Tak 760: www.obautodily.cz/eshop/. ../skoda-120-s-predni-spoi ler-3-ks-id:204.eshop
Tak 760: www.obautodily.cz/eshop/. ../skoda-120-s-predni-spoi ler-3-ks-id:204.eshop
-> Tampajs: Zkoušel jsem hledat po netu a nic jsem nenašel , že jse dělá, jaká je cena té repliky??
-> myschaak AZNP K.Hora 13.01.14 22:43:58: Ozvu se ti, zatím dík
kolik by stála replika lízátka?
I já bych měl zájem pokud se dostanem na nížší cenu než má aktualní replika :)
-> krusa: Ahoj, já bych zájem o lízátko měl.
-> krusa: už se replika dělá.....případně nový origo bych zapůjčit určitě mohl
Mám možnost nechat udělat lamino přední lízátka na užovku.
Tak se ptám, jestli bude zájem? Jediný problém je potřeba udělat formu, tak pokud bude někdo ochotný pučit origo aby se udělala kopie na 3D tiskárně (samozřejmě bez poškození zapůjčeného). Cenu zatím netuším, je to v jednání
Tak se ptám, jestli bude zájem? Jediný problém je potřeba udělat formu, tak pokud bude někdo ochotný pučit origo aby se udělala kopie na 3D tiskárně (samozřejmě bez poškození zapůjčeného). Cenu zatím netuším, je to v jednání
Dakujem.
Borin ale nejak to vazne
Zdar, pred istým časom tu niekto ponukal výrobu lízatka na užovku resp. Garde.Ja bych mal zaujem len neviem absolutne koho kontaktovat a ani nemozem najst ten članok.Prosim pomožte.