skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zjisteni majitele dle Spz - pomuzete?
prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 01.05.2007 do 08.07.2015, založil/a M a r c e l
Nikdo nic?
Tak co, uměl by to někdo zařídit ještě dneska? Potřebuji zjistit majitele jednoho auta, mám jenom spztku. Díky

-> Tampajs: Maximálně kriminál nic víc ti něudělají 

-> Tampajs: Je to stejné jako kdybys ukrad celé auto u kauflandu
Já taky o jednom autě vím.. Ale mám strach ho vzít.. I když vim že tam tak rok stojí a už půl roku má od policajtů výzvu a furt tam je...A ted je i vykradená.. Myslel sem si sundat čísla nechat odtahnout domu vyříznout číslo kastle v garáži rozdrbat rozřezat a odvézt na kovák :) Co bych tim riskoval?
-> Kuladmin: hehe, měsípo po mým posledním příspěvku ho někdo odvez, zřejmě benga na nějaký sběrný parkoviště, nebo měl někdo stejnej nápad jako já:) škoda no byly na něm hezký apolla.
-> Kloggie: Tak z nej ty dily vem pak uz to vrak bude a aspon si toho policajty vsimnou a snad to uz pak odtahnou 

dáním lístku za stěrač nám prošlo rukama hromada škodulí včetně unikátu 135 gl ta čeká na renovaci pak má vždy někdo známého u policie ten ti majitele vylustruje samozřejmě rozum do hrsti a neshodit ho měl by vyhazov pak jsme se ptali v okolí vždy se může najít někdo kdo zná majitele hodně štěstí při hledání
dáním lístku za stěrač nám prošlo rukama hromada škodulí včetně unikátu 135 gl ta čeká na renovaci pak má vždy někdo známého u policie ten ti majitele vylustruje samozřejmě rozum do hrsti a neshodit ho měl by vyhazov pak jsme se ptali v okolí vždy se může najít někdo kdo zná majitele hodně štěstí při hledání
Takze kdyz zavolam policajtum, oni tam daj nalepku, tak pak to muzu nekam odvezt a zlikvidovat?? Aniz by o tom vedel majitel?? To se mi nejak nezda, prece jenom, kdybych takhle nekde odstavil auto s tim ze uz si pro nej nikdy neprijedu, tak...tak bych byl vlastne rad ze si ho nekdo odvez...mno jo, ale stejne si budu pripadat jako zlodej

-> Kloggie: pokud on neohlásí krádež, tak je to v pořádku, to ale můžeš udělat i bez toho, aby tam strážníci vylepili tu cedulku, naopak pokud mu ji vylepí, tak mu ušetříš náklady na likvidaci, který by po něm jinak vymáhali

-> borrico: -> Labros: Jj, to je pravda, ale když o to auto mám zájem, rád bych si z něho vyndal nějaký díly a zbytek odvez do sběrny, tak je to krádež. Nebo, když na to vylepěj cedulku a já to odtáhu, tak "jako" simuluju majitele, to je blbost co?
-> Kloggie: Tak to nahlas na mestskou policii, oni mu tam vylepi vyzvu k odstraneni a za nejakou dobu to sami odtahnou a zlikviduji na jeho naklady.
-> Kloggie: pokud to má vyfouknutý kola, tak na takový auta už strážníci dávaj cedulky výzva k odstranění vraku silničního vozidla, akorát je k tomu nějak pobídnout. Musí to bejt nějak viditelně nezpůsobilý k provozu
problém je, že když člověk takovýhle auto odtáhne a zvrakuje, tak je to krádež a můžete jít za to do lochu. Přitom prokazatelně s tim dva roky nikdo nejel, je to zaprášený, vyfouklý kola a pod.
Mám podobnej problém, u nás zabírají místo různé vraky, teď zelená vytuněná škodovka, kterou tam někdo nechal na podzim, myslel jsem, že aspoň na jaře si ji odveze..
A budu takovej hajzl a dam jí sem, kdyby náhodou majitel byl z virtu
A budu takovej hajzl a dam jí sem, kdyby náhodou majitel byl z virtu

-> jena.mack: a za jak dlouho myslíš, že si ten lístek vyzvedne?

a uz tu na to jednou bylo vlakno, akorat hledam jak debil a nic:(
mam ten samej problem s Rapidem pred barakem. Ale listky porad nekdo bere, nebo tam zustane a casem se rozmoci...
No tak mu tam nech lístek...
no u mati pred barakem uz dlouhodlouho stoji 19 (renault 19 B-) a tata by o nej mel zajem ...
-> M a r c e l : důvod ? jako aj by to šlo myslím ...teda dřív jsme to mohl zjistit, jak teď ale nevím
nikdo nic?
zdr, umite nekdo zjistit majitele auta dle spz?