skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vyvazovani klik setrvaku atd
prohledat
36 příspěvků (zobrazeno 1 až 36) od 24.11.2003 do 06.04.2015, založil/a
-> Bery: Na to teď není čas. Ale přes zimu je v plánu.

Kdyby jsi udelal certalovou,usetril by sis praci.;-)
-> Eidy: Hezká cena a rychlost.
Motorena jde asi celkově dost do kopru, ale to jen co mám z doslechu.
Motorena jde asi celkově dost do kopru, ale to jen co mám z doslechu.
-> Sepp: Díky, uložím si. Nicméně nakonec jsem to poslal do Zámrsku a musím říct, že jednání absolutně super. Pan Ing. Teplý je velmi vstřícný. Ve čtvrtek jsem expres poslal, v pátek odpoledne jsem s ním mluvil a už to měl skoro hotový. Ve středu, nejpozději čtvrtek, to budu mít doma. A cena prej kolem 350Kč (bez pošty) a to ještě musel dělat přípravek.
Fakt úžasný.

Náhodou jsem to našel, tak pak dej vědět jak jsi dopadl:
www.lompraha.cz/vyvazovan i-rotacnich-dilu
Tenhle to nezmiňuje, ale třeba poradí:
www.vybrusy.cz/
www.lompraha.cz/vyvazovan i-rotacnich-dilu
Tenhle to nezmiňuje, ale třeba poradí:
www.vybrusy.cz/
Teď jsem volal do Motoreny a tam mi řekli, že už nevyvažují. Ani řemenice, ani setrváky, nic.
Takže kde nechat vyvážit řemenici v okolí Kladna?

Takže kde nechat vyvážit řemenici v okolí Kladna?
je to zamrsk pred Vysokym Mytem a najdes to jednoduse kdyz pojedes po statovce HK-VM tak odbocis na krizovatce do Zamrsku pojedes po hlavni, prejedes krizovatku a pak je odbocka doleva (jako trochu z kopce a je tam zakaz vjezdu) tak zatocis do toho zakazu vjezdu pojedes jako dolu a tam zatocis doleva a je to druhej barak - je na nem cedule vyvazovani hridelu
?-> Zazaa: Myslíš ten zámrsk před vysokým mejtem?
Jeste napis kde presne to tam je prosiim.
Heeej Zazo na vyvazovani ve v. cehcach jsem se ptal uz pred 100 lety.Konecne neco co mam zabukem
moc jsi mi pomohl touhle info

kdyby nekdo chtel tak ve vychodnich cechach v Zamrsku vyvazuji cokoliv co se toci (kliky, hridele, remenice .....)
za vyvazeni kliky si rekl 800,- a hotove to bylo do druheho dne
za vyvazeni kliky si rekl 800,- a hotove to bylo do druheho dne
Vyvyžování klikovek na severu severní moravy: firma Pars DMN nebo Pars Nova. Sídlej v Šumperku a spravujou vagony a kolomotivy ;-) taky tam maj dve otryskávačky. Jednu normální a jednu velkou do která se vlezou předměty o délce až 26 metrů. Takže pokud někdo chce otryskat vagon nebo pět škodovek zasebou tak není problém. Jak to maj s cenama nevim. Akorát otryskání elektronu jemným pískem vyjde tak na 100 až 300 podle členitosti.
TAK TO JDE.. CO JA VIM TAK CHOVANEC KOPIRUJE VACKY Z MOTOREXCELU, KOUPI A SKOPIRUJE.. AKORAD TO CHCE VEDET CO JE TO PRESNE ZA VACKU.. NA JAKEJ MOTOR ATD.. CASOVANI TOHO MOC NEREKNE..
Cena te vacky je i s kalenim
jenze ta vacka pak musi jeste do kalirny.. co se tyka kvality Chovance tak kvalita Motorexcelu me prisla asi tak o 50pct lepsi.. a dodaci doba asi tak o 1500pct-) cena je teda vyssi.. ty ceny co jsem napsal ja jsou z motorexcelu..
Taky to muzu dat levneji zatim o tech cenach uvazuju. A kvalita: dela mi tom znamy co dela pro Chovance. Jeste nabizim prebrouseni vacky na 280/280. Cena tak 1500,-. Takze kvalita jako u Chovance.
a vim i o levnejsich.. ale radsi zaplatim kvalitu a pak ty ceny sou presne takovy jaky pises...
no tak to sou vicemene ty samy ceny co v Praze.
Ventily asi 400,-. Mozna 500,-
a ty ventily kolik?
ja jen sonduju ceny a rozdily moji ceny a tvoji ceny..
ja jen sonduju ceny a rozdily moji ceny a tvoji ceny..
Snizeni hlavy 400-500,-
Upravit ventily je míněno změna radiusu a vyleštění. Podle úprav LA
upravit ventily je mineno co? udelani z polotovaru jiny nebo jen prebrouseni radiusu atd.. snizeni hlavy cena? jaka technologie?
Cena je za kompletní vyvážení. Jsem schopen také upravit setrvačník, řemenici, ventily, snížit hlavu, ... Vše podle LA nebo na přání
600 to docela jde.. je v tom i zandani loziska uprava setrvaku a kompletni vyvazni?
Cena 600,-
U železnišního nadjezdu.Velká firma zabývají se motorsportem už od revoluce.Tomáš Muuk je bývalý závodník a vítež Rallye Paříž Dakar jako spolujezdec Loprajze.Za komochu dělal a ještě externě dělá ve vývoji v TATŘE.TEL. 556401606
A vis kde ve Studence ta firma sidli?
U nás ,co já vím, tj. Severní morava takže i Nový Jičín, Vyvyžuje TATROVKA nebo TOMMU ve Studence na úpně nové mašině.Myslím že chce 800 nebo tisíc Kč.
Taky by mně zajímala cena
cena? jen tak pro zajimavost, ne ze bych je vozil prez celou republiku..
Můžu zajistit vyvažovaní klik. Severní Morava, okr. NJ
uz jim to chodi prez mesic-) ale ja to potreboval tenkrat rychle.. vim i o jinych ale za jiny ceny.. levnejsi sem jeste nesehnal a podobne jednani..
No já tam měl kliku měsíc... Od půlky listopadu to nešlo, ale tady stejnak asi nikdo o jiný vyvažovačce neví, nebo ví????
17:37:11
12.12.2003
12.12.2003
Machoň
Už jim to chodí, v pondělí je jdu navštívit... :-)
nevite nekdo kde delaj vyvazovani klik? Hostivarska motorena ma rozbitou masinu a kde jinde nevim za kazdou radu budu vdecen, akorad ze ve skodovce to slyset nechci-)