skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Soustružník - Praha
Zdravím, potřeboval bych tip na nějakého soustružníka v Praze, popř. v okolí. Potřebuju zvětšit středovou díru v řemenici. Moc děkuju za jakoukoliv pomoc.
-> Karlos:
jj opatrnej sem, a leštěný nebudou !!!!!!!!!!!

-> Majkl: No tak pro mě za mě ale já radši komaxit. Na mokrou barvu musíš být víc opatrnej, ale to ty přece jsi.. stejně by byly úplně nej leštěný.

-> Pilot 105: jj to je fakt..
-> U-Geen: no právě a já chci perleť a třeba jak má mishooo ten glitter tak to se mic nelíbí...
-> Karlos: kdepak :-))
-> U-Geen: no právě a já chci perleť a třeba jak má mishooo ten glitter tak to se mic nelíbí...
-> Karlos: kdepak :-))
-> Majkl: nakladnej jak kde (jak se momentalne jevi) ... ale paleta odstinu je omezena hodne, to mas pravdu, treba ten odstin co mam na skodovce na bbsach bych tezko shanel.
-> Majkl: Ono se to vykompenzuje.;) Levný komaxit - drahé odlakování, drahá barva - levné odlakování.:)
-> Majkl: Ty bys chtěl hned všechno odlakovávat, to budeš desetkrát odlakovávat mokrou barvu, než komaxit a při tom, co toho s Princeznou najezdíš je komaxit jasná volba

-> U-Geen: hmm, ale ukaz mi perletovej komaxit a jine barvy ktery bych rád.. proste je to omezenej pocet odstinu a odlakovani nakladny taky jak blazen...
-> Majkl: mel sem jedny kola striknuty klasickou metlou a na druhy sem daval komaxit a co se trvanlivosti a udrzby tyce tak ten komaxit byl bezkonkurencni.
-> Majkl: komaxit vydrzi vic jak 3vrstvy laku Majkle:-) ver tomu :-) dlouhodoba zkusenost :-)
-> U-Geen: no každej sme nějakej

-> Majkl: ne :)
-> U-Geen: není?
-> Majkl: -> U-Geen: Hehe.... asi projedu forum a poud nenajdu neco poradnyho zalozim tema

-> Majkl: to si povime jakej je komaxit sracka :)
-> SWAT3CZ: komaxit urcite ne! normalni mokra barva, se zakladem na lehky kovy a pres to tvrdolak. komaxit je sracka :-))
-> Majkl: Nz nz... kdyz rikas strikat... komaxit? ... bo bych potreboval taky casem kolecka striknout... tak sonduju ceny atp

-> Karlos: -> SWAT3CZ: kluci díky moc ale ozval se mi tady jeden kolega z virtu (třeba nechce být jmenovanej), kterej by ty kola měl i stříkat takže bych to sfouknul při jednom... ale fakt díky
-> Majkl: kdyby ti nevadilo, že to nejni v Praze ale v Benešově, mám známýho, co mi na jednom jupíku tohle dělal + mi dodělával ocelový vložky, je šikovnej a nemyslím si, že drahej, kdyžtak mi dej nějak vědět, nebo jestli chceš, tady je na něj kontakt, tak se můžeš poptat přímo jeho, co by to obnášelo: 604149132
-> Majkl: Skus to na tom Trebesine... co vim tak se tam delalo fselicos, vcetne soustruzeni setrvacniku pro Spiningovy kolo (vetsi nez tvi kola
) a fseobecne seme tam staveli i druzici co ted nekde poletuje
takze stahnout ti tam ty kola o ten kousek by mohlo bejt v pohode...

-> Saky: Když se nevejde tak stačí pomlátit kladivem

no ono mit soustruh a mit soustruh s tocnym prumerem cca pul metru je taky trosku rozdil..
-> Majkl:

-> VeTëV: ne díky
až si budu potřebovat vysoustružit vibrátor tak se ozvu

-> Majkl: a tak chces soustruh ja jeden fakt doma mam :-)))
ale krouzim na nem drevene nozicky na lampicku tak kdybys me zajem :-)))
ale krouzim na nem drevene nozicky na lampicku tak kdybys me zajem :-)))
-> Labros: -> VeTëV: nechte mě vy dva

-> Majkl: hele tak ja mam jeden na dvorku, tak ho oprasim a jdem ena tojo?
-> Majkl: to víš že jo, jako v každý domácnosti na lince hnedka vedle sporáku, jenom uklidim remosku a friťák a nahodim soustruh jako každej večer po desátý večer a jede se

-> SWAT3CZ: díky za kontakt, ještě někdo?
nemáte třeba doma přímo někdo soustruh kdo s nim umíte?
nemáte třeba doma přímo někdo soustruh kdo s nim umíte?
Mno nevim... ale u nas na stredni delali veci i pro firmy, tak se muzes skusit dojit zeptat.... bych rek ze to by bylo za pakatel.... jen bych u takovehle veci upozornil ze to neces od studentu ale od mistru, bo taky tam jeden muj spoluzak na pistu ze shadovky udelal zarez na dalsi krouzek
Jinak je to Na Trebesine 2299 kousek od Malesic....

-> Saky: je to tak z vyroby na vsech... dve jine a dve jine
a na tech dvou koncila soustruznikovi smena-)
-> ps: neraď ;-) dva už sou "upravený" z výroby
-> Majkl: Uprav všechny abys nepřemýšlel které je přední a které zadní
zdarec, nemáte někdo v Praze soustruh? potřebuju "jen" u dvou jupiterů prohloubit středící kroužek ze 6 na 14mm (nebo tak nějak, teď přesně nevim) nic víc nic míň..
díky moc kucí
díky moc kucí