-> Bery: opytam sa :)
-> steyr: ja si myslim, ze aj tvoja sada je od neho...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zadna kapota - vana laminat
-> havlik: Nemusím))) starám se aby měli co vypisovat....Ta Háčková se mi líbí nejvíc
-> Bery: nemusíš stejně mít kapotu hliníkovou a jen lamino vanu?
:) moja celolaminatka :) , len ja som urobil vetracie otvory z tahokovu
-> darabos: kdyby se mu s tim nechtelo delat,tak neprodal by formu?
-> darabos 07.02.17 20:28:15: Máš fotku jak to vypadá? To je teda včetně husté mřížky?
tak v madarsku som nasiel chalana, ktory vyraba komplet zadnu kapotu z laminatu, len ma uz formu trosku poskodenu, takze najprv musi opravit a ked bude mat kapacity tak snad to aj vyrobi 

dik za info, tak zatial to radsej ani nedam na auto, co mam nejak nesedi dobre na kapotu a nechce sa mi s tym babrat...
-> darabos 06.02.17 20:12:55: To asi nikdo pokud vím nedělal. Potah z hliníku s dírama a křídlo vždy laminát zvlášť.
-> StepaNoFUN: to je ale okruhova LR/H
-> darabos: myslíš tohle? www.krajansky.wz.cz/?p=2&
amp;sp...
Ale nevím, jestli to ještě dneska udělá... Co jsem slyšel poslední info, tak ho to nějak přestalo bavit...
Ale nevím, jestli to ještě dneska udělá... Co jsem slyšel poslední info, tak ho to nějak přestalo bavit...
Ahojte,
neviete, niekto vyraba zadnu kapotu, myslim vanu, ale cele z laminatu, klasicku rally verziu, nie okruhovu.
Vdaka
neviete, niekto vyraba zadnu kapotu, myslim vanu, ale cele z laminatu, klasicku rally verziu, nie okruhovu.
Vdaka