-> Tomaso435: skoro ;) ne nějaké velké kladivo se dá sehnat, dřevo snad taky někde bude ;)
-> Kuladmin: nn šrouby jsou střihlé a to přímo u toho nosníku. Ten rezavý plech je právě bodnutý i k tomu nosníku, ale dá se odpreparovat. Škrábance se fakt nebojím ;) těch tam je už až až ;) Ten plocháč a dřevo zkusim splašit, tohle by mohlo klapnout.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: prcat se s modelováním bych asi neměl nervy, hlavně když jde sehnat ten rožek jako opravný kus, nicméně v "polních" podmínkách je svářečka luxus ;)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rovnání plechu/nosníku
-> aDAm: A ty srouby nemaji z druhe strany hlavu ? Odtamtud je vytocit a ten ,, orezlej,, plech na kterem jsou nabodovany ty matice by spadnul ne? Ten ti tam bude delat neplechu. A to drevo musi byt tvrde!! na to pozor. Nebo vezmi nejaky plochac podloz ho klidne i mekcim drevem a pak to zacni zeshora rovnat - stejne to budes pak muset osetrit barvou tak kdyz to nekde skrabnes navic uvnitr tak asi nevadi. Ale chce to co nejpresnejc ten prostor vyplnit a ziskas plochu na kterou se musis dostat.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: klíč 10-12 , 13-17, svíčák, malý kombinačky a plastovej šrobovák. 

-> aDAm: Stejne ten material bude polamanej kdyz to vratis. Mozna bych to uriz a navaril tam novej vymodelovanej kus... nevim teda co znamena to omezeny naradi...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nn právě nosník je tam kde má být, jen je vyhnuta jeho horní část nahoru. Pokud to vemu kleštěma dolů tak se to podle mě "zalomí" a nebude ta horní plocha rovná
-> aDAm: Aha, tak to jsme si nerozumeli, ja myslel ze jde jen o jiny smer, nez je podelna osa auta...
-> Kuladmin: hmm to s tím dřevem by šlo, jen teda sehnat to dřevo ;) Ty matky vyhodit nejdou, resp šly by majzlíkem odseknout, je to přidaný plech s nabodovanými matkami co drží tlumič nárazu.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: znova opakuji nosník není mimo svou osu takže nějaké kvedlání trubkou dle mě postrádá smysl, to sme dělali na předchozím kde jsme jej vraceli do původní polohy a stejnak to nešlo, šlo to s celým autem. Tady je jen jakoby nařízlý v tom ohybu a vyhnutý nahoru než došlo ke střihnutí těch dvou šroubů.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: znova opakuji nosník není mimo svou osu takže nějaké kvedlání trubkou dle mě postrádá smysl, to sme dělali na předchozím kde jsme jej vraceli do původní polohy a stejnak to nešlo, šlo to s celým autem. Tady je jen jakoby nařízlý v tom ohybu a vyhnutý nahoru než došlo ke střihnutí těch dvou šroubů.
No kdyz jsem podobne rovnal nosnik u kamaradovyho vohnilyho AX, tak jsem tam fakt strcil trubku a bejcil kam bylo treba :) Neni to profi, ten nosnik uz nikdy nema tu pevnost, ale da se to...
-> aDAm: Něco bych strčil dovnitř tvrdý dřevo nebo pak ,,kus kovu,, apod. co má správný tvar té dutiny a začal pozvolna zvrchu vracet do původního tvaru a tu natrženou část pak svařit dohromady. kdyby šly vyšroubovat ty šrouby s tím kusem plechu bylo by to lepší.
-> havlik: no on nosník není křivý jen je vyhnutý nahoru takže tady by strom asi nepomohl ;)
-> aDAm: uvázat za strom a couvat