skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Symbol Š120 v křivkách
prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 05.05.2014 do 08.08.2014, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Jirik_Tuňák1983: to je facko
-> Tuner#2 - zrušená registrace 07.08.14 19:47:01: Tři kostički, dvě koečka je to, nie? 

Zkusim to znou ozivit. Predem diky za tip treba i na obrazek.
-> czechino: Dneska sem jí v panenčáku viděl, ale zapoměl sem si jí koupit.

-> czechino 16.05.14 21:29:21: Raději bych černou variantu jako je ta E30 a navíc bez toho hnusnýho výfuku. Ale už se blížíme tomu co chci :-D
ale člen EVŽ@ měl někde udělané něco podobného a měl tam svoji užovku tak zkus ho jestli by nepomohl
sice to není to co chceš ale když už to tu mám tak proč to neukázat
mam člověka kterej ti vyrobí co chceš když mu to pořadně vysvětlíš 

Tohle by použít nešlo? skoda.panda.cz/clanek.php
3?id=82
Já to nechci kupovat, beztak nebude sedět rozměr a navíc si tam chci ještě něco doplnit. Jde mě čistě o tu siluetu, někde jsem ví viděl, ale za boha nemůžu najít :-/
-> czechino: -> Tuner#2: Jedu na car wars když uvidim tak koupim

Kámoš to kupoval na zimních car wars, teď jsou myslim o víkendu, tak si udělat výlet 

Kdysi jsem na netu zahlídnul symbol (obrys) zadní partie Š 120 (eMka), které bylo snížené a byla tam šipka dolů a a do stran. Pod to bych hodil nápis Škoda parking only
Nemáte tip kde na to rovnou v křivkách a nebo alespoň nějaký kvalitní/velký obrázek?
Díky.

Nemáte tip kde na to rovnou v křivkách a nebo alespoň nějaký kvalitní/velký obrázek?
Díky.