skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Silentblok prevodovky
prohledat
27 příspěvků (zobrazeno 1 až 27) od 24.04.2014 do 09.09.2016, založil/a Michal3119
-> minno 04.08.16 15:53:36: tak u Krbce budout mit pristi tyden, ale nebyl schopny ric jestli jsou obyc ci tvrdci ze proste uz delaji jen tyhle co budou mit.
-> hugo22: Jenže -> rOMAN 02.08.16 13:39:09: se ptal na tvrdý, ne na obyč...
asi jsem fakt pitomec, tak o čem se tu bavíme - bavíte , když se to dá běžně koupit navíc na všem známém shopu.
Vídím v tom cíleně vyvolávanou paniku snad z důvodu prodeje zásob za vyšší cenu. Nic jiného mě nenapadá.
Vídím v tom cíleně vyvolávanou paniku snad z důvodu prodeje zásob za vyšší cenu. Nic jiného mě nenapadá.
-> Nwkt: od David.-a viem že origo, mal som ho, minulý týždeň putoval do sveta :)
-> hugo22: krbec má toto, a to je práve on, otázka znie, či je to origoš, alebo nejaká druhoška.
www.autodily-krbec.cz/ind ex.php?tabpage=15...
www.autodily-krbec.cz/ind ex.php?tabpage=15...
ahoj, asi budu za pitomce ale Krbec ho má v nabídce, asi myslíš jiný že?
-> minno: skoda snad nekdo ma jeste :)
-> rOMAN: Ešte pred pár dňami som v inzercii predával nový tvrdý aj mäkký, už sú fuč.
ahoj da se nekde sehnat silentblok převodovky Škoda 130 – tvrdý ?? Kam jsem psal tak uz neni
dik
dik
-> vhml: doladim a bude to k dispozici:-)
-> mirecek.666 19.01.16 20:41:12: pěkné pěkné. Případně bych nepohrdnul poskytnutím knowhow :-)
-> vhml: je to v řešení, zatim jsem bez úpravy příčky na -12mm
-> vhml: povídej:)
-> mirecek.666 19.01.16 18:59:13: asi tuším kam tím míříš :-)
-> mirecek.666: 

-> Eidy: super, díky moc:-)
-> mirecek.666: 32mm.
nemá někdo po ruce silentbloky převodovky škoda 1000 až 110r? Potřeboval bych změřit jeho výšku
www.google.cz/search?q=si lentbl...
www.google.cz/search?q=si lentbl...
-> Michal3119: vhskoda@seznam.cz Prodává nový tvrdý silentblok
-> Jarda/felda: Nemá
speedpro má tvrdej v nabídce
ja ho schaněl přes rok nakonec se povedlo za 500kč
Bazoš, virt, inzercia....je to o trpezlivosti a hľadaní. Nik presne ti nepovie.
Zdravim kde se da sehnat novy silentblok prevodovky na vlecnou napravu??dekuji.