skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3494 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 06.12.2013 do 11.03.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> CHIP: -> Eidy: -> charon: Tak to mám radost, mě mají dojít tanhle týden... V pátek bylo -10%, tak jsem se nějak rozšoupl... 

-> CHIP 11.03.25 06:49:48: Tyhle pouzivame u tchyne na chatě a jsou to nezmaři teda ... Takže i já potvrzuju
-> CHIP 11.03.25 06:49:48: Potvrzuju. Máme je už pár let a fungujou skvěle.
Používám pákovky:
www.lidl.cz/p/.../p100385 203001 typ Amboss.
A musím říct, že co se vleze mezi čelisti, tak to přešmikne jako nic.
www.lidl.cz/p/.../p100385 203001 typ Amboss.
A musím říct, že co se vleze mezi čelisti, tak to přešmikne jako nic.
-> Bukaj 07.03.25 07:39:05: To je prauda, mám polohovatelné pákovky a rozstříhal jsem jimi nemalej vánoční stromek včetně kmínku, zůstalo mi jen asi 80 cm, na které jsem nůžky nerozevřel. Zajímavé, co to všechno skousne. 

-> Klubko_ 06.03.25 08:44:24: Protože abys tím mohl střihat živý plot, tak potřebuješ někam dát ruce (ergonomie), někam dosáhnout (délka) a taky mít trochu švunk (nestříháš papír nebo vlasy, ale nesourodou hmotu, která občas klade velký odpor, občas nic). Takovéto nůžky se používaly k střihání živých plotů před nástupem motorových a elektrických plotostřihů, dnes je to tak pro zastřihávání menších tvarovaných rostlin (různé koule a jiné geometrické tvary), ale živý plot by s tím střihal leda blázen nebo někdo, kdo na to má měsíc...
... a na centimetr silné větve není ani motorové nářadí - u tvarovaných živých plotů se počítá s řezem minimálně jednou za sezonu (lépe 2-3x) - tedy pár milimetrů silné přírůstky.
-> isti 03.03.25 19:28:51: Takovéto poškození vzniká právě ve chvílích, kdy se ostří zkříží v důsledku vyosení při nesprávném použití (použití k nesprávnému účelu), není to materiálem...
Na silné větve jsou "pákovky" www.fiskars.cz/vyrobky/.. ./nuzky-na-silne-vetve
... a na centimetr silné větve není ani motorové nářadí - u tvarovaných živých plotů se počítá s řezem minimálně jednou za sezonu (lépe 2-3x) - tedy pár milimetrů silné přírůstky.
-> isti 03.03.25 19:28:51: Takovéto poškození vzniká právě ve chvílích, kdy se ostří zkříží v důsledku vyosení při nesprávném použití (použití k nesprávnému účelu), není to materiálem...
Na silné větve jsou "pákovky" www.fiskars.cz/vyrobky/.. ./nuzky-na-silne-vetve

-> isti: Hele, asi jo - mám doma rodinný nůžky ještě bolševický (patrně dost podobný rozměrově) a na ptačím zobu uměly i starší větev 5-7 mm celkem v klidu a hlavně bez destrukce - jen musel člověk trochu víc zabrat.

Chápem že to nie je na konáre,nekúpil som to kvôli tomu ale za mňa je to shit.
-> Milan 136 06.03.25 09:07:44: Hustý. Jak to nikoho nenapadlo. 

Nuzkama na zivej plot obcas striham treba seriky a tam se silejsi klacek casto priplete. A tohle to na nich teda nedela. Maximalne to nejde strihnout. To ostri je proste z nocnikovy oceli a to bych asi uplne nechtel.
I ovycejnej parkside aku plotostrih ma psanej snad centimetr a vetsinou ho to i ustrihne.
I ovycejnej parkside aku plotostrih ma psanej snad centimetr a vetsinou ho to i ustrihne.
-> Klubko_ 06.03.25 08:44:24: Abys na ten živý plot dosáhl?
tak proč to má páku jako kráva? Abys s tím něco i ustřihnul 
Kdyby ohnul tu páku, tak řeknu, ano, přetížil to. Ale aby dřevo tohle udělalo s ocelovým ostřím?

Kdyby ohnul tu páku, tak řeknu, ano, přetížil to. Ale aby dřevo tohle udělalo s ocelovým ostřím?
-> isti 03.03.25 19:24:14: Ty jsi Jarmil.
Jak ti píši ostatní, tuto na to skutečně není. Na to jsou jiné. 

-> isti: Je to třeba na roční výhonky túje .. dali by se asi třeba i roční výhonky smrku .. ale centimetrové dřevo bych tím určitě nestříhal. No to jsou zase jiné nůžky.
-> Jarda/felda: Chceš povedať že sa s tým smie rezať iba lístie,drevina živého plotu iž nie?
-> isti 03.03.25 19:28:51: to je na živý ploty, ne na centimetrový klacky.....
Vyskúšal som to na minuloročnom výhonku orecha menšieho priemeru ako malíček a po treťom reze to vyzerá akoby som s tým chcel rezať roxor.

Dnes som videl v lidl bezpečnostný obuv,nosíte to niekto?Stojí to za tie peniaze?
www.lidl.sk/q/search?q=pa rkside...
www.lidl.sk/q/search?q=pa rkside...
Posílají to třeba z více míst,je to celkem běžný že jedna objednávka přijde třema balíkama každý jiným přepravcem

-> StepaNoFUN 30.01.25 17:48:47: ja to reklamuju na prodejně, když už jedu kolem. Nakupovat tam nechodím,. není pro co.
... Pak tomu nerozumím :-D asi dělba práce.
... Pak tomu nerozumím :-D asi dělba práce.
-> Tomaso435: jestli sis to kupoval po netu, tak to kolikrat nechtej ani zpatky. Mne flexu poslali novou a starou nechteli.
Ad ty 2 baliky - oba baliky jsou desky...
Ad ty 2 baliky - oba baliky jsou desky...
-> StepaNoFUN 30.01.25 13:10:42: jde o cenu přepravy. Desku ti poslaly třeba poštou, páč je to levnější a zbytek ppl. Kdyby to dali celý postou jako jeden kus, bylo by to neskladný s priplatkem vyšším než 2 různé balíky.
Jinak mě osobně nastvalo, ze sem si koupil. Akuflexu s velkou baterií a nabíječkou.
Jeden set.
3 faktury na 3 věci. Flexa, aku a nabíječka.
Asi tušej ze když se posere jedno, odneseš jim to tam celý. Což nechtějí.
Jinak mě osobně nastvalo, ze sem si koupil. Akuflexu s velkou baterií a nabíječkou.
Jeden set.
3 faktury na 3 věci. Flexa, aku a nabíječka.
Asi tušej ze když se posere jedno, odneseš jim to tam celý. Což nechtějí.
-> Borderer: To bych pochopil. Ale tady se jedna o jeden kus produktu ve 2 krabicich. Samostatne neprodavanejch.
Jednu krabici privezla posta, druhou PPL.
Jednu krabici privezla posta, druhou PPL.
-> StepaNoFUN: Nějakej ten rok zpátky sem objednával od nich průmyslovej vysavač a k tomu pytle do něj. Absurdita došla k dokolanosti, když mi poslali ty pytle (asi dva dny) a na vysavač sem čekal dalších X dní, protože ho odesílali ze svého skladu v Holandsku. 

-> StepaNoFUN 30.01.25 07:12:25: Heh, jo to se mi taky u lidlu stalo, nechapu 

Objednal jsem mladymu psaci stul z Lidlu. To jaka to bude kvalita za 1300,- v akci teprve uvidim, ale nic extra od toho necekam. Stejne ho znici.
Ale co je masakr - jsou to 2 baliky. To ze to poslou jako 2 baliky samostatne a ne jako jednu zasilku o dvou balicich bych asi jeste pochopil. Ale to, ze jeden balik veze posta a druhej PPLka, to uz mi hlava nebere.
Ale co je masakr - jsou to 2 baliky. To ze to poslou jako 2 baliky samostatne a ne jako jednu zasilku o dvou balicich bych asi jeste pochopil. Ale to, ze jeden balik veze posta a druhej PPLka, to uz mi hlava nebere.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 28.01.25 18:15:04: aby se tam mohli vyfotit na fejbúčky
-> Matthes, záškodník z TechWebu: teta říkala že tam byli snad včera a fronty žádný, ale nic moc zajímavého nenakoupili.
Tak ted vecer zas hovno zajimavyho... Nevim, proc tam ty lidi stojivaj fronty kikoti.
-> vhml:
To bych spíš viděl využití v pile. To už by chvíli jet mohlo. Mám 2x4Ah a je vidět, že je to hodně přetížený.
To bych spíš viděl využití v pile. To už by chvíli jet mohlo. Mám 2x4Ah a je vidět, že je to hodně přetížený.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já tam byl ve středu asi v 19h a žádná fronta ani venku, ani u pokladny.
-> Syny 15.01.25 22:39:09: tak na šroubovani skrinek do loznice to asi nepouzijes. Ale az budes pámbůví proč potřebovat přeříznou třeba kolejnici nebo betonovej sloup tak to asi přijde k chuti. Do velký flexy se dávaj 2. Na fukaru to třeba neseš na zádech, takže tě to taky nesere.
www.lidl.cz/p/.../p100357 886
www.lidl.cz/p/.../p100366 092
www.lidl.cz/p/.../p100357 886
www.lidl.cz/p/.../p100366 092
-> Matthes, záškodník z TechWebu 18.01.25 15:39:40: čím víc nakouopis, tím víc šetříš. Nebo to pak bude litat po marketplacu. Ostatně jako všechno.
Zas tam ty idioti stojej, to snad je nejakej sport nebo nevim. Venku je 1 °C
-> StepaNoFUN: Tak co se týče výdrže jasně, ale těžítko to je už s tou 4Ah co mám já, 8Ah už musí být celkem protivný a todle, to už bude úplně jiná kategorie 

-> Syny: k flexe jo...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 15.01.25 20:23:16: Tak tohle bych na vrtačce nebo flexe fakt nechtěl 

Jako uvazoval jsem no, ale onehda jsem si koupil tu 8Ah, tak uz se mi nechtelo investovat. Hlavne tohle z myho naradi ma smysl tak pro utahovak. U vrtacky bych se s tim nerad tahal...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 15.01.25 21:29:51: necely 2tis... To jde. Ja davam za baterky okolo 4-6k za kus. A to nejvetsi mam 8Ah...
-> Eidy: Tyjo 30 000 HUF.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 15.01.25 20:23:16: Já teda ne. Nechci to, ale ze zvědavosti; jaká je cena?
-> Borderer 14.01.25 13:36:11: mam wurth, do 0.5 se s tím krájí perfektně. Vejš je to už horší. Jedničku bych s tím asi ani nepokoušel. A jak píše Tuňák, má to prořez. Ale furt lepší jak flexa. Plech pak nerezne když je to zinek.
-> Borderer 14.01.25 13:36:11: Já to mám, bral jsem to na plechovou střešní krytinu a těch kund a píčí jsi ještě neslyšel. Jako šlo to, ale jehlu, co na tom byla namontovaná, jsem musel hned vyměnit za rezervní. Ta první brala špony do unašeče a nestříhala. Druhá stříhala zpočátku dobře, ale zbytek krytiny už bylo trápení. Jako by se začala hltit a ucpávat. Několikrát se mi kousla a v tom místě plech trochu zdeformovala. Dělal jsem s tím 2x řez 120 cm a 1x řez 220 cm. Děsím se, až s tím budu dělat střechu na kurníku. Ale je možné, že méně profilované plechy to bude brát lépe. Ta naše krytina má tvar tašky. Jinak bacha, střih nerovná se jako od nůžek na plech nebo flexařez. Zde je to tak 5 mm a jsou z toho špony ve tvaru neuzavřeného kroužku.
Kolem a kolem vzato, buď blbý kus nebo je to prostě sračka. Ale chtěl jsem něco na jednorázové použití. Okolo profi to ani neprošlo a je to spíše hodně hobby.
Kolem a kolem vzato, buď blbý kus nebo je to prostě sračka. Ale chtěl jsem něco na jednorázové použití. Okolo profi to ani neprošlo a je to spíše hodně hobby.
V tématu vedle bylo zmíněný tohle: www.lidl.cz/p/.../p100374
712?cid=215543...
Funguje to? Máte to někdo? Plechařina na auto, takže do 1,0 mm plech.
Funguje to? Máte to někdo? Plechařina na auto, takže do 1,0 mm plech.
-> Pavel P.. 11.01.25 18:24:49: A taky tam asi nemají nic. Dnes jsem viděl někde na instagramu video s prázdnýma regálama

-> Pavel P..: To jsem tam byl minule no, vsedni den a tak 16:30, to uz jsem tam nabehl bez vozejku jen na cumendu a jak rikam, meli tam prd.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: večer to bývá už bez fronty...