skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
obrobení Apoll
-> Aidamgonnahate: Drasta je malicko sveraz 

-> m8rinek: kone na rovnani (opravu) nebo na co?)... me skoncil clovek v HK co opravoval slusne a za dobrou cenu a jinak je to samej loupeznik :-)
Tady pro ukazku kola stoceny u nej i s origo gumama
Barum OR27 :)
Barum OR27 :)
U Z.Kroba je to na pohodu
Moje(ted už někdejší loukotě) taky dělal,a jak vypadaly před a po je vidět u mě v kartě auta

Tak to nevim protože dosedačky jsem měl na všech kolech dobrý. Ale řekl bych že jenom soustruh.
-> Aidamgonnahate: Frézu na dosedačky má, že by je zrovna opravil, nebo jen soustruh?
-> m8rinek: Jojo cena mi taky přijde dobrá. Hlavně je to hrozně hodnej pán :) Když sem volal Drástoj tak mě pomalu poslal doprdele že něco vůbec chci a že má 200kol a nemá čas.
-> Aidamgonnahate: To je docela přijatelná cena. Po mě kdysi chtěli v MB myslim 500 za kolo. Dnes už mám taky jiný koně...
-> m8rinek: Jojo já za to měl 5 kusů.
-> Aidamgonnahate: 1000Kč za sadu?
-> Aidamgonnahate: Tak to je paráda.

-> Eidy: Rakovník,Soukupova :)
-> Aidamgonnahate: Super, díky. A bydliště pana Kroba? Alespoň přibližně?
-> Jarda: Nezjistil jsem nikoho. Půjde to dolů pískem, ono to není nic hroznýho. Je na tom ještě originální vrstva z Anglie a ta půjde dolů rychle. Blbý je brokování, tím se kola můžou zničit, ale písek je ok.
Pan Krob(jeho soustružník),dělal mi to na všech kolech.Cena kolem 1000 podle toho jak na tom kola jsou. 725 748 142 :)
-> Eidy: ahoj, zjistil jsi nekoho? jak to zbavi puvodniho laku? chemie nebo pisek?, z toho pisku bych mel strach, aby se nemuselo potom zbytecne hodne ubirat pri obrabeni
Ahoj. Sháním informace, kde je možný nechat stočit Apolla. Kamarád bude lakovat Apolla načerno a pak bude potřebovat stočit čelní plochu dle originálu. Víte o někom za rozumnou cenu ideálně v Severních nebo Středních Čechách?