Když už kurýr tak používám toptranse ten smlouvu nechce a rozveze cokoli a jakkoli tady je ceník
www.toptrans.cz/portal/..
./tabulka_sazeb_cr
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dovoz převodovky z Jindřichova Hradce
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 03.01.2013 do 07.01.2013, založil/a Borin - Král tuzerů
-> OndraKrupi: njn, nenaděláš nic...
Nebo kdyby to někdo dokázal přiblížit na trase. Nemusí to být až do Plzně. Stačilo by třeba do Rokycan, nebo tak 
-> djmaso: ok, díky, nějak to promyslím

-> djmaso: ok, díky, nějak to promyslím
-> Luky: Tenexpres to bere i na dobírku ,
a z Brna do Plzně mi doprava 1,4 fabky motoru vyšla cca na 500
a z Brna do Plzně mi doprava 1,4 fabky motoru vyšla cca na 500
-> Luky: kdyby si to věděl před vánocema....
A přivést převodovku HK - Plzeň by někdo nezvládl? 
Na kolik přibližně vyjde PPL nebo Toptrans?

Na kolik přibližně vyjde PPL nebo Toptrans?
-> havlik: PPL dobírka od soukromý osoby nelze. Aby Ti PPL vzalo něco na dobírku, musíš s nima mít smlouvu a oni prachy posílaj na Tvůj účet. :-/
-> Borin - Král tuzerů: udělej si vejlet....vem to přes KH a já se svezu s tebou)
-> Borin - Král tuzerů: tak ppl na dobírku sice trošku připlatíš ale poznáš jestli je to ono nebo ne
-> Bucin: PPL není problém, ale nechci abych mu poslal prachy a on se na to vysral, nebo poslal něco jinýho...je to na fiata
-> myschaak AZNP K.Hora: To mi ani neříkej
-> OndraKrupi: To mi moc nepomůže

-> OndraKrupi: To mi moc nepomůže

u nás někdo prodává převodovky ? Uvažuji o cestě na sever ale někdy v průběhu roku na to se ti asi čekat nechce co ? a co kurýr Toptranz by to dovezl za přijatelný peníz.
kolega tam jezdil dělat,ale před vánocema tam skončili

brno-hk bych mohl pomoci....
Nejezdíte někdo cestu Jindřichův Hradec -> Hradec Králové ??? Potřeboval bych tam vyzvednout převodovku...odměna jistá!!!