skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výpredaj poloosí a bubnov Š130-136
-> Qatro: máš sz
-> dragon_cb_cz: Pojedu fábkou kombi neni problém i 6 ks.
ALL: kdo by měl případně zájem, napiště do SZ a domluvíme se na počtu.
ALL: kdo by měl případně zájem, napiště do SZ a domluvíme se na počtu.
-> Qatro: viz SZ, poloosy (4 kousky nebo co pobereš 

fakt keby sa nekdo nasiel co kupi poolosi za mna tak by som mu dal i viac bo ja nemam cas a zas nemam tam po blizsku rodinu co by to kupila....

-> Qatro: já bych vzal jedny poloosy
Uvažuju, že bych si tam udělal výlet(nemám to tak daleko) a pokud by to vylo a byl zájem, sem schopen vzít nějáké ty poloosy do ČR pro případné zájemce.
Hmm, když je tam poloos tolik, nenašla by se tu nějaká dobrá duše co to má blízko a za nějakou úplatu tam nesjela? Já to mám přes 300km 

z domu to mam 10km a ja o to nevim dpc 

-> darklord:
Ja odpadnem, si dlho neotáľal
My sme si to tam užili včera. A to sme boli mojou škodovkou. Zamestnanci kukali všetci, bola prdel 

No poloosi tam je jak nasranych, ale bubny sme nechali uz len pre Dusana nejakych 20 kuskov
Akurat je smutne co pan skladnik rozpraval co vsetko za poslednych 5 rokov skoncilo v kovosrote alebo kontajneroch na odpadky. Holt smola...

-> minno: Jj, takhle mi kamarád říkal, jak u nich v mototechně poslali do šmelcu snad 30 SEDrů 22/24 
To že to tady dali do výprodeje je ještě dobré, tam se řídili logikou "než to zlevnit na 500, to raději do šrotu za 100".

To že to tady dali do výprodeje je ještě dobré, tam se řídili logikou "než to zlevnit na 500, to raději do šrotu za 100".
-> dragon_cb_cz: No však práve. Ideálne by bolo, keby si tam každý kto chce mohol ísť kúpiť sám pre seba. Lebo takto je to vždy o tom, že keď to niekto vykúpi, tak potom bude chcieť na tom aj zarobiť, aby z toho niečo mal, keď už tomu obetuje čas a úsilie.
Ja by som spravil rovnako, keby som mal takú veľkú hotovosť.
Je ale vždy lepšie keď to niekto vykúpi a potom to rozpredá za drahšie, ako by to malo ísť všetko do šrotu a nemal by nikto nič.
Ja by som spravil rovnako, keby som mal takú veľkú hotovosť.
Je ale vždy lepšie keď to niekto vykúpi a potom to rozpredá za drahšie, ako by to malo ísť všetko do šrotu a nemal by nikto nič.
-> minno: Tohle je přesně chvíle, kdy by se hodil nějaký na virtu tak proklínaný překupník (snad se nějaký najde) - který je ochotný to zainvestovat a nějakou dobu v tom mít peníze uložené. I když mám takový pocit, že při těch cenách by to bylo hodny rychloobrátkové zboží...
dvě poloosy bych taky bral, ale ta dálka:(
No milí moji, je nás všetkých hodne, veľa z vás poznám aj osobne a nemôžem predsa myslieť na každého, či by niekto náhodou taktiež nechcel a každému sa osobitne ozývať..... Ja som sa k tomu dostal takisto len čisto náhodou, na stránke autobazar.eu má tá firma inzerát na výpredaj týchto dielov už takmer dva mesiace a nikto si to nevšimol..... Holt nie vždy všetko vychádza tak ako by sme chceli, niekomu sa zadarí, inému nie.....
Jejda, kdyby byly dvě poloosy tak bych také prosil...
-> minno: že si to nedal včera vedieť, som sa večer z BA dotrepal domov
predpokladám, že ked tam o týždeň prídem, tak už tam nič nebude......

ked hej tak do spravy
nema dakdo z vychodu cestu do blavy by sme sa dohodli 

Kdyby se povedly další dvě poloosy dopravit do Prahy, tak také objednávám 

-> Dušan: Samozřejmně bch vzal také jeden pár poloos, ale předpokládám, že už budou rozdány
tak ja by zobral tiez tie poolosy do zasoby
-> havlik: myslim ze ne, ale taky to muze ode me za 1500 

taky by nebylo špatný hodit jeden pár bubnů a poloos na horší časy do sklepa za ty ceny,
ale jestli už je někdo na cestě pro vše tak nic nebude
ale jestli už je někdo na cestě pro vše tak nic nebude

Ja mám dosť z vás

-> havlik 13.12.12 12:00:39:
jistě kde jinde 

-> Dušan: takže budou v OBčkách za 1500/ks:))
muj plan je veliky, ale uz je na ceste jeden clovek co ma chut to zkoupit skoro cely tak uvidime co zbyde.
Pokud někdo bere do čech, tak 2x poloosu beru závazně taky! Díky.
2 poloosy bych vzal na 100%
taky bych vzal dvě poloosy, závazně!

-> Dušan: nehaj mi tam 2 pary poloosi lebo uvidis ! 

vezmu co pujde a nejak se podelim, samozrejme + doprava, dneska tam jedu
-> Shatter: priečku mám na predaj.
-> minno: pekný nález! A čo tá priečka v kufri?
Škoda že v tej Blave nemajú šikmé ramená..
Škoda že v tej Blave nemajú šikmé ramená..
haso 13.12.12 10:31:10 napsal:
a ja by som to doviezol, na jar planujem ist do prahy
-> haso: Ty nebudeš mít místo v autě, máš vzít myschaakovi nějaký kola. 

To jsem vůbec nečekal :-).
Ale hodily by se 2 bubínci.
Ale hodily by se 2 bubínci.
vzal bych dve poloosy,kdo mi je tam vyzvedne?
-> Dušan: Abychom se nedivli na jarních burzách kdo to asi byl... 

Bubny uz nejsou, poloos je jeste dost. Nekdo to komplet vykoupil 

-> Dušan: paráda vem mi pár poloos díky

ja si tam asi dneska zajedu 

Hodil som kosť psovi
Len sa nepretrhnite
Kto prv príde, ten prv berie....a ďalšia šanca už len tak nebude. Tak šup šup.

poloosy bych vzal taky...
To bych se taky přidal
-> Zazaa: já bych se případně taky přidal
ja bych bral dva bubny, ale Bratislava je mimo ...
byl by nekdo ochotnej vzit par kusu navic a nejak vymyslet predani v CR ?
byl by nekdo ochotnej vzit par kusu navic a nejak vymyslet predani v CR ?
Dám to sem, nakoľko ja nič nepredávam, len dávam echo pre ostatných, kde zohnať..... A už mi prišlo veľa súkromných správ s otázkou kde a za koľko 
V Bratislave v bývalých skladoch automobilky BAZ, kde sa vyrábali za komančov Rapidky, majú ešte celkom slušnú zásobu nových originál zadných brzdových bubnov a poloosí na vlečenú nápravu Š130-136.
Včera sme tam boli na nákupe, pár sád pre seba sme si nakúpili, no je tam toho ešte dosť veľa a podľa slov majiteľov, ak sa to nevypredá, všetko to skončí v šrote, čo by bola veľká škoda.
Kto by mal záujem, choďte si kúpiť, kým je. Najlepšie dohodnúť sa partia viacerých a ísť si vybrať a kúpiť viac kusov na jeden raz (tovar nie je na pulte v predajni, ale v hale kde je prístup len so zamestnancom). Sú tam aj lepšie aj horšie kusy, ale myslím že skoro všetky kusy sú použiteľné. Bubny aj poloosy majú síce na povrchu zvonka miernu líšku, no na funkciu to nemá vplyv a nové je nové.
Cena za bubon 20 € za kus, cena za poloosu 30 € za kus.
Foto ako diely vyzerajú (náš nákup): img.skoda-virt.cz/forum_u pload/.../7_1_34195__2012- 12-13_07-54-46_40.jpg
Adresa je: firma Presskam, Vápenka 4, Bratislava - Devínska Nová Ves.
Bližšie kontakty www.presskam.sk/
Ďakujem za pozornosť

V Bratislave v bývalých skladoch automobilky BAZ, kde sa vyrábali za komančov Rapidky, majú ešte celkom slušnú zásobu nových originál zadných brzdových bubnov a poloosí na vlečenú nápravu Š130-136.
Včera sme tam boli na nákupe, pár sád pre seba sme si nakúpili, no je tam toho ešte dosť veľa a podľa slov majiteľov, ak sa to nevypredá, všetko to skončí v šrote, čo by bola veľká škoda.
Kto by mal záujem, choďte si kúpiť, kým je. Najlepšie dohodnúť sa partia viacerých a ísť si vybrať a kúpiť viac kusov na jeden raz (tovar nie je na pulte v predajni, ale v hale kde je prístup len so zamestnancom). Sú tam aj lepšie aj horšie kusy, ale myslím že skoro všetky kusy sú použiteľné. Bubny aj poloosy majú síce na povrchu zvonka miernu líšku, no na funkciu to nemá vplyv a nové je nové.
Cena za bubon 20 € za kus, cena za poloosu 30 € za kus.
Foto ako diely vyzerajú (náš nákup): img.skoda-virt.cz/forum_u pload/.../7_1_34195__2012- 12-13_07-54-46_40.jpg
Adresa je: firma Presskam, Vápenka 4, Bratislava - Devínska Nová Ves.
Bližšie kontakty www.presskam.sk/
Ďakujem za pozornosť