skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nerezový plech
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 19.11.2012 do 27.11.2012, založil/a StepaNoFUN
-> Stepan FUN: dělá i z 0,5 www.idilna.cz/cz
-> Stepan FUN: Bohužel náš dodavatel byl jihočeskej - a koukal jsem, že už se stačil z původní Avesty i přejmenovat.. www.outokumpu-cz.cz/kateg
orie/spolecnost-outokumpu-
sro.aspx
Používali jsme na oddělení austenitů od ne-austenitů fólii - ve svitcích šíře tak asi 80-100 mm. Ale možná by zas byla pro tebe až moc tenká a ověřit, zda něco ve skladu bývalý firmy zbylo asi na dlouhý lokte..
-> beastyLA - ten první: Jak jsem psal - když toho bude 10x30cm, tak mi ještě kousek zbyde... Ale 0,5mm síla je asi maximum z čeho by se to dalo spáchat.
Jedná se o několik pičovin jejichž rozvinutej tvar má rozměr s rezervou cca 2x8cm. To je tak, když si na Tebe vedoucí vymyslí kravinu... :-/
Jedná se o několik pičovin jejichž rozvinutej tvar má rozměr s rezervou cca 2x8cm. To je tak, když si na Tebe vedoucí vymyslí kravinu... :-/
-> Stepan FUN: zkusím se zeptat v práci. standardně děláme z 1,2 nerez. plechu ale i 0,8 umíme a i tenčí dají se - zeptám se
kolik by jsi toho potřeboval? rozměr, ... ?

-> Stepan FUN: takze austenit? zjistim z ceho jsou m_atrice i_vory

-> Stepan FUN: Co třeba ze starý myčky na nádobí někde ve sběru vzít?
Neděláte někdo s tenkým nerezovým plechem? Potřeboval bych pár kousků nemagnetický nerezi ale bohužel o síle 0,35-0,4mm. Silnější není problém sehnat v kouskách, ale pod 0,8mm jsem sehnal jedině celou tabuli 0,4ky a to je mi jaksi k prdu. Potřebuju z toho vyrobit cca 8 součástek o rozměrech cca 7x2cm, takže tabule je nesmysl.
Kdyby měl někdo tip, kde by se to nechalo nejlépe ve východních čechách sehnat, dejte prosím vědět.
Kdyby měl někdo tip, kde by se to nechalo nejlépe ve východních čechách sehnat, dejte prosím vědět.