skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
rally lampička - materiál
prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 07.11.2012 do 08.11.2012, založil/a Antony - zrušená registrace
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : netušim, asi bych připlatil za OMP, ale třeba to bude dobrá volna, jak jsem někde psal mam OMP a dobovku Anglickou a ta má tak dvakrát silnější krk...
-> havlik: joo, to je přesně ono. Škoda že je to až Taiwan.
-> m8rinek: tak ja som dal do googlu flexi a naslo mi toto
-> Antony: To by mě taky zajímalo. :) Kdybys to kupoval, taky bych si kousek vzal.
-> m8rinek: Ta za těch 275Kč nevypadá marně. Nevíš jestli v tom je žárovka nebo LED?
Tohle je sice OT, ale v alternativním zboží mě zaujali tyto "stopky": www.speedpro.cz/speedpro- hodinystopky-p-9418.html Vždyť to jsou byčejný čínský digi hodiny, který se prodávají v těch výprodejích za 19Kč apod. Podle tlačítek mám přesně tyto (jen nevím kam jsem to teď hodil) a kupoval jsem to právě za těch 19Kč s tím, že to použiju právě jako stopky na AOS (vynuluju vyndáním baterky nebo tak nějak), akorát jsem si pak místo toho stáhnul stopky do smartphonu.
-> m8rinek: Ta za těch 275Kč nevypadá marně. Nevíš jestli v tom je žárovka nebo LED?
Tohle je sice OT, ale v alternativním zboží mě zaujali tyto "stopky": www.speedpro.cz/speedpro- hodinystopky-p-9418.html Vždyť to jsou byčejný čínský digi hodiny, který se prodávají v těch výprodejích za 19Kč apod. Podle tlačítek mám přesně tyto (jen nevím kam jsem to teď hodil) a kupoval jsem to právě za těch 19Kč s tím, že to použiju právě jako stopky na AOS (vynuluju vyndáním baterky nebo tak nějak), akorát jsem si pak místo toho stáhnul stopky do smartphonu.
-> castrol: flexi je širokej pojem, navíc si myslím, že je to spíš název všesměrového použití.
Anebo jinak, kde to koupit. myšleno ne celou lampičku.
Anebo jinak, kde to koupit. myšleno ne celou lampičku.
Chlapi, jak se jmenuje ten "husí krk" použitý u lampičky? Někde jsem to tu zahlédl, ale copak si vzpomenu? dik