Zdravim chlapi
Mám takový "malý" problémek s motorovou pilou. Známy mi donesl pilu značky STIHL, zda bych se na to nepodíval. Když ji donesl pila nefungovala vůbec, donesl k ní taky hodně ND, takže se dalo s tím pracovat. Po nějaké době strávené kompletací, výměnou dílu atp. se podařilo pilu nakopnout. S původním karbecem pila šlapala hodně špatně, nedržela otáčky, chcípalo to, zkrátka to nefungovalo. Tak jsem karbec vyměnil za karbec z Husqvarny, ten už byl mnohem lepší... pila startuje, otáčky krásně drží, pila normálně funguje. A teď kde je problém... když pilu nakloním o 90° doleva momentálně ztráci otáčky a chcípne. Když ji včas překlopím zpátky, zase běží normálně. Z prvu mě napadlo, že nedocházi benzín (pro jsitotu jsem nádrž nalil doplna). Zkoušel jsem opět převracet pilu, ale vždy to samé, když ji nakloním doleva chcípne, když doprava běží krásně, bez jakých koliv problému. Bádal jsem nad tím celý den, bohužel nepodařilo se mi na nic přijít. Tak se vás ptám, neměl náhodou někdo obdobný problém, nebo netuší čim by to mohlo být? Mě už opravdu došla fantazie a leze mi to na nervy

. Dík za vaše postřehy, rady.