skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Oprava rámu celniho skla favo
-> Jarda: No prave ze teklo hlavne tedy kdyz auto stalo trosku do kopce tak to zaclo, protykalo to mezi plechy - ve spojich a silne!! A to tam v tehle mistech neni ani koroze. Dali jsme pod to gumicky a od te doby je to ok.
-> Jarda: budeš mít vytvrdlý těsnění
taky mi tam teklo po výměně bumy už ani kapka 

-> Kuladmin: kolem steracu to tam snad tect nemuze
tam by teklo jen do motorovyho prostoru
-> charon: me tam tece u feldy taky a ram shnilej nemam, myslim, ze bude problem nekde v tech kanalcich nebo guma dost netesni, ale silikon je blbost tam davat, ten to sice nekde utesni ale dostane se pod nej voda a bude Ti to hnit o to vic

-> charon: me tam tece u feldy taky a ram shnilej nemam, myslim, ze bude problem nekde v tech kanalcich nebo guma dost netesni, ale silikon je blbost tam davat, ten to sice nekde utesni ale dostane se pod nej voda a bude Ti to hnit o to vic
Jsi si jisty ze je to oknem? Skus si dat pod krytky co jsou okolo steracu - osicek gumovy podlozky kterymy to utesnis. Tatovy to teklo pekne tudy a protekalo to az dovnitr mezi plechy. A to v docela velkmy mnozstvi.
Pánové.
Mám u favorita asi shnilej rám předního skla, teče tam a to dost zdatně. Hledám někoho, kdo by mi to opravil - vyndat predni okno, vyvarit, osetrit, vsadit okno zpet. Případně ještě gumu podsilikonovat. Novou tesnici gumu si dovezu, tu mám koupenou. Pokud mozno nekdo z HB, ZR, JI. Nabídky prosím sem nebo do soukromých zpráv, případně na jar.truhlar@centrum.cz
Mám u favorita asi shnilej rám předního skla, teče tam a to dost zdatně. Hledám někoho, kdo by mi to opravil - vyndat predni okno, vyvarit, osetrit, vsadit okno zpet. Případně ještě gumu podsilikonovat. Novou tesnici gumu si dovezu, tu mám koupenou. Pokud mozno nekdo z HB, ZR, JI. Nabídky prosím sem nebo do soukromých zpráv, případně na jar.truhlar@centrum.cz