skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Servis klimatizace - Praha, ideálně východ :)
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 28.05.2012 do 21.06.2012, založil/a dragon_cb_cz
-> ADOS: I kdyby byl, tak už je v tom životním prostředí dávno vypuštěnej, jelikož je ta hadice děravá... A vypuštěnej byl už pravděpodobně ve španělsku, odkud je to auto přivežený. :-D Nicméně viz. Suri
-> ADOS: nechceš mlčať? daj do google R134 a hľadaj
-> Stepan FUN: A nieje v klíme náhodou freón, ktorý škodí ŽP?
No nepotěšil jsi mě... :-/ Musím to vyoperovat a zkusit dojet od hradce... Ať se snažej...
-> Stepan FUN: to je bohužel normální cena u origo trubek/hadic. Do škodovek jsou taky drahý jako prase
-> Milan 136: Zkusím. ;-) Díky za info. Tohle je u minitranzita (connect) a nějak to nerozdejchala sací trubka. A 4 tis za tu spleť mi přijdou jako docela dost, na to, že je v pr... 30 cm hadice... :-/
-> Stepan FUN: my je nacháváme dělat v Carrieru, když je to třeba dodělaná klima a nedá se sehnat.
Neví někdo, jestli by se dalo vyměnit (přelisovat) jenom prodřenou hadici na klimu, nebo jestli se musí opravdu koupit celej novej komplet i s okolníma trubkama? Nějak v replice nerostou a za originál chtěj po všech možnejch slevách přes 4tis... A je tam v pr... "jenom" sací hadice do kompresoru...
-> Nepér: Tak nakonec to stálo 3 tisíce za výměnu tlakovýho čidla, doplnění chladiva a nějakej běžnej servis a dezinfekci. Týpek v pohodě, domluva dobrá... díky za tip.
-> Nepér: Musel jsem vygooglovat kdo je Petr Vondráček, ale dík za info 

Vypadá jako Petr Vondráček
Tak pak napiš, jak jsi dopadl.

Tak pak napiš, jak jsi dopadl.
-> Nepér: Moc díky za doporučení, dohoda po telefonu byla v pohodě, chlapík příjemnej, takže ve středu tam auto hodím.
Jednou jsem byl s Focusem na doplnění chladiva na Jarově u Krause - autoklimatizace-servis.cz
/index.html Je to v podstatě rychloservis, kde si pořídili plničku klimatizací. Ale už to nějakou dobu dělají, tak snad i nějaké zkušenosti mají. Každopádně se s ním dá dobře dohodnout a říkal, že není prý problém, kdyby to nějak brzy po opravě uteklo...
Na ochcáfce (1.9Tdi AGR) nám zlobí klima - nejdříve nabíhala se zpožděním (pár minut nic a najednou sepnula) a teď už ani to ne, předpokládám, že buďto chybí chladivo nebo odešla elektromagnetická spojka (pokud tam je). Můžete někdo doporučit spolehlivý servis kde se ze mě nepokusí vytlouct peníze na každé blbosti? Ideálně ve východní části Prahy, pohybuju se cca v trojúhelníku Kolovraty - Vysočany - Vinohrady.
Snad jsem správně zvolil kategorii. Hledat jsem zkoušel, ale nepodařilo se. Díky za rady.
Snad jsem správně zvolil kategorii. Hledat jsem zkoušel, ale nepodařilo se. Díky za rady.