skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co je to za kola?
Jeste by to teoreticky mohly byt WTB Minilites.
Každopádně jednoduchá práce s Googlem.
Při zadání klíčovýho slova mi padaj ty " nejrelevantnější " obrázky právě u značky GB.
To sou jednoduchý počty
www.google.cz/search?q=gb +alloy...
Při zadání klíčovýho slova mi padaj ty " nejrelevantnější " obrázky právě u značky GB.
To sou jednoduchý počty

www.google.cz/search?q=gb +alloy...
-> Pavel P..: a vyraženo něco jest?
Ještě jsem doeditoval matice,jak to máš ty?
A šířka?
Ještě jsem doeditoval matice,jak to máš ty?
A šířka?
-> ondie: Já mám ty ošklivý na první fotce... proto jsem po tom pátral.

-> Pavel P..:
-> Matsoft: A vy máte ty kola? Můj kamarád je má,už je to dlouho,co jsem si je prohlížel,ale mám dojem,že na nich nebylo nicmoc vyraženo.. Byly 5.5J ne-li 6J .. fakt už nevim,ale nechalo by se to zjistit.
E: a vyžadovaly spešl (asi trubkový) matice bez konusu,jen s rovnou plochou,jakoby podložkou.
Na škodovkách byly na anglických 130Sport Mk.1.
Názvu Panasport moc nevěřim,když to hledám v googlu,vypadávaj mi spíš tvary alá kopie,co tu prodával M8.
Tady je třeba stejně rostlý kolo z Mini (5x10) a je to,světe div se,Minator
-> Matsoft: A vy máte ty kola? Můj kamarád je má,už je to dlouho,co jsem si je prohlížel,ale mám dojem,že na nich nebylo nicmoc vyraženo.. Byly 5.5J ne-li 6J .. fakt už nevim,ale nechalo by se to zjistit.
E: a vyžadovaly spešl (asi trubkový) matice bez konusu,jen s rovnou plochou,jakoby podložkou.
Na škodovkách byly na anglických 130Sport Mk.1.
Názvu Panasport moc nevěřim,když to hledám v googlu,vypadávaj mi spíš tvary alá kopie,co tu prodával M8.
Tady je třeba stejně rostlý kolo z Mini (5x10) a je to,světe div se,Minator

-> Matsoft: tu značku MIM jsem někde viděl na podobných kolech... možná kopiích, nevim ale většina jich je pod značkou "GB"
Jenže to nejsou Panasport..... jelikož na všech těchto diskách neni žádné označení, čísla ani nic jiného dle čeho by se to dalo identifikovat, tak jsem použil vynález přítele Googla a po dlouhém bádání jsem se dopátral toho že to je italská výroba, značka "GB"..... bohužel to je asi vše co se tak dá dohledat, jen že to snad převzala firma BWA, nebo se GB změnila na BWA, to už jsem nezjistil.
Nicméně tady jsou stejná kola jako ty moje údajné "Panasporty" a jsou označena GB.
www.turbosport.co.uk/show thread.php?t=168195
Nicméně tady jsou stejná kola jako ty moje údajné "Panasporty" a jsou označena GB.
www.turbosport.co.uk/show thread.php?t=168195
No... Pavlik tvrdi, ze to jsou MIM a ze Panasport jitrnice nedelal... Ja tvrdim, ze to jsou Panasport... Ted jsem vlezl na nejaky stranky o Lotusech a tam je cituji:
Panasport Wheels provides a nice
copy of the original MiniLites 13
"x5"
Panasport Wheels provides a nice
copy of the original MiniLites 13
"x5"
-> Pavel P..: A kdo z vás tvrdí co?
Pánové, dneska jsem se hádal s Makakem ohledně jitrnicových kol pod známým názvem Panasport.... pod tímto názvem se většinou objevují a většina zainteresovaných si představuje toto provedení jitrnic...
-> Milan 136: Díky 

-> miguelias: Trojkovej golf je na tyhle už moc moderní. Nejspíš jsou to Vekra, ale ty co mám já jsou nějaký starý, ještě nemají KBA ani výrobce odlitýho..
-> Mr._Nosferatu: to se dávalo i na Favo/forman
-> Mr._Nosferatu 26.11.15 10:01:07: Strejda je má na trojkovém golfu od výroby myslím. :)
-> ochoda: felicia magic 2
Copak je toto za kola ? Z jakého vozu jsou původně ? (teda pokud je někdo dával jako originály) 5,5x13 ET38 4x100
-> Vojťas: hodně dobrej díl, dost jsem se zasmál! boží!
-> Milan 136 24.11.15 22:14:05: Vcera sem taky videl. Vyyykooon, rychloost ...

-> Mr._Nosferatu 24.11.15 22:23:07: Musíš mít hodně ubrousků a nebo hodně kamarádek, nejlépe na každý paprsek jednu. 

-> castrol: ale stejně se musí i chrom občas přeleštit :D
-> Mr._Nosferatu: su pochromovane
-> Milan 136: ale nezávidím tomu kdo je leštil :D
-> Mr._Nosferatu: kokotrony

-> Milan 136: A jak se jmenují ?
Vzdycky jsem je videl na obrazku pro prdel. Ale na auto to muze dat jen Clarkson 

-> Tomaso435: je tam 8SD
-> kejvl: pokud na kole najdeš v rámčeku [8SD] je to 4x100. jinak 4x98. verze s pokličkou..klasika
-> kejvl: ale podle těch šišatých osazení kolem děr možná existují v obojím provedení
-> Milan 136: mozne to je. Nemeril sem
-> kejvl: podle mají tyhle 4x98 ale jistej si nejsem. Tomaso nám řekne
Ahoj kluci, prosím vás co je tohle za kola? Prý mají být z favorita. 5Jx13 4x100. Děkuji
-> Luky: Nejspíš hafo..
-> Pavel P..: hm, skoro jsem se trefil
Kolik typů těchhle jitrnic v 13" bylo?

-> Luky: bílý jsou Panasport a ty zlatý jsou PEG
Který kola jou který? Ty bílý se dávaly v Anglii na Sporta? To jsou Minilite?
-> Luky 28.08.15 07:26:09: Na první pohled bych řekl, že to jsou žigulácké plecháče, ale stejně tak to může být Renault...
A kolorované mi to moc nepřijde, maximálně lehce přibarvené

A kolorované mi to moc nepřijde, maximálně lehce přibarvené

-> Luky: taky mě to tak přijde...
-> radekp: není to dokonce kolorovaná ČB fotka?
-> vhml: Vzhledem ke žluté barbě na spoileru RS bych řekl, že kila jsou taky žluté barvy.
-> Luky 28.08.15 07:26:09: spíš by mě u tý vlevo zajímalo co je to za barvu 

Co má za stovka v pozadí? Vypadá to jako koncernový plecháče, ale v tý době asi těžko...

-> havlik: tyhle jsou úplně jiný, chybí jim ten kruhový střed
img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../10074_2013-0
5-30_11-29-29_20.jpg ale vypadaj trošku jinak řekl bych, ale je možný že jich dělali víc typů
-> Zazaa: já právě 4 paprsky snad nikdy neviděl