skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zadní podélná ramena
-> Bery: Ja by som chcel hlavne nové lavé rameno do páru,použité jeden pár mám ale....
Na garde mám opisování zadní nápravu v základu někde v garáži kdyby jsi chtel
-> isti: nie, mám len široké.
-> minno: Na garde by sa našlo?
Ak by chcel niekto nové origo šikmé ramená, SZ :-)
tyjo tez by me zajimala cena novych sikmych ramen uz urcite vyztuzenych :D
-> Bery 16.06.16 21:40:01: Viz. můj předchozí post 

-> Bery 16.06.16 21:40:01: tak dík no, ted zas nebudu spát 

-> Bery 16.06.16 21:40:01: A kdo to dělá včetně cen budeme vědět? Vypadá to na pěknou práci.
-> Bery: To vypadá moc pěkně!

Pro Motorsport je něco hotového, na vlečku díly ve výrobě,vse z nového,cnc výroba. Foto zatím nemam
-> Tuner#2: jo to jsem mel na mysli
-> Tuner#2: jo tak bud si to pletu nebo tu někdo dělal svarenec pseudo mtx ramen na vleckovy veci... Coz me by stačilo... Ale pokud bude mít bery podelny ramena tak nemusím nic vymyslet..
-> Sejki - zrušená registrace 12.06.16 21:23:24: To ze Kuba Remen udelal verzi i s vlecka trubkou na klasicky loziska a poloosy je vec jina, ale nelze to oznacit za mtx, max. tak ala mtx ;-)
-> Sejki - zrušená registrace 12.06.16 21:23:24: Tak v uchytech vlecky byla vyztuzena vlecka dle L/A a pozdeji pak byl homologovany svarenec L/A MTX EVO, ale ten mel velkou trubku jako predchozi LRa, stejny unasec a dlouhe poloosy. Nic jineho nikdy nebylo.
-> Tuner#2: tak co to je za ramena jak to je v uchytech vlecky? Tu se o tom nekde psalo jako o mtx
-> Sejki - zrušená registrace 12.06.16 21:18:47: Tak tam ale nema MTX nic delat ;-)
-> Tuner#2: myslim ty na vlečkovy veci no... Chci to plug play...
-> Sejki - zrušená registrace 12.06.16 21:03:47: Kde k nim vezmes naboje a poloosy? 

-> Bery: jestli budeš mít tak beru, jinak si asi nechám udělat mtx ramena...
Taky se budou hodit 

Taky budu nejaky potrebovat a uz driv jsem koukal ze ob v nabidce uz nejsou
-> Bery 12.06.16 18:22:25: Muzes se rozepsat?
Vydrzte pár dní...
-> Jarda/felda: uz nevyrabi... Ptal jsem se...
-> Kilián 11.06.16 16:01:15: myslim že je dělal autodemont
zkus to u nich

OB autodíly už asi nemá podélný ramena. nikde jsem je nenašel.
Neví někdo, kde ještě sehnat?
nebo už zbývají jen aukra a burzy?
Neví někdo, kde ještě sehnat?
nebo už zbývají jen aukra a burzy?
-> Vojťas: to vůbec, teď sem přilez ,, hele fakt jsem tomu věřil no 

-> Peťa Klíč: možná bys měl víc číst a míň psát...někdy mi přijde že tvávíš víc času psaním ... než prací v garáži
-> vhml: tvl, já žil v tomhle domění celoživotně

-> vhml: Uf takže to mám dobře, díky
-> swičak 14.08.14 12:15:25: stovka a vlečka to má stejně. 120 s kyvkou naopak. Bez rozdílu šířky ramen
Péťa Klíč si dá facku a prvně se zamyslí kde je jakej rozdíl mezi širokou a úzkou nápravou
Péťa Klíč si dá facku a prvně se zamyslí kde je jakej rozdíl mezi širokou a úzkou nápravou
-> Eidy: To je pravda, nohavice jsou stejný. Takže jak to poznám? Mám to teda na užovce dobře buchtu na podélným větším koncem ven?
-> Peťa Klíč: To je pěknej nesmysl. Liší se to podle kastle. Nohavice jsou jiný od podélného k bubnu. Od difu k podélnému jsou vždycky stejný.
-> swičak: tak jednoduchá zamyšlení -- ÚZKÁ náprava = ramena blíž k sobě = bochty delším koncem ven 

Potřeboval bych zodpovědět rychlej dotaz, na úzký kyvadlový nápravě silentbloky podélnejch patří větším dovnitř nebo ven? Jde o úzkou 120 byly tam větším ven, ale když sem lehnul pod stovku tak byly větším dovnitř tak mě to zmátlo. Díky
dik za info 

-> koumák66: ramena stejne jsou. Jak uz tu padlo, jen jsou u siroky vlecky silentbloky vetsim dovnitr, ale ramena samotna jsou stejna...
-> koumák66: myslím že je obráceně silentblok, jinak jsou stejné
Jsou podélné ramena ke kývačce i k vlečné nápravě stejné? provedení M
takže bohužel to dopadlo na výrobky DK,radši jsem je vystužil a malinko polakoval,snad budou chvilku sloužit..žáby mám tvrdé 136kové...Jinak díky za pomoc všem ještě jednou!!
-> saskyn2: Psal jsem do Id
Tak jsem jel 240km kuli ramenum slovenské výroby a je to horší než DK
-> skodovak: mam origo ramena skoda-virt.cz/cz/.../1201
85-nova-zadni-podelna-rame
na-origo
-> skodovak: nemám aj tak bol viacmenej zázrak za čo som ich predal a viem že také ramená už nezoženieš
Nevíte jaký by byly ramena z Autodílů Krč?píšou výrobce SK www.autodilykrc.cz/eshop/
.../vzpera-zadni-napravy-s
avle:4c0355726c4526be
-> MOLSO: přesně tak zhruba před rokem..no jo já sem zas tolik necodím abych to věděl a i kdyby zrovna ramena bych tehdá jistě nescáněl je to hold osud.-> suri: už je asi nemáš vid?čirou náhodou...?