skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
škoda 130 Rs vitez mistrovství evropy značek
-> m8rinek: OK
-> MATTESS: zrovna se povedlo sehnat ;). Dík
-> m8rinek: mám, ale v práci. Pokud to do pondělí nebudeš mít, pošlu
-> exwrcteam: stáhl jsem několik zipů a prd...
uloz to
Nemáte někdo staženo ze škodatemu? Nějak jim to stahování padá....
-> krup: Na prvním vydání je dobová fotka RS z profilu (tuším klasická červenobílá tovární), na druhém vydání je ta okruhová zrenovovaná oranžová zepředu (současná fotka).
Moje tvrzení že knížky jsou vyprodané beru zpět, ještě se objevily, v případě zájmu můžu zprostředkovat
Moje tvrzení že knížky jsou vyprodané beru zpět, ještě se objevily, v případě zájmu můžu zprostředkovat
jak vypada obalka?
Na Speedpro jsou,ale cena je vyšší.
jinak jsem si na tohle téma vzpomněl, ale nenašel...nějaký člověk je prodával na burze v Přeštovicích, měl jich víc a ještě zabalené ve fólii, takže nové. Jinak prodával více knížek. Ale kontakt jsem si nevzal .
A kdyby ji chtěl někdo z olomouce a okolí tak vím kde 2 knížky mají cena je 900
-> suri: Bohužel nemám na něj kontakt, v tomto nemohu sloužit...
-> Luky.: skus sa ho opýtat , nemusí byt komplet ale chcel by som od zaciatku po RS monte carlo netreba mi 120tky a vyssie a ani jazdcou . diky
Můžeš to zkusit, ale co tak vím, je beznadějně vyprodaná. Trochu se známe s autorem, před pár lety jsme mu jí po srazech prodávali. Dokonce říkal že by někdy možná udělal nějaké dodatečné vydání z nepoužitých listů. Asi by to nemělo správné desky, nevím zda by byl zcela kompletní obsah, ale většina by tam byla. Nevim ale nakolik se to bude realizovat nebo ne.
-> Pilot 105: dakujem koncne normalna odpoved
-> suri: Co zkusit napsat přímo do nakladatelství zda by Ti jí neposlali?
www.firmy.cz/detail/45836 1-karel-repa-gt-club-praha -repy.html
www.firmy.cz/detail/45836 1-karel-repa-gt-club-praha -repy.html
-> suri: Tak nic, koukni na Aukro, občas je tam k mání.
-> OndraST: to mám díky ja zhánam knihu nie podf
neviete kde zohnat tuto knihu ? díky