skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Beskyd Sport..pomoc
-> havlik: -> Antony: Super, mám to. Díky.
-> Shader: ten šroub sebou tahne klin, takže když ho jen povolis, zkus na šroub ťuknout abys ho srazil. A pak jde kloub vyndat.
-> Shader: jo
-> Tuner#2: Dík za tip.
-> havlik: Povolil jsem ho, ale nechtěl jsem použít moc síly abych to nepoškodil. Mělo by to jít tedy normálně vytáhnou a zase zpátky nandat jo?
-> havlik: Povolil jsem ho, ale nechtěl jsem použít moc síly abych to nepoškodil. Mělo by to jít tedy normálně vytáhnou a zase zpátky nandat jo?
-> Shader: povolíš ten šroub co jde skrz kloub a vytáhneš.
-> Shader 24.03.18 08:00:20: kloub jsem nikdy nerozebiral. Sklíčko je jen namacknute v gume a nikdy nebyl problém. Pootacenim v gume menis ještě navíc sklon.
Zdravím. Mám dotaz... dá se nějak vytáhnout kloub z držáku (Beskyd sport)? A ještě by mě zajímalo, sklíčko s manžetou je na kapce jen nasunuté? Trošku mám strach aby mi nevypadlo 

Se optam, možná po komletaci něco zbylo. Pokud na to zapomenu (jako že asi jo
), pošlete mi tak za týden urgenční SZ 

jojo asi jdou opravdu koupit jen ta skla..zrovna včera kamarádovi taky ulítlo:(( já pacičku sehnal ted zas nemám gumy pod ně:-)) dílů dost ale pořád něco schází..
-> stepan: pokud vím tak se samostatně prodávaj jenom samotný sklíčka
-> stepan: no mě v zimě jedno skličko i z gumou vypadlo a kupoval sem celý zrcátko:(
mě by zájímalo jestli se nedaj koupit samotný gumičky kolem skla, mám je dost spuchřený
samotný nohy pokud vím neprodávali nikdy... ledy by měl doma někdo rozbitý a nohu mělo zdravou 

Nwkt 02.06.09 22:27:41 napsal: řek bych že ne, jenom celý zrcátkaškoda sehnal jsem pěkný jen jednomu chybí packa a druhý ji má poškozennou.díky!
řek bych že ne, jenom celý zrcátka
Ahoj,dají se někde koupit jen samotné nohy k zrcátkům Beskyd sport? vím že skla ano...díky za pomoc!