skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výměna manžety - šnek
Pořád sem hledal nějaký přirovnání, ale měnit tuhle manžetu je jako, když asiatka přijde o panenství s afričanem.
ale konečně je hotovo i s odvrtavanim těch šroubů na zámku řízení.

Jo normálně přes kloub, polej to třeba jarem. Taky sem ji měnil.
-> Bukaj: Budu se snažit připomenout. 

-> Borderer: Jo, přetáhnout přes kloub, jinak to nejde (volantovka je nerozebiratelný celek)
-> stepan: Kdyžtak jich někde pár mám, tak když se mi připomeneš, tak vezmu na nějaký sraz (tuším, že vloni na Pohofestu jsem je též měl "na place" )

-> stepan: Kdyžtak jich někde pár mám, tak když se mi připomeneš, tak vezmu na nějaký sraz (tuším, že vloni na Pohofestu jsem je též měl "na place" )

S nějakými díly se ke mně dostala a ve vyhledávači sem našel, že to Syny před 12 lety měnil, tak zo musí nějak jít. 

-> Borderer: A jde vůbec koupit? To je díl, kterej bych taky potřeboval a snad nikdy v životě jsem neviděl na prodej, ani mě nenapadlo, že by to mohlo jít přes kloub vyměnit.
Zdravím,
Viz výše. Potřebuji na tyči řízení vyměnit průchodu skrz kastli. To se opravdu dle Andrta pouze odpojí a pak se násilím dostane přes kloub?
Viz výše. Potřebuji na tyči řízení vyměnit průchodu skrz kastli. To se opravdu dle Andrta pouze odpojí a pak se násilím dostane přes kloub?