skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Magnetická samolepka - zkušenosti?
-> Luky: bude se ti pod tím držet blrdel píseček atd .. není to těsný jak přísavka nebo samolepka. prostě to tam bude.. a a jak tam toho je moc, tak to cestuje. mírně ale cestuje. a odírá.
Když se tu řeší ty magnetky, vecpu se s dotazem - narazil někdo někde na magnetku MPZ CZ alespoň přibližně vyhovující platné legislativě? Zejména co do rozměru... Google mi nachází v lepším případě samé malé, v horším případě ještě "vylepšené" o různé kraviny... Fďaka.
-> vhml: a pomoct tomu na náběhové hraně izolepou? To už trochu ztrácí kouzlo a bude to hnusný žejo... 

-> Luky 23.08.19 22:02:11: prolis je průser. Ta magnetka je moc tlusta, neokopiruje ho a podsaje to pak vzduch
U mati v praci tim oznacujou soukromí auta při vyuzivani na sluzebni cesty, ale prasojizdy nejezdej 

-> vhml: no, to je přesně ono
Jen ty máš ty dveře oblý, já v nich mám prolis...

Měl jsem (mám)... Na FUNu vzadu bez problémů pár desítek tísíc km... Ztratil jsem jen jednu na závodech. A to ještě proto, že byla blbě tvarovaná (dlouho přilepená na opačným profilu v autě) a dala se na obráceně oblý dveře v ne moc teplým počasí...
Prasojízdu v dálničních rychlostech, ale jen pár kilometrů

-> Luky: V dobách mého ježdění jako řidič v Drink and Drive jsme auta bez reklam označovali právě magnetama a co vím, tak se jich za těch pár let pár ztratilo, ale najezdilo se s tím desítky, ne-li stovky tisíc km, většinou to upadlo při nějaké "prasojízdě", zaléží hodně na co to máš v plánu...
Já měl magnety připravené na závody, pak jsem se toho zalekl a čísla nalepil páskou. Takže si rád poslechnu nějaké zkušenosti.
Známej měl magnetický "taxi" pruhy, ceník a tyhle věci a při dálničních rychlostech se to prej začalo posunovat.
Já měl akorát na 5. dveřích takhle udělaný Z, protože jsem si to nechtěl na auto lepit a to nikdy neodlítlo. Až kamarádovi, kterýmu jsem to dal to strhla myčka.
Já měl akorát na 5. dveřích takhle udělaný Z, protože jsem si to nechtěl na auto lepit a to nikdy neodlítlo. Až kamarádovi, kterýmu jsem to dal to strhla myčka.
Má někdo zkušenosti s magnetickými "polepy" na dveře auta? Neuletí to za jízdy? Nebo je třeba vhodný náběhovou hranu pojistit izolepou?
Předpokládám, že když dveře i rub polepu před aplikací otřu vlhkým hadrem tak asi nehrozí poškození laku?! Jedná se mi o čtverec cca 40 x 40 cm.
Díky
Předpokládám, že když dveře i rub polepu před aplikací otřu vlhkým hadrem tak asi nehrozí poškození laku?! Jedná se mi o čtverec cca 40 x 40 cm.
Díky