skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Spojler pětek Fávo.
a proc ho tam teda vubec davas? zrovna todle spodni kridlo vypada nic moc, ale striska, to je jina

Já se tam ráčnou při demontáži dostal jak prd malou golou. :D :D Přilepil bych ho ale to křídlo neni nic moc... pokud splašim topoví tak ho přilepim... :D jenže zrovna ted tu mám jen takový trošku okousaný u prostředního šroubu a bez něj je to nějaký takový nic moc no... :D Tak se snažim to ted udělat tak abych tam moh případně namontovat lepší ;)
-> MOT8K: V tomhle případě s Tomasem souhlasím. Na ty krajní šrouby se dostává blbě ráčnovým klíčem. Zajímalo by mě, jak se tam někdo chce dostat vrtačkou...
-> MOT8K: tak to by mě zajimalo jak to chceš vrtat ze spoda když se tam nedá strčit ani ruka s maticí a klíčem na utažení natož vrtačka
přilep to na tmel a nekurvy dveře...

Díky to mě napadlo taky ale moc se mi to nechce vrtat zhora :) Co si pamatuju mělo by se to vrtat ze spodu Díky ! ;)
Jestli myslíš to iupurový dolů, tak jsem to dělal tak, že jsem si nabrousil krátký šroubky M6 do špičky, zašrouboval do křídla tak, aby koukaly jen kousek, přiložil na auto a zmáčknul... Udělaly se tečky a podle nich jsem vrtal.
Zdarec řešim problém. Neofotil/neoměřil by mi někdo prosím :D Nebo ještě líp neměl by někdo návod na montáž origo křídla do 5. dveří ? :D Starý pětky sem si vyhodil tak to nemám odkud obšlehnout Díky moc ! :D